Jump to content

Препоръчани коментари

Защо си кльощав, на фитнес не ходиш ли? :roll1:

Честито на имениците днес! :)

Аз на фитнес си ходя,но по-любопитно ми е защо щом не съм ти фактор от вчера не спираш да ме цитираш?

• Отговори 3,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Аз на фитнес си ходя,но по-любопитно ми е защо щом не съм ти фактор от вчера не спираш да ме цитираш?

Защото те видях на снимка и ми стана любопитно. :roll1:

Защото те видях на снимка и ми стана любопитно. :roll1:

Не знам на каква снимка си ме видял,но определено не съм кльощав,така че конспирациите ви пак отидоха на кино. :whistling:

Какви са тези измислени празници всяка година не мога да разбера. Уж на Св. Татяна на 12 януари имам имен ден, сега пък се оказа, че и днес имам и ми честитят. Само си мислят ей така празниците. Изобщо не го празнувам.

Какви са тези измислени празници всяка година не мога да разбера. Уж на Св. Татяна на 12 януари имам имен ден, сега пък се оказа, че и днес имам и ми честитят. Само си мислят ей така празниците. Изобщо не го празнувам.

И на мен постоянно ми честитят и на Коледа и много се дразня :)))

Не знам на каква снимка си ме видял,но определено не съм кльощав,така че конспирациите ви пак отидоха на кино. :whistling:

Тогава защо крадеш чужди снимки

Симеонова,разбиваме ли се на този кифленски хит? :3fdb8960598fa63e:

Смехът на Преси е топ! :3fdb8960598fa63e:

Случват се и такива неща.. има и по-потресаващи :3fdb8960598fa63e:

Симеонова, Честита Коледа!

Весела Коледа и на теб!

Ти и за предните друго говореше пък какво излезе. :whistling:

Ти и за предните друго говорише пък какво излезе. :whistling:

Писах на Васил. Имам вече на фейка снимка

Писах на Васил. Имам вече на фейка снимка

Пиши си на когото искаш,той знае за вас и шанса да ти отговори клони към 0%,а дори и да отговори няма да си признае пред някого който не познава :3fdb8960598fa63e:

Пиши си на когото искаш,той знае за вас и шанса да ти отговори клони към 0%,а дори и да отговори няма да си признае пред някого който не познава :3fdb8960598fa63e:

Нещо не удобно ти стана, щом се скри. :D

Беше влязал като анонимен. Не ми се прави. :D

Дори не знам как става.Престанете с тези конспирации. ;)

Ама че са ми сладки недоклатените лелки тук.Водят толкова скучен живот,че от седмица вече не спират да ме коментират,а не осъзнават колко са жалки и как ми вдигат акциите. :Vishenka_05:

Ама че са ми сладки недоклатените лелки тук.Водят толкова скучен живот,че от седмица вече не спират да ме коментират,а не осъзнават колко са жалки и как ми вдигат акциите. :Vishenka_05:

БЕЗСРАМНИК !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Само да не се окаже, че ти си лелката. :1000 (29):

Не си на 24, сори пич. :D

Само да не се окаже, че ти си лелката. :1000 (29):

Не си на 24, сори пич. :D

Прати ми един пик на ЛС.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...