Jump to content

vili_mollova

Ramaniac
  • Коментари

    11
  • Регистриран

  • Последно посещение

5 Последователи

About vili_mollova

  • Рожден ден 6.04.1988

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Момчилград/София

vili_mollova's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация

  1. 5* за всичко, което си направил, и за всичко, което ще правиш в бъдеще!

  2. Най-готината фенка на Райнето... :р 5*

  3. Е как - 5 звезди :)

  4. Не колкото теб. Блоагодаря ти за хубавите думички. :* и да не забравим здездичките, които заслужаваш! Надявам се това да е наюалото на едно хубаво взаимоотношение. :)

  5. Страхотен човек. 5*

  6. Връщам жеста, а и с тази готина снимка си заслужаваш звездите. :) Радвам се, че и тук те засичам. акво стана - къде ще си студент? :)

  7. vili-mollova ми е скайпа, аз отдавна не ползвам МСН, иначе за Райневи си много прав - нищо не е както преди, но пък това не ни пречи да идем на някое участие на Райна. И аз съм те засичала в Студенстки, обаче беше миналата година септември - като се записвахме за спорта, преди това в едно кафене. ато ме засечеш, се обаждай, викай, свиркай, да те чуем :Р Интересно ли минава лятото? Нещо да се похва

  8. Хехе Вили наистина се забравихме, откакто си смених компа и не ползвам МСН-а, а и Планетата като спря съвсем се загубихме Райневи...иначе обещавам за кафе:))) Аз те виждах няколко пъти в Студентски, ама все беше далеч от мен

  9. Адски много съм ти благодарна за думите и се надявам още да ме уважаваш, защото гледам, че си писал уважавах. Иначе бих се радвала да ми припомниш там с какъв ник си влизал и нека да комуникираме, с толкова позитивен човек винаги ми е приятно да си говоря! :) Още веднъж хиляди благодарности! И 5* за всичко, което си написал!

  10. Ники, здравей и тук! во си правиш? Малко остана пак до започването, нагласяй се психически! :Р Обаче нещо ме забрави ти и сега като се прибера на София задължително трябва да пием кафе, нали? Иначе Надежда малка ще ти стане, обещавам ти! Хаха и между другото да си дам 5* за теб!

×
×
  • Create New...