Brian Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Дано. Пак няма да се спи заради англичанчето. Вече си му фенка и както си иска ще те менка. :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Вече си му фенка и както си иска ще те менка. :1000 (29): Чак пък фенка, но помни онази нощ. Ники, ако разбере какви ги пиша с тоя ще ме убие. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 19 Author Report Share Публикувано Февруари 19 Аз съм само за 4-5 дни в Лондон. После се връщам в България и се отправям на нова екскурзия. В Разлог. Много яки момчета имало там. Трябва да се види тая работа... Мисля че знам коя искаш да видиш там.... Ми като цяло ми е все тая за всички от форума Е браво.... :mf_surrender: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Може да има и втори рунд. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Мисля че знам коя искаш да видиш там.... Е, струва си, не може да отречеш. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 19 Author Report Share Публикувано Февруари 19 Е, струва си, не може да отречеш. :1000 (29): Аз ако съм на теб даже още сега ще тръгна. Тоооолкова си струва. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Аз ако съм на теб даже още сега ще тръгна. Тоооолкова си струва. :1000 (29): Само, че аз бях написал "яки момчета", а ти май си прочела "яки момичета". Бих й отишъл нагости, ама да не съм сам. Ти имаш покана за Разлог. Можеш да ме вземеш с теб. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 19 Author Report Share Публикувано Февруари 19 Само, че аз бях написал "яки момчета", а ти май си прочела "яки момичета". Бих й отишъл нагости, ама да не съм сам. Ти имаш покана за Разлог. Можеш да ме вземеш с теб. :roll1: Ох ... много съм зле! Момичета прочетох и се вкарах във филма, че говориш за нея :1000 (29): А за поканата, ще те взема, ти само кажи, че искаш :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Ама и колко е сигурен, че искам да съм с него пак. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 19 Author Report Share Публикувано Февруари 19 Ама и колко е сигурен, че искам да съм с него пак. Що се е разделил с оная? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Ама и колко е сигурен, че искам да съм с него пак. Ми ти искаш, кво се правиш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Що се е разделил с оная? Защото го предчувствах. Искаше семейство, не успя. Жалко за бебето, само ще го вижда. Решили са, че по-добре да се разделят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 19 Author Report Share Публикувано Февруари 19 Защото го предчувствах. Искаше семейство, не успя. Жалко за бебето, само ще го вижда. Решили са, че по-добре да се разделят. Е да гадно е, но не е по-добре да расте в такова семейство. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Е да гадно е, но не е по-добре да расте в такова семейство. Дори не е в Бургас той в момента, детето е при нея. Родила е и са се разделили. Бебето е на 2-3 месеца. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 19 Author Report Share Публикувано Февруари 19 Дори не е в Бургас той в момента, детето е при нея. Родила е и са се разделили. Бебето е на 2-3 месеца. Трябвало е да помислят преди да имат дете. Сега е малко късно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Трябвало е да помислят преди да имат дете. Сега е малко късно. Да. Сменил си е профилната. Вече не е с бившата си. Видях я дъщеря му. Винаги ми е било тъжно за самотните майки. Със сини очи е дъщеря му. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Изобщо някакви странни неща ми се случват. Кой да предположи, че ще ме потърси пак. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Аз вече видях Мимчу на живо... Никога няма да забравя онази уникална усмивка, която ми даде Другото няма да го казвам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Пък аз още пиша с англичанчето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Пък аз още пиша с англичанчето. Какво толкова пишете? За какво си пишете? Ще правите ли секс? Искаш ли деца от него? Хубав ли е? Дай негова снимка? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Направо в някакъв сериал съм все едно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Направо в някакъв сериал съм все едно. Разкажи ми дее Ще ми отговориш ли на горнте въпроси Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Големият Финал на "Сега и Завинаги" е в средата на април, официално е потвърдено. Можеше и по-рано, но при нас май дават един епизод в 2 дена. Тъй или иначе аз съм напред с епизодите благодарение на Voyo и ще го изгледам по-рано. Ето днес ще качат епизод 63, който ще бъде излъчен другия вторник. Аз съм седмица напред вече с епизодите. Интересно е защо в Турция Финала е на 59 епизод, а при нас ще е към 80. При нас ги режат, друго обяснение няма. Епизодите са по 2 часа и 6 мин, при нас дават час и 6 минути. При нас даже ще стигне и към 100. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Големият Финал на "Сега и Завинаги" е в средата на април, официално е потвърдено. Можеше и по-рано, но при нас май дават един епизод в 2 дена. Тъй или иначе аз съм напред с епизодите благодарение на Voyo и ще го изгледам по-рано. Ето днес ще качат епизод 63, който ще бъде излъчен другия вторник. Аз съм седмица напред вече с епизодите. Интересно е защо в Турция Финала е на 59 епизод, а при нас ще е към 80. При нас ги режат, друго обяснение няма. Епизодите са по 2 часа и 6 мин, при нас дават час и 6 минути. При нас даже ще стигне и към 100. Въпрос на време е от бтв да надушат какво става и да спрат да ги качват на друго място. Все пак са нагли обирджии. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари