lucas Публикувано на Март 12 Report Share Публикувано на Март 12 Riverdale Season 1 / Ривърдейл Сезон 1 (2017) Ривърдейл е съвременен сериал, базиран на емблематичните герои на Archie Comics, предлагащ изненадващ и различен поглед върху Арчи (Кей Джей Апа), Бети (Лили Райнхарт), Вероника (Камила Мендес), Джъгхед Джоунс (Коул Спроуз), Жоси (Ашли Мъри) и техните приятели, които опознават сюрреалистичния живот на малкия град – тъмнина и странност бълбука изпод пълноценната фасада. Люк Пери също има роля в сериала. Година: 2017 Държава: САЩ Жанр: Режисьор: Роберто Агире-Сакаса В ролите: Кей Джей Апа, Лили Райнхарт, Камила Мендес, Коул Спроуз, Ашли Мъри Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Март 12 Author Report Share Публикувано Март 12 Горещо препоръчвам!!! Прилича на One tree hill и е доста интересен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Мен много ме зариби сериалчето. Супер интересен сюжет и персонажи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 НЕВЕРОЯТЕН!!! Изгледах го за ден. Силно препоръчвам. С нетърпение чакам 2ри сезон! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Втори сезон, през есента. Мести се от четвъртък в сряда. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Като дърт фен на ОТХ и мен ме зарибихте. Къде мога да го тегля HD? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Като дърт фен на ОТХ и мен ме зарибихте. Къде мога да го тегля HD? Очаквах да се присъединиш към клуба! Аз го гледах онлайн, обаче е бъкано с реклами. http://gledaiseriali.net/category/%D1%80%D...B5%D0%B9%D0%BB/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Много ми хареса още от трейлъра, а сега точно изгледах и първия епизод. Харесва ми, пускам 2-рия :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Много ми хареса още от трейлъра, а сега точно изгледах и първия епизод. Харесва ми, пускам 2-рия :1000 (6): Аз щях да гледам само 1я, ама откарах целия сезон. хД Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Аз щях да гледам само 1я, ама откарах целия сезон. хД Вече съм на трети епизод... Имам чувството, че ще изкарам целия сезон за 2-3 дни Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Вече съм на трети епизод... Имам чувството, че ще изкарам целия сезон за 2-3 дни Кви 2,3 дни - 12 часа ми стигнаха. :д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Изгледах първите три епизода и ми прилича на Gossip girl, най-вече връзката между приятелите. Очаквах повече като история, засета става за губене на време, но не е нещо особено. Към момента, любимата ми е Вероника. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Изгледах го .... ако имаш свободно време става,иначе не съм впечатлен. Още в средата разбрах кой е убиеца. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Жесток пилотен епизод, много ме зариби. Усещам го като добре направен PLL, а фаворит ми е Джъгхед (продължавам с тенденцията никога жена да не ми е любимия герой ). Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Първи епизод не успя да ме грабне, а очаквах да е обратното. Скоро може да му дам отново шанс, но гледах пилота преди месец-два. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Първи епизод не успя да ме грабне, а очаквах да е обратното. Скоро може да му дам отново шанс, но гледах пилота преди месец-два. Избери си един ден и си го пусни, не само един епизод! Ще ти хареса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Изгледах първите три епизода, много ми харесва засега! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.