Jump to content

Stela

Moderator
  • Коментари

    12599
  • Регистриран

  • Последно посещение

  • Победи

    55

Всичко публикувано от Stela

  1. В случая мисля, че е добра идея заради годишнината, а и тя не е издавала толкава много години. За мен такъв тип албуми са с колекционерска стойност и като подарък към верните фенове. От време на време и като има поводи като годишнината е хубаво да се пусне.
  2. Казах го на шега понеже тук се шегувахме, че е диамантен когато излезе и се говореше, че беше пуснала втори тираж. Постоянно се закачахме с Пресови, че са 2 тиража от по 100 копия. 😁
  3. Коментирай, че тук се спореше дали тя или Феноменален е по-голям хит... 🙈
  4. Този песен е яка, обаче аз харесвам оригинала много повече. С Илиян трябваше да пуснат нещо по-живо и танцувално и можеше да нацелят хит.
  5. Мяза на кон лапнал чинии, както каза Фънки. 😁
  6. И диамантен - "Да гори в любов".💎
  7. Версията на Емануела се получи в пъти по-добре от тази на Деса. Дори забравих вече, че е нейна в оригинал. Нормално е да я задмине. Жалко за Деса, дано се размисли за кариерата си и да се стегне.
  8. Искам кавър на този хит! Лимон гиби! 🍋
  9. Там не е трудно. Достатъчно е да гласуват Алфите и още двама-трима човека и ще спечели. 😂
  10. Това си помислих и аз като я видях на предната страница. Какво е това вдигане на вежда и защо са тия демонстрации. 😁 Иска да се прави на лоша, надменна и злокобна. Тя си го беше изпяла и в песен, че е вещица. 😂
  11. Първоначално реших, че грешно съм прочела заглавието и се върнах да прочета пак. 😂😂😂
  12. Stela

    ЕРГЕНЪТ 3

    Просто казвам какво мисля за нея. Сравнявам с останалите.
  13. На какво ли миришеше ТОАЛЕТНАТА вода на Ивана? На любов? Или да питаме Стояна, дето и наместваше сутиена.. 😁
  14. Преди години Глория беше пуснала парфюм, помниш ли? Devil Love се казваше. 😁
  15. Stela

    ЕРГЕНЪТ 3

    Забелязала съм как върти очите си. Това са едни такива подигравателни, подмолни и ехидни мимики, които я издават колко е долна. Иначе Валерия не беше права когато я обиди, че е грозна и като ударена с тиган в лицето. Може да е всичко, но такива нападки за външен вид не са ок. Много грозно впечатление ми прави, че Надя, Криси и мъжката стюардеса обсъждат Маги, че гледала да хване последния влак и че на тия години нямала вече време да създаде семейство. Това с годините е много грозно. След няколко години и те ще са на 36 и ако някой ги отписва така надали ще им хареса. Освен това Магдалена може да е по-голяма на години, но на визия изглежда 300 пъти по-добре от тях. Личи си колко завист и злоба има в коментарите им.
  16. Обожавам "След 12" и до днес ми е сред любимите нейни. Особено като чуя "а аз какво да си забравяя... зная, че така не би ме пуснал" и "на тъмно познавам кой си по усет от първи път" 🤪🥰 Много секси песен.
  17. Аз такива лакове за нокти не използвам. Само гел лак! Ако пусне гел лак ще си помисля. 💅 Червилата ще е добре да ги пусне в дрогериите за да са по-достъпни. Иначе би било добре да направи и хайлайтър примерно. Ще стои добре на марката й.
  18. Stela

    ЕРГЕНЪТ 3

    Надя е интригантка и постоянно обсъжда другите. Има много гаден характер. Не знам как се задържа толкова време при положение, че почти не е имала кой знае какви моменти с Алек. Тая Криси и тя ме дразни, същата клюкарка е. Освен това и през хилядата тона грим си личи, че не прилича на нищо. Тя също освен да придърпва Алек да му разказва коя какво е направила не виждам с какво друго е печелила вниманието му.
  19. Stela

    ЕРГЕНЪТ 3

    Не е вярно, за Магдалена съм! Още от началото я харесвам. Тя е жената за Алек! ❤️
  20. Stela

    ЕРГЕНЪТ 3

    Тази година ще спечили ли любимката ни?
  21. Stela

    Кали - Нещастник

    Пръсна с гледания. 5к за 7-8 часа. Глория ще я сложи в малкия си джоб. 😂
  22. Stela

    Меди х Селина-Мама миа

    Меди си е Меди! Страшна харизма има и той прави песента определено. 💓
×
×
  • Create New...