Alter Ego Публикувано на Ноември 29 Report Share Публикувано на Ноември 29 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Като цяло бива, има нещо приятно в цялостния проект, но чисто музикално нещо ми липсва. Иначе е добра. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Ноември 29 Author Report Share Публикувано Ноември 29 Текста е силен, обаче в сравнение с дуетите на Саша с ЈК и Северина този ми идва най-слаб. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Хубав клип, чак не ми се вярваше че е на Миличевич, докато не го видях(ужас).Цеца е много красива и за разлика от някой от последните и клипове не изглежда като травестит.Песента не е избухващ хит,но не е лоша.Може би като я чуя още няколко пъти ще ми хареса повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Хич не е зле песента, но дуетът му с Карлеуша е един път. Видеото е катастрофа, ужасни цветове. Цеца е бяла като..... и видеото подсеща на това: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Невероятен проект, адски силен текст! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Страшно ме зариби. Има ли я с хубаво качество? Линк? Че в тубата нещо ми се струва много кофти качеството...не знам защо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
montil Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Страшно ме зариби. Има ли я с хубаво качество? Линк? Че в тубата нещо ми се струва много кофти качеството...не знам защо. Ceca i Sasa Matic - Lazov notorni.mp3 (8.3 MB) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.