asylum Публикувано на Март 2 Report Share Публикувано на Март 2 Доста мушами се нароиха през последните месеци. Коя е любимата ви китка от настоящето или близкото или далечно минало? Нека започнем с хитове по Фен Тв! 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 На Десислава ми харесва най-много, защото е с нейни любими песни за мен! На Ивана също е добър. Първия на Преслава, с тази разлика, че ми се искаше да направи такъв с нейни песни! Но да кажем, че на Десислава ми е най, най-любим! Две души в едно да се слеят.... две сърца в едно да живеят.... ❤️ 😘 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 еее направи го на анкета де. Иначе на Деса е добър, а най-много ме кефят тези от преди да стане мода да ги пускат - Самлена, Саша рико... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 3 Author Report Share Публикувано Март 3 преди 46 минути, Willy каза: еее направи го на анкета де. Иначе на Деса е добър, а най-много ме кефят тези от преди да стане мода да ги пускат - Самлена, Саша рико... Прекалено са много, ще изпуснем някой, освен това и преди е имало, просто не беше такава мода. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Най ми харесват първия на Саша Рико, Ивана и на Мира. Този на Деса в началото ме кефеше, но до там. До болка втръснали песни. Други не помня! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 2 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 преди 1 минута, Lelqtian каза: Румяна ми е любима, след това Шушана. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Moovit Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Това >>> Преслави, Джени, ДесиСлаби и т.н. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.