Jump to content

pacho

Графикьор на форума
  • Коментари

    8112
  • Регистриран

  • Последно посещение

  • Победи

    13

Всичко публикувано от pacho

  1. Това е топ парче, особено оригиналът. Де да можех да пея, щях да се явя с оригинала в Звезде Гранда, даже за интрото имам подготвена и хореография, хахаха, щях да пръсна, но ще махна само мазния вокал в началото на интрото. Много са яки ударните и самият отсвир, в който чувам 2-3 инструмента, звучи хем индийско, хем българско. Иначе в Звезде Гранда нашият Янко стигна много далеч и има реални шансове за победа. Скри им шапката с песен от техния фолклор, не можаха да повярват, че не пее сърбин, а българин.
  2. Голям хит, с който няма как да не й запомним името Натали. Даже за едни други снимки става.
  3. Тотал щета, и двамата вият като пияни кучета.
  4. Попаджиите избухват с видеа и с парчета, а чалгата пуска Чапа-чупа-чипа ли е кво е там и клипчета ниво 1998-ма Милена рекърдс... подигравка.
  5. Банално. И доста мазно.
  6. Тя и Глори често е намуцена, ето от къде идвало.
  7. Hi, Hi, honey Hi. Брена е мачкала и класациите на острова.
  8. pacho

    Всичко за сръбската музика

    Слаби ми идват на Чекич новите песни, а във видеата много нескопосано са я изтънявали.
  9. Много ме кефи Дачева - отварят въпрос за ретро концерта в Арена, дето имаше 100 души и на въпроса "Как беше?" тя вика. -Добре беши, мен ми хареса.
  10. Бонка имаше първа голям хит.
  11. DIOR KRASNIQI (@diorimusic) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 146K likes, 1,912 comments - diorimusicFebruary 7, 2024 on : "🎹🥁😍". Готов летен хит.
  12. pacho

    Фики - Чипи Чипи

    Това отдавна не е така. Изтъркаха се доста и Стораро вече изобщо не е фактор за хит. Дори Глория не можа да намаже качествено от неговото име.
  13. pacho

    Фики - Чипи Чипи

    Всичките й колеги на Мира сега да я подкрепят. Все пак е в жанра преди тия индивиди. Дори е преди Стораро!
  14. Пълна подкрепа за Мирка! Винаги е чопвала първа идеите. И няма друга певица, която така добре да върти ханша.
  15. pacho

    Галин и Десита - От любов

    WOW - Галин откри най-накрая Буба Корели и Яла Брат. А, добро утро! То вече им мина модата и саундът в Сърбия.... с 5 години назад сме в музикално отношение.
  16. Горката камилка, слезе й водата в капачките, остеопороза ще я мъчи...дано има застраховка животинката. Добре се качих на камилата, но как слезнах ... хаха | By ReniFacebook FB.WATCH Добре се качих на камилата, но как слезнах ... хаха
  17. Тийтяна е пределно наясно с това, все пак произвежда разхлабителен чай.
  18. Кои са Бах и Моцарт пред музикалните гении титани Илия и Глория? Кога са правили такива многокомпонентни композиции? Плюс това за Илия има написана песен "Градил Илия килия", а за Бах не съм чувал. Поне на Моцарт му направиха едни бонбони, да не е хептен капо.
  19. pacho

    Всичко за сръбската музика

    Йелена изобщо не е наборка по кариера на Цеца, която е почнала 1988-ма. Що лъжеш, ще ти порасне носа! Иначе на Цеца започнаха а й се връщат мръсотиите. За жалост, но напълно закономерно - удря я в децата й. Щерка й нали загуби дете и го беше приела много тежко. Мен Цица ме ядоса, щото ми блокна канала в тубата, където бях качил 4-5 клипа на Глория и 1-2 на Нелина с изпълнения на нейни песни. Разбирам че завижда на майсторлъка на нашите, ама бива ли така да се разпорежда с един частен канал? Мисля да се включа към Йеца с един общ иск за нанесени нематериални щети.
×
×
  • Create New...