Andrew Cunanan. Публикувано на Юни 19 Report Share Публикувано на Юни 19 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Само Jasa ми харесва за момента, нещо много трудно ми допадат нейните песни напоследък. По-предния й албум почти целия ми харесваше. Някакви безлични са ми. Дуетът с Коби е тотал щета, а какви хитове прави той. Тази е на Фивос. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Много скучен албум, песните коя от коя по-безлична. Целия проект е като правен по конвейр с цел показване на изкуствена артистичност и финансирана продукция. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Яки клипове, ужасно скучни песни до една... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 19 Author Report Share Публикувано Юни 19 Първата песен ме изкърти, от час я слушам на рипийт и ми гроува. Само тази по-бавната част след първия припев леко ме дразни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Добър й е албума, разнообразява както винаги, но тук не се откроява тотален хит като “Provereno” или “Mogla sam”. Да видим как ще се развие във времето. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Както винаги силен албум от Милица! За момента фаворити са ми Kucketina, Lav и Ilegala 💥 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Много се радвам, че изкарват албуми с напълно нови песни и клипове и го изслушах за да видя дали все пак нещо ще ми хареса.. Като цяло - 4 песни, понеже не обичам много балади супер скучни и слаби ми бяха Ne zovite me и Venčanje, но изгледах клиповете и всичките ми харесаха. Обичам да има танци, хореография и анимация във видеото, за това и много ми допадна като държание, присъствие и клипове. Така от песните за мен най-добрите са: Kucketina и Lav. Задължително някоя наша чалгарка да ги вземе, защото са много яки. Може да звучат още по-добре ако ги направят както си трябва. Чудесни песни са тези двете специално! Другите две които ми харесаха също веднага след тях са: Kraljica prokletih и песента с Coby - Ilegala. Те също си заслужават. Като песните са ни еднообразни, определено има какво да се вземе сега и да звучи добре, това са тези 4 песни които искам да чуя на български, но Kucketina и Lav - задължително! ❤️ Браво, дано и при нас започнат да пускат албуми точно по този начин с нови клипове! Много съм доволен! 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Моя фаворите е Кучкетина от албума. Определено всички песни са рейзъри, пък и ние сме отвикнали да ни сервират 10 песни наведнъж особено на един и същи артист, че да можем да оценим. Всяка една песен и аранжимент са супер изпипани. Като най-голям хит може би се очертава дуета с Цоби и Лав. Жената се е постарала, изпипала си е проектите, според мен малко избърза с този албум, имаше още доста живот в стария, но да видим как ще се развие този, както и концерта декември. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Lav, Kucketina и Ne zovite me сааааа топ!!! ❤️ Албумът има за всекиго по нещо И дуетът с Цоби е интересен, Kraljica prokletih също. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 20 Author Report Share Публикувано Юни 20 24 часа: Lav - 362 759 Kucketina - 295 385 Jasa - 201 441 Ne zovite me - 238 990 Kralica Prokletih - 253 612 Ilegala - 415 952 Lake note - 238 006 Na zemlji Bog - 296 773 Dajem godinu - 293 294 Тотал: 2 596 212 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Jasa цял ден не ми излиза от главата. Яка зарибявка се оказа и тя. Тая песен на български ще стане брутална! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.