Jump to content

Stela

Moderator
  • Коментари

    12645
  • Регистриран

  • Последно посещение

  • Победи

    55

Коментари публикувано от Stela

  1. Не знам коя от тях е отишла там за чувства и коя за слава, ама Алексчето им показа как се прави. Цяла България го коментира. Не знам кой би го взел вече. Нито мъж, нито жена ще го иска с тая майка. Само Емануела би го оправила. 😂

  2. преди 5 минути, DevilWish каза:

    Една много добра песен на Галена, която остана без клип. 

    Мисля, че освен "Опасен за жени" и тази имаха шанс да се наложат за времето си.

    И на мен са ми любими. Тази също:

    Уникална е, трябваше да я наложи. ❤️

  3. преди 2 минути, DevilWish каза:

    И на мен "Аз" си ми остава любимият албум на Галена. Фаворит ми е "След раздялата". Една от трите ми най-любими нейни песни. Както и "Тоя става". Другите които обожавам също са "Не пред хората", "Знак как", "Неудобни въпроси", "Хайде, откажи ме" и "С кое право". ❤️ 

    Само "Създай игра" и "Искам да останем будни" са ми слаби от албума. Всички други песни са топ. "Мразя да те обичам", "Dj-я ме издаде", "С кое право", "Тоя става", "Ще се проваля" и "Хайде, откажи ме" , "Да ти го дам ли" са ми любими. "Неудобни въпроси" беше доста голям хит. "Аларма" - тотален хит. "Знам как" също е много яка. "Запали" и "За пари" пък си бяха интересни също. 

    • Like 1
  4. преди 1 минута, Balkandji1 каза:

    Но видите ли тайландския she-male Ваня бил повел крачка в издаването на няколко нови песни в един ден и трябва да бъде упоменат като пионер в бранша всеки път, като се отвори тема за няколко песни в един ден. Галена ги издаваше всеки следващ ден. Иван Тайланда е пионер в своята област 5 в един час.

    Ваня като някаква новаторка ли се изкара? И 10 да пусне ефект надали ще има. И да не ги беше пуснала в един ден също. Нищо особено не са тия песни. На Алисия поне са готини. Иначе в това отношение концепцията на Галена беше топ. За тогава си беше нещо голямо, различно и новаторско. Клип с клип нямаха нищо общо. И до днес са ми едни от най-любимите песни. "Аз" е може би най-добрият й албум. 

    • Like 2
  5. преди 2 минути, Balkandji1 каза:

    Пуснала е реклама на една от новите песни и вчера се беше домъкнала до №2 в нейбъл (реален №1), но ден по-късно пада. Трябва да разберат, че това да пускат по 4-5 песни наведнъж изява от хляба на песните поотделно, хорат се чудят коя да слушат. И четирите й песни правят в диапазона 40-75K. Нито една не е хита с 200-250К.

     

    Да, точно. И аз като разбрах, че ще ги пуска в един ден си казах, че това е грешен ход и ще е трудно на хората да отсеят избора си. Иначе и четирите песни ми харесват, различни са и се вижда, че се е постарала. Имат си и клипове, а аз очаквах да са тв версии. Трябваше просто да изчака и да ги пуска през месец-два примерно.

    • Like 2
  6. преди 9 часа , DevilWish каза:

    И даже си мислеше, че е интересно като отмъкна хиляди популярни песни, то не беше "Птица бяла", после "Грешница" - там се получи, добре. С цялата си глупава стратегия Отиваш си, после В друг живот със Стораро...... сигурно още ще продължи. "Втори дубъл" е много по-добра в изпълнение на Вероника и се хареса на времето песента..... Счетоводителката сякаш си няма песни, че и чуждите ще пее..... 1-2 песни е добре ама то нейното е нагла счетоводна сметка. 

    + "За тебе, братко". Може да имаше и още някоя, но сега не се сещам. 😁

    • Like 2
    • Thanks 1
  7. преди 17 часа , xroflx9 каза:

    Тая Счетоводителката няма да е тя ако не окраде чужд хит или не се лепне за дуети на някого. Много противно и нагло същество. Ужасна жена.

    Вярно ли е, че тя е взела оная песен от тикток? 

    • Like 2
  8. преди 2 часа , Emanuela.Carey каза:

    Цура като чели има някакво изменение в лицето последните месеци.

    На тази снимка изглежда различна и на мен ми направи впечатление. Може да си е правила нещо по лицето. 

    • Like 2
  9. преди 3 минути, Runevski каза:

    Да, именно - Софка имаше преди Тони в Арената. Какъв крак е повел той? Да не сте ходили с любимката ти на допълнителни курсове, както казва Райнето? :suicide_anim:

    Може да не се е сетила в момента като го каза. Все пак такива концерти не са масово явление. Голяма драма, че казала, че Тони повел крак. Все търсите под вола теле. 

    • Like 1
    • Casper 1
  10. преди 25 минути, Andrew Cunanan. каза:
    WWW.INSTAGRAM.COM

    2,933 Followers, 1,041 Following, 324 Posts - See Instagram photos and videos from Svetoslav Yankov (@svetoslav_yankov)

    това му е другия профил и демонстрира какво секси котенце е<3 

    Светльо е супер готин и позитивен. Преди години пишеше редовно тук, фен на Малина е. Писали сме си и сме си говорили доста. Много е готин. 

    • Like 2
    • Love 2
×
×
  • Create New...