Jump to content

Gabbs.

Ramaniacs
  • Коментари

    26
  • Регистриран

  • Последно посещение

2 Последователи

About Gabbs.

  • Рожден ден 21.10.1995

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    София

Последни посетители в профила

542 посещения в профила

Gabbs.'s Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация

  1. Стеф(hug) 5 * , знаеш какво мисля за теб и колко те ценя :)))

  2. Габиииииии (hug)

  3. Според мен няма да свърши светът.Или поне не толкова рано...
  4. Gabbs.

    Кой сериал ?!

    Prison Break-невероятен сериал!Супер е От останалите само Д-р Хаус съм гледала,и той не е интересен,но Бягство от затвора е просто върхът!
  5. Аз съм твърдо "ЗА" раздел "Образователен".Със сигурност на всеки ще е поледен.За да има по-голяма посещаемост,освен научни факти и теми за такива,може да се направи някаква тема,в която даден ученик ако има някакви въпроси и нещо не му е ясно да му помогнат.Или ако му предстои изпит и не може да разбере дадено нещо,да го напише и ще му се помогне:особено за седмокласници(аз ще съм седми,така че от лична гледна точка го казвам,има ли такъв раздел ще съм много редовна)...И както някои хора предложиха като Важни теми да има снимки на изчезващи видове животни и т.н.Няма да е никак лошо,а и на всичкото отгоре не губите нищо:хората поне нещо ще прочетат и ще научат!Сигурна съм,че ще има успех особено ако потребителите направят темите интересни:някой беше споменал за игра научни въпроси:идеална идея.Всеки , който ще желае да отговаря ще се рови да търси отговора и после ще мисли нов,така че пак ще се научи на нещо.Аз съм твърдо "ЗА" с две ръце.За заглавие може да е нещо като "Научен раздел" или "Образователен раздел".То всъщност заглавието няма голяма важност,по-важно е вътре темите и да има успех.
  6. Регистрирана съм от 20 авугст 2008 година.Прочетох правилата и там пише,че за да влизам в Links и да виждам темите ми трябват поне 7 дни откакто съм регистрирана.Обаче когато влезна в Links ми пише:You must be a member for at least 5 days to view this forum and its contents. / Ти трябва да си потребител поне от 5 дни за да виждаш този форум и връзките му. И така и не разбрах колко време трябва да изчакам за да виждам форумът?Пет или седем дни?
  7. Чела съм доста нейни писма в "Нво фолк",както и постове в Планетата:)Голяма почитателка на Райна е :)

  8. Ивка е много готина и много добра приятелка.Много е мила и добра.5 звезди,разбира се:)

×
×
  • Create New...