alisali1234 Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 На мен ми харесва, личи си градацията. Клипа е добър и доказателство , че не ти трябват милиони за клип , а добра идея , разбира се монтаж и заснемане. Песента е ново звучене за Биолчев - браво. Добър клип и песен, харесва ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Много е готина! Харесва ми! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Страхотен клип, музика и аранжимент и дотам. Текстът и изпяването са ужас. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Трагедия, за 10 дни няма и 130 000. След силен проект като "Черта ти слагам" - да пусне това..ммм не! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.