Jump to content

Препоръчани коментари

Да. Какви са тия "богове" в множествено число. И за целувки и не знам си какво. А те сърбите дори псуват на бог, така че не ме изненадва.

А Галена има толкова илюминатски клипове, че бройката им се губи. Няма как да не спомена тази сатанинска жрица.

Много я мразиш обаче... Клиповете на Галена са едни от най-хубавите, даже да не кажа, че са най.

Съжалявам, че в живота си не си срещала Бог на живо. Дано ти се случи.
Ивана като пееше за Бога, Пресинка още е подгъвала на Милко мустака! :mf_surrender:

Излизай навън да дириш някой Богоподобен. Айде, нахлузвай някакви токчета, да се чува тропот по асфалта. По погледа ще го познаеш. :3fdb8960598fa63e:
Да разходим в нощта наште тънки токчета...

Ивана като пееше за Бога, Пресинка още е подгъвала на Милко мустака! :mf_surrender:

Да разходим в нощта наште тънки токчета...

Ако ти бях един мъж, сигурно щях да те поступвам от време на време. Но леко де, без ексцесии, колкото да се знае кой е шефът. :1000 (29):

На твоя сигурно си му се качила на главата. :3fdb8960598fa63e:

Много я мразиш обаче... Клиповете на Галена са едни от най-хубавите, даже да не кажа, че са най.

Хубави са, естествено. Дяволът подмамва с хубаво.

Ако ти бях един мъж, сигурно щях да те поступвам от време на време. Но леко де, без ексцесии, колкото да се знае кой е шефът. :1000 (29):

Аууу, точно днес във времето на #metoo

Абе хора, Лили Иванова какво прави? Никаква не се чува напоследък.

Скъпи, по-скоро аз ще помета из нас с теб, а после ще те накарам да ми сготвиш, за да сбъдна мечтата си да стана пухкава тьотка! :3fdb8960598fa63e:

Абе хора, Лили Иванова какво прави? Никаква не се чува напоследък.
Ще има нов албум с изцяло нечувани песни. И три концерта в НДК през октомври.

Хубави са, естествено. Дяволът подмамва с хубаво.

Много набожно го раздаваш, отиди на църква, тук в рамания е пълно с дяволи.

Ще има нов албум с изцяло нечувани песни. И три концерта в НДК през октомври.

А, добре.

За дяволи не знам, но наивници - да.

Щом дори Сашо призна неотдавна, че е хубава, а я мрази в червата си, значи всичко е наред! :3fdb8960598fa63e:

Чак пък да я мразя

Чак пък да я мразя
Е, добре де, недолюбваш!

Откакто се върнах обратно в играта, стана по-благосклонен към мега лелката! :3fdb8960598fa63e:

Скъпи, по-скоро аз ще помета из нас с теб, а после ще те накарам да ми сготвиш, за да сбъдна мечтата си да стана пухкава тьотка! :3fdb8960598fa63e:

Аа не ми се вярва. Аз съм много жилаво копеле и като се надъхам газя и по-големи мъже от мен. За да ме сбориш, трябва да си 100 килограмова върлина, което е малко вероятно.

Да бе, и аз това шях да кажа. И девствен твърди, че е. Какво му става на това момче?

Аа не ми се вярва. Аз съм много жилаво копеле и като се надъхам газя и по-големи мъже от мен. За да ме сбориш, трябва да си 100 килограмова върлина, което е малко вероятно.
Аз пък съм тросната и проклета жена в нервна криза, която остро влиза! :3fdb8960598fa63e:

Чак пък да я мразя

Ти не никого не мразиш, налиии? Защото има карма и мисълта носи енергиен заряд. Само на моменти си изпускаш нервите и изглежда така, че мразиш. Ко толкоз? :3fdb8960598fa63e:

Да бе, и аз това шях да кажа. И девствен твърди, че е. Какво му става на това момче?

Ще влизам в манастир. Там, където Кама ще влиза.

Ставаше въпрос за бой, не за креватни изпълнения :3fdb8960598fa63e:

Е, добре де, недолюбваш!

Откакто се върнах обратно в играта, стана по-благосклонен към мега лелката! :3fdb8960598fa63e:

Така е, душа. Ти си ми слабост :D

Ти не никого не мразиш, налиии? Защото има карма и мисълта носи енергиен заряд. Само на моменти си изпускаш нервите и изглежда така, че мразиш. Ко толкоз? :3fdb8960598fa63e:

Еми така е, виж как знаеш. Омразата е за слабите хора....

Ставаше въпрос за бой, не за креватни изпълнения :3fdb8960598fa63e:

Ти не разбираш от такива неща, нали си девствен. :3fdb8960598fa63e:

Така е, душа. Ти си ми слабост :D
И ти на мен! Простила съм ти дори Телетъбисите, които слушаш! И суетата съм ти простила, "варела" и "дивана" - също! :3fdb8960598fa63e:

Според мен хич не е и е изгубил най-милото си (дал е цветето си) под звуците на "Намери си майстора"! :Vishenka_05:

Гледал съм, обаче.

И ти на мен! Простила съм ти дори Телетъбисите, които слушаш! И суетата съм ти простила, "варела" и "дивана" - също! :3fdb8960598fa63e:

Хахах, ама тука верно станахме на манастир.

Според мен хич не е и е изгубил най-милото си (дал е цветето си) под звуците на "Намери си майстора"! :Vishenka_05:

Тази пък въобще не я харесвам. Ако ще си давам цветето под звуците на Глориева песен, това ще е Тайната на успеха :whistling:

Хахах, ама тука верно станахме на манастир.
Светата обител "Света Ванча" сме!

ivana1.jpg

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...