Jump to content

изтрит потребител

Ramaniacs
  • Коментари

    39
  • Регистриран

  • Последно посещение

Всичко публикувано от изтрит потребител

  1. Списание BIOGRAPH с Лили е страхотно - вземете си го, няма да съжалявате. Нямам търпение за концерта.
  2. Жалко, но нищо. Има предостатъчно с кво да се запълни концерта. Ти ще ходиш ли?
  3. "Нести" не съдържаше ли антиоксиданти, които неутрализират свободните радикали? Аз от соковете нищо не признавам - само 100% портокал на Капи, другото е много изкуствено на вкус, а и с тия консерванти... Пия редовно фрешове от плодове и зеленчуци. Поне в тва отношение консумирам нещо здравословно. Иначе относно храните - трябва да са екологично чисти, иначе няма гаранция.
  4. Така е. А пък за "Готови ли сте за любов" - наистина уникален албум. "Скитница", "Дансингът на самотата", "Покруса", "Сълза", "Дали за теб съм пак онази същата", "Горчива чаша", "Не всичко е пари, приятелю" - хит до хит. "Маската" и "Предупреждение" дали ще ги пее? Любими са ми.
  5. ТОВА как да го коментирам? Този не се спря. Макар че донякъде е прав, но защо й забрани тогава тези песни? Какво делят, не мога да ги разбера, ама е тъпо - поне в името на публиката и тези хитове да се разберат веднъж завинаги. Иначе концертът ще е на ниво като всеки път, убеден съм. А и интересът на хората е показателен.
  6. Одеве го гледах и съм много впечатлен, особено от някои моменти. Малко е предсказуем и се приближава до стилистиката на "Здрач", но аз пък и такива харесвам. Доста се запалих, ще проуча повече и за самата книга.
  7. 5*, rezervirai :D pz s Moita polovina (rock)

  8. Винаги ми е било интересно да гледам и слушам какво е било. Аз съм дете на демокрацията и намирам коренна разлика между преди и сега. Човек не избира в какво време да живее, но ако имах тази възможност, бих искал да е нещо средно между днешното и тогавашното. Тогава е било по-уредено и спокойно. Всички са имали работа, защото, както се вижда от клипчето, са функционирали фабрики, заводи и т.н., т.е. индустрията е била процъфтяваща. И хората са си знаели - от 8.00 до 17.00 h на работа, после се прибират вкъщи и имат време да обърнат внимание и на семейството си. Децата са били много по-защитени, а не като днес - убийства, побоища, наркотици. Повече са били на почит ценностите и всичко е било някак по-емоционално, истинско, приятелско, духовно. Докато сега... Капитализъм. Анархия. Всеки прави каквото си иска. Появиха се много частни фирми. Фалираха доста предприятия, замряха отрасли. Масова безработица. Всеки оцелява сам, често с непочтени средства. Хищническа конкуренция и егоизъм. Това са законите на джунглата. Няма място за емоции и ценности. Да, но така се научаваме да ставаме по-мобилни, каляваме се, възпитаваме набор от качества в себе си. По-образовани сме. Навлязоха чуждите езици, компютрите. Човек има възможност за по-широка квалификация, както и да излезе в чужбина. Някога тия неща са били табу - били сме по-затворени и закостенели. Днешното време трябва да е освободено, толерантно, технологично, но липсват някои порядки. Чисто човешките неща се затриха и взе да изпъква твърде много лъскавото, помпозното, фалшивото лустро. Станахме себични материалисти. И друго, за което се замислям - България има толкова много ресурси, таланти и т.н. Някогашните са се чувствали по-комфортно в онези условия. Днес не предоставяме нищо на страната и талантите си. Напротив - рушим, плюем. Не помним и историята си, поругаваме я. А народ без минало няма бъдеще. Надявам се да проуемеем някои неща и бъдещето ни да е по-светло - да бъдем модерни хора, но да не забравяме и традициите си.
  9. И от мен 5*! Точни коментари, с факти, обосновка - всичко на място. Евала!

  10. 5* и от мен. Страшно обективна и интелигентна.

  11. 5* и за теб - нали си майна, а и фен на Глория...

×
×
  • Create New...