Jump to content

Stela

Moderator
  • Коментари

    12599
  • Регистриран

  • Последно посещение

  • Победи

    55

Коментари публикувано от Stela

  1. преди 1 минута, Balkandji1 каза:

    Чувам Галена ще издава албум. На какво мнение си, нужно ли е в 2024 да се издават албуми?

    В случая мисля, че е добра идея заради годишнината, а и тя не е издавала толкава много години. За мен такъв тип албуми са с колекционерска стойност и като подарък към верните фенове. От време на време и като има поводи като годишнината е хубаво да се пусне. 

    • Like 4
  2. преди 5 минути, Balkandji1 каза:

    Какви ги говориш? Диамантен е платинен, уможено по 10 пъти, а платинен е златен умножено по 2.

    Казах го на шега понеже тук се шегувахме, че е диамантен когато излезе и се говореше, че беше пуснала втори тираж. Постоянно се закачахме с Пресови, че са 2 тиража от по 100 копия. 😁

    • Haha 2
  3. преди 5 часа , Willy каза:

    Май няма по-забравено топ име. Джена, Джуна и Ася пак си намериха някакви хитчета, ама тая залезе тотално.

     

    Този песен е яка, обаче аз харесвам оригинала много повече. С Илиян трябваше да пуснат нещо по-живо и танцувално и можеше да нацелят хит. 

  4. преди 6 часа , Lelqtian каза:

    Искам го стискам го мисля не е клипирана изобщо. Скандалното беше Чики чики, но добре че ми подсказа 

    WWW.VBOX7.COM

    Booking: Luna За концерти и участия: +359/889565096 luna_music@abv.bg

     

    Мяза на кон лапнал чинии, както каза Фънки. 😁

    • Haha 2
  5. преди 9 часа , -A. каза:

    Десислава вече е една никаквица. От последните и проекти се забележиха само дуетите с Азис и Джордан. Самостоятелно е пълно зеро!

    Това в дългосрочен план ще задмине оригинала на Десислава. Срам за нея!

    Версията на Емануела се получи в пъти по-добре от тази на Деса. Дори забравих вече, че е нейна в оригинал. Нормално е да я задмине. Жалко за Деса, дано се размисли за кариерата си и да се стегне.

    • Like 1
  6. От 4.05.2024 г. от 15:48, Danger. каза:

    Следващият път може да си плати и на Емилия Стоянова за класацията в Сигнал, която я следят тримата човека от форума и още пет човека цялостно извън него. :1000(29):

    Там не е трудно. Достатъчно е да гласуват Алфите и още двама-трима човека и ще спечели. 😂

    • Like 1
    • Haha 1
  7. преди 1 час , Balkandji1 каза:

    Няма такава урочасница. Чак толкова да заложи на строгото, острото в себе си, че да си оскубе веждата с извивка два сантиметра нагоре по различен начин от другата вежда. Вещица недна, ще ми се да я набия. :D

    Това си помислих и аз като я видях на предната страница. Какво е това вдигане на вежда и защо са тия демонстрации. 😁 Иска да се прави на лоша, надменна и злокобна. Тя си го беше изпяла и в песен, че е вещица. 😂

    • Like 2
    • Haha 1
  8. преди 3 минути, DevilWish каза:

    Да, не съм ги виждал до сега в Dm, Лили или Бефит. Ще е голям плюс за нея и там да ги предлагат, не само онлайн. Продуктите изглеждат интересно, но наистина ще е добре да предлага не само червила... А пък и може някакви парфюми - мъжки, дамски, унисекс... Дано измисли нещо.

    Преди години Глория беше пуснала парфюм, помниш ли? Devil Love се казваше. 😁

     

    • Haha 1
    • Love 2
  9. преди 1 минута, DevilWish каза:

    Абсолютно. В един от подкастите, които гледах с Киара, каза, че нейните срещи не са излъчвани. Може би има неща, които не сме успяли да видим. Криси каза същото. Да отбележа, че като музикант много се е изложила и в едно интервю само се оправдаваше, че видиш ли.... песента не била за нея. Айде, айде, такива оправдания, при положение, че видяхме колко може.... пред Алек.
    Надя ми е антипатична. Забележи само начина по който говори. Как гледа, обсъжда другите. Води си някакви списъци и тефтерчета, но сметките ще са й криви, защото тя няма да спечели. Виждам на този човек как му е скучно с нея и предпочита компанията или на Маги или на Надежда, защото има какво да си каже с тях. Даже и с приятелката й, която външно грам не ми харесва и си е чист мъж, пак му е по-интересно с нея. С Валерия дори има химия, Надя наистина не е нищо особено..... Мисли се за голям интелект, а всъщност сега като се гледа отстрани - тя е смешна. Не знам дали си забелязала, ама винаги като говори и си извърта очите нагоре. Има някакви супер смешни тикове и мимики. И само се опитва да се усмихва като някоя лицемерка, а в същото време обсъжда.... и съди по годините. Да, де..... ама годините няма значение, а това как се чувстваш. Та тия двете жени са много над нея. Чудя се наистина как я остави толкова дълго. Той дори с една Цър-пър имаше повече общи неща отколкото с това същество. Една Киара е по-красива и по-интересна като човек. Криси правеше поне шоу и беше смешна, тая е една скучна леличка.... Ама буквално леличка, като учителка в детската градина, такъв вид има, нищо че е по-млада от няколко момичета...... Годините са й само подробност в личната карта. 

    Забелязала съм как върти очите си. Това са едни такива подигравателни, подмолни и ехидни мимики, които я издават колко е долна. Иначе Валерия не беше права когато я обиди, че е грозна и като ударена с тиган в лицето. Може да е всичко, но такива нападки за външен вид не са ок. Много грозно впечатление ми прави, че Надя, Криси и мъжката стюардеса обсъждат Маги, че гледала да хване последния влак и че на тия години нямала вече време да създаде семейство. Това с годините е много грозно. След няколко години и те ще са на 36 и ако някой ги отписва така надали ще им хареса. Освен това Магдалена може да е по-голяма на години, но на визия изглежда 300 пъти по-добре от тях. Личи си колко завист и злоба има в коментарите им. 

    • Like 1
  10. преди 2 часа , DevilWish каза:

    Ето тая ми беше супер любима като излезе. Мнение?

    Когато излезе песента Силвия беше бясна, защото и тя имаше песен "След 12" и се наложи да си я кръсти "След полунощ". Някъде беше дала интервю за Галена, където я оплю "Всички знаем ние какво прави тя след 12" :D :D :D На Галя песента беше къде, къде по-добра..... База за сравнение няма, но все пак:

     

    Обожавам "След 12" и до днес ми е сред любимите нейни. Особено като чуя "а аз какво да си забравяя... зная, че така не би ме пуснал" и "на тъмно познавам кой си по усет от първи път" 🤪🥰 Много секси песен. 

    • Like 1
    • Love 1
  11. преди 3 часа , DevilWish каза:

    Не спорете! А си купете червила от Преслава! Там е истината! Ще видите като пусне лак за нокти, колко ще ви отива! Например в лилаво? А когато песента "Лак за нокти" излезе и албумът ще се казва "Лак за нокти" с подарък червило и подарък аудио касеТка!
    image.png.863b3d3d6e6c6c7d1ec39ba24e4382ab.png
    Лиминирано издание, Дами! Хайде, Вие сте! Бързо, слагайте червило! ❤️ 

    Аз такива лакове за нокти не използвам. Само гел лак! Ако пусне гел лак ще си помисля. 💅 Червилата ще е добре да ги пусне в дрогериите за да са по-достъпни. Иначе би било добре да направи и хайлайтър примерно. Ще стои добре на марката й. 

    • Like 3
  12. преди 2 часа , DevilWish каза:

    По данни от Wikipedia - 16.05, както и миналата година. Но тогава някой говореше, че е приключил седмица по-рано?
    Очаквах да излезе Екатерина, много е безлична.... А мъжът стюард кога ще излезе? Голям толеранс от Алек има. 
    Тая Надя е супер смешна. Като говори и има някакви тикове - върти си очите нагоре, не спирам да се смея с тая клюкарка. А и като гледам, на самия ерген му е много скучно с нея.... То си личи, че не са един за друг. Общо-взето и двете заслужават да ги изхвърлят. Другите три са по-симпатични. И наистина Надежда има супер много операции за да изглежда така днес...

    Надя е интригантка и постоянно обсъжда другите. Има много гаден характер. Не знам как се задържа толкова време при положение, че почти не е имала кой знае какви моменти с Алек. Тая Криси и тя ме дразни, същата клюкарка е. Освен това и през хилядата тона грим си личи, че не прилича на нищо. Тя също освен да придърпва Алек да му разказва коя какво е направила не виждам с какво друго е печелила вниманието му. 

    • Like 1
×
×
  • Create New...