Jump to content

Sunlight

Ramaniacs
  • Коментари

    283
  • Регистриран

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Sunlight

  1. Зейн беше е Шоуто на Кели Кларксън да говори за предстоящия си албум. Новият албум излиза на 17 май. Рики обяви лятно турне в Испания . Вчера той преиздаде ангооезичния си аллбум на Винил плоча по случай 25 годишнината на албума. В сряда беше и Финала на сезон 1 на Палм Роял.
  2. Sunlight

    ЕРГЕНЪТ 3

    Момичето от клипа на Монопол ходи с 60 годишен милионер. Маги е била зарязана заради нея. Не мога да повярвам как това 24 годишно момиче си ляга с 60 годишен милионер.
  3. Sunlight

    ЕРГЕНЪТ 3

    Маги излезе много фалшива. Била е с бившия годеник на Анелия- Любо. Винаги е била с богати мъже: https://show.blitz.bg/rialiti/magi-ot-ergent-bila-gadze-na-godenika-na-aneliya-pokaza-i-intimen-tatus-snimki
  4. Коце е уникален. ❤️ Тези дни пак ще го видя.
  5. Ти си тайната дето докрай ще я пазя, ще обичам и ще мразя, на шега любовта истина се оказа ти играта ми разказа. Лудо беше и болеше, но признай си го, че яко беше,
  6. Коце става все по-готин, а на живо е мъж- мечта. ❤️
  7. Коце е мъж- мечта. ❤️
  8. И аз искам много самостоятелна песен.
  9. възможно. Коце нищо не казва ама е снимал нещо. Ще видим.
  10. Move и трио със Софи и Коце.
  11. И аз го четох вчера. Дано е вярно.
  12. Много се кефя ,че го дават в Ретро ❤️ След няколко дена ще го видя.
  13. Sunlight

    ЕРГЕНЪТ 3

  14. Навремето съм сваляла, сваляла и имам.
  15. Много искам да пуснат по Планета промоцията на Райна- Любов по скалата на Рихтер с HD качество да я направят. Аз я имам ама искам да я пуснат със сегашно качество да я запиша както пускат И това е любов в Ретро в много по- хубаво качество. @Andrew Cunanan.какво се хилиш. Имам такъв голям архив на Пайнер, дето изобщо ги няма в нета вече- от предавания, дневници, клипове, промоциии, гостувания на кой ли не.
  16. В новия клип на Никос Вертис участва ергенката Марта:
  17. Елена я въртят по Планета все едно е от сегашните изпълнители. В момента в Ретро.
  18. Галена си беше доста Добрев Капките. Излагацията беше на Иво Аръков с Коце. Толкова преиграно. Знаех си, че ще го развали образа и толкова да се лигави. Добре, че Коце не беше там. Така да го излага.
  19. Дъщеря му е много красива и голям шеф- всички командва вкъщи още отсега.
  20. Щото не съм го виждала така. Дъщерята на Рики иска да стане певица.
  21. Това, че мургави мъже по прашки танцуваха на Рики. Мадона винаги е обичала Рики още през 1999 като го видя. Днес пращат албума на Шакира чак, утре е при мен, но в сряда ще го взема тъй като съм на работа. Повече от Вирджиния рекърдс няма да поръчвам Да звъня аз до София днес за пореден път и да ги питам що още го няма. Емералд изданието в края на април ще дойде от сайта на Шакира щото у нас го няма.
  22. Рики снощи беше на концерта на Мадона с нея в Маями на сцената. Доста скандално беше.
×
×
  • Create New...