asylum Публикувано Юли 9 Author Report Share Публикувано Юли 9 Някой веднага да гласува за ИНА! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 9 Author Report Share Публикувано Юли 9 Не знам коя на коя е бонус, но ви връчвам ВАЛЕНТИНА и КАЛИ. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 9 Author Report Share Публикувано Юли 9 Вече може да ми викате Зайко. Любимите ми песни на Валентина, които ми харесват: 1. Ти ли, с Ерик 2. Бягай силно 3. По голо тяло 4. Слаби ангели 5. Да бях такава Кефят ме и Латина и Най-големия. За ФеКали утре ще го мисля 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 9 Author Report Share Публикувано Юли 9 Дося четох дРискографията на ФеКали. 1. Разгадай ми 2. Прет-а-порте 3. Чужда 4. Шесто чувство 5. Оф, оф 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 На Валентина чак любими нямам. Но Предателство не е лоша, Хей, войниче и Да бях такава също донякъде. Хайде и Ти ли и По голо тяло - пълнеж. Кали: 1. Делник и празник 2. Фалшива 3. Любов навреме 4. Нищо лично 5. Спрях ли ти тока Спри, Недей сърце, Влюбена убий ме, Устни след това. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 От Ина и Валентина не знам нито една песен Кали 1. Недей сърце 2. Чужда 3. Копие 4. Аз съм аз 5. Като те почна 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Мая: 1.Тази нощ 2.Шепа грях 3.Уморих се 4.Щом си мъж 5.Ти пак си жива Лия: 1.Обич за двама 2.Виновно сърце 3.Митничарю 4.Щеката 5.Жадувана любов Ина: 1.Зелено 2.Петият етаж 3.Ще молиш 4.Лястовица бяла 5.Цуни, гъни Валентина: 1.Хей, войниче 2.Предателство 3.Любов отрова 4.Докога 5.Ти ли Кали: 1.Недей, сърце 2.Каква съм луда 3.Така ми говори 4.Седем 5.Помни ме 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Хмм, на Валентина знам само една песен - Хей войниче, нищо че тея дни нещо ми излиза на всеки втори клип. Ина Петия етаж Зелено Пленено сърце Хиляда нежни целувки Ще молиш На (фе)Кали после. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 10 Author Report Share Публикувано Юли 10 преди 7 часа , pechenko каза: Мая: Лия: Ей, как забравих Щеката! И Жадувана любов е яка. ЛИЯ ТОП 5 1. Дяволски чаровник - 19 точки 2. "Обич за двама", с Кондьо - 18 т. 3. Виновно сърце - 17 т. 4. Утро след любовна нощ - 16 т. 5. Митничарю - 9 т. Отпадат "Загубих те", "Бог си" и "Две посоки" Участваха 19 песни. СЕКСИ ТОП 5 МАЯ 1. "Пак си жива", с Магапаса - 27 точки 2. "Парти тайм", с Живко Микс - 20 точки 3. Щом си мъж - 20 т. 4. Шепа грях - 18 т. 5. Уморих се - 13 т. Отпада "Секси хит!" - 12 т. @Lelqtian, @Kriminal... 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 10 Author Report Share Публикувано Юли 10 ПЕТТЕ ЕТАЖА НА ИНА 1. Зелено - 15 точки 2. Петият етаж - 13 т. 3. Ще молиш - 9 т. 4. Пленено сърце - 6 т. 5. Нощна вихрушка - 5 т. Участваха 16 песни. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Дойде и послето на Кали. 1 . Секс 2. Дали съм жив 3. Делник и празник 4. Шенген 5. Катастрофа Даже и при нея ми остана място под чертата, и то само с лек рефреш на творчеството и - 442, Забрави ме, Мразя те, Една минута, Претапорте, Нивата, Поздрав, Айде вдигни и, ако задълбая (ма нямам намерение да си го причинявам) сигурно и оште класики ще изкочат. Като тази песньовка, за чието съществуване до преди малко не подозирах ... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 10 Author Report Share Публикувано Юли 10 На Фекали двата албума в Ара са топ. 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 1 минута, asylum каза: На Фекали двата албума в Ара са топ. Мда, според мен много се закопа с трансфера в кокошарника. