Jump to content

Chasing^Mavericks

Ramaniасs
 • Коментари

  168
 • Регистриран

 • Последно посещение

Репутация

0 Neutral

4 Последователи

About Chasing^Mavericks

 • Рожден ден 8.04.1990

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Варна
 1. Костюмари и Хранилище 13 са подновени за нови сезони, но за Безсрамници няма инфо все още!
 2. Подновили са го за 9 сезон. Вече става прекалено много. След шести сезон нямаше смисъл да го продължават!
 3. Alphas пък защо? Тази година стартират: 1. Zero hour / Нулев час Ханк Фоли е авантюрист, но това определено му идва в повече. Той е обикновен редактор в списание, като винаги е следвал всички следи, развенчавал е митове, разплитал е конспирации. Когато жена му е отвлечена от антикварният и магазин Ханк е въвлечен в една от най-големите конспирации в историята на човечеството, която започва векове назад. В един от старинните часовници на жена му в магазина има скрита карта и сега всичко зависи от Ханк да дешифрира и отключи тайните на тази карта, докато се опитва да я предпази от попадането й в грешни ръце. Дата на излъчване 14.02.2013 ABC 2. Red Widow / Червената вдовица Този уж трябва да е в ефир, ама няма. 3. Do No Harm / Раздвоение на личността Дата на излъчване: 31.01.13 4. The Americans / Американците Дата на излъчване: Януари 2013 5. Cult / Култ Дата на излъчване: 2013г.
 4. Някой питаше за "The Killing". Трети сезон ще има.
 5. Ааааааааа ще си прегриза кабела за нета. Тоя епизод беше мнооооогоо зле, освен това с Кастиел и Алфи. Добре, че гледам други 25, че да го забравя бързо.
 6. И аз това щях да питам.
 7. Сериала трябваше да приключи с 6-ти сезон. Ангели, демони, Луцифер, Смърт, Глад, Война и всички други които намесиха стана просто перфектно. След т'ва някви левиатани и други щуротии. Сега пак продължавам да го гледам, но тръпката, която имаше преди това вече я няма.
 8. Гледам 25 сериала. Ако тръгна да ги изброявам ще съмне. Сега Януари тръгват още.
 9. Именно, че Браун изкара наяве кирливите им ризи. Скандалът всъщност дойде след като излезе "Шестото клеймо".
 10. Специално за "Шифъра на Леонардо" и "Шестото клеймо" (или т.н. Ангели и демони) мога да поспоря. Дан Браун цитира и използва само факти. Иначе защо Ватикана ще вдигнат война?!
 11. Клипа ми прилича на извадка от Хари Потър с тия плъхоподобия.
×
×
 • Create New...