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 10 Author Report Share Публикувано Юли 10 преди 1 минута, Lelqtian каза: Мда, според мен много се закопа с трансфера в кокошарника. Абсолютно. Можехме да й простим тъпотията и махленството, ако правеше яки песни. И Валентина си беше добре в Диапазона. Войничето и на мен ми излиза от дни отстрани, рядко тъпа ми е тая песен. У Фен ТВ направи прилични парчета. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 11 часа , asylum каза: Не знам коя на коя е бонус, но ви връчвам ВАЛЕНТИНА и КАЛИ. И кат стана на въпрос за кокошарника, таз Валентина (щото юбут нещо я бърка с Маца/Кристи), онази от Хей войниче и Латина) не е била там? За един преател питам Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 10 Author Report Share Публикувано Юли 10 преди 5 минути, Lelqtian каза: И кат стана на въпрос за кокошарника, таз Валентина (щото юбут нещо я бърка с Маца/Кристи), онази от Хей войниче и Латина) не е била там? За един преател питам Беше, беше! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 6 минути, asylum каза: Беше, беше! Тва съмсем омаза резултатите, ма да видим .... Май е време да правим рестарт на сички заглавия на певачки ... и да почваме на чисто. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Валентина 1.По голо тяло 2.Хей, войниче 3.Боли ли 4.Ти ли 5.Любов отрова Кали 1. Фалшива 2.Секс 3.Мразя те 4.Другата 5.Като за двама + Забрави ме, Сам, Нищо лично, Моме Малино, Дали съм жив, Pret a porte, Oф, оф, Любов на време, Устни 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 10 Author Report Share Публикувано Юли 10 преди 4 минути, .close to me. каза: Валентина 3.Боли ли Кали 5.Като за двама Eй, пропуснах я Боли ли! А Като за двама ми беше любимата песен от албума Шесто чувство, скъсвах я от слушане, докато не намерих оригинала, който ми хареса повече 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Валентина: По голо тяло Ти ли Хей войниче Бягай силно Слаби ангели Кали : Сам Секс Нищо лично Копие Няма страшно 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 5 часа , asylum каза: Ей, как забравих Щеката! И Жадувана любов е яка. ЛИЯ ТОП 5 1. Дяволски чаровник - 19 точки 2. "Обич за двама", с Кондьо - 18 т. 3. Виновно сърце - 17 т. 4. Утро след любовна нощ - 16 т. 5. Митничарю - 9 т. Отпадат "Загубих те", "Бог си" и "Две посоки" Участваха 19 песни. СЕКСИ ТОП 5 МАЯ 1. "Пак си жива", с Магапаса - 27 точки 2. "Парти тайм", с Живко Микс - 20 точки 3. Щом си мъж - 20 т. 4. Шепа грях - 18 т. 5. Уморих се - 13 т. Отпада "Секси хит!" - 12 т. @Lelqtian, @Kriminal... Злобните медии мразят Секси хита и го разтеглят и обработват нарочно, за да отпадне от класацията! 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 17 минути, Kriminal каза: Злобните медии мразят Секси хита и го разтеглят и обработват нарочно, за да отпадне от класацията! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 преди 4 часа , Lelqtian каза: Дойде и послето на Кали. 1 . Секс 2. Дали съм жив 3. Делник и празник 4. Шенген 5. Катастрофа А сега де, коя да отпадне? Ся се сетих за тази и имам спомен че я скъсах от въртене навремето 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 10 Author Report Share Публикувано Юли 10 преди 1 час, Lelqtian каза: А сега де, коя да отпадне? Ся се сетих за тази и имам спомен че я скъсах от въртене навремето А аз късах Не поглеждай (няма я в тубата) тая и тая Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Валентина Топ 5: 1.По голо тяло 2.Да бях такава 3.Хей, войниче 4.Предателство 5.Мазало Кали (много са) Топ 5: 1.КАТО ТЕ ПОЧНА!!! 2.Хайде, вдигни й!!! 3.Копие 4.Спри 5.Аз съм Аз, Сам, Другата, Така ми говори, Устни, Недей-сърце, 4-4-2, Секс...., Нищо лично, и доста други. 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.