Jump to content

Western

Ramaniacs
  • Коментари

    2487
  • Регистриран

  • Последно посещение

5 Последователи

About Western

  • Рожден ден 15.12.2001

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Последни посетители в профила

2057 посещения в профила

Western's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

  • Very Popular Rare

Recent Badges

260

Репутация

  1. Western

    Преслава - Не идвай

    Само припева има нещо симпатично. Като цяло и двете песни са разочарование, а имах някакви очаквания.
  2. Добър вечер. @VulkoIsTheBest отново мачка.
  3. Просто казах че смятам че към днешна дата В МОМЕНТА е по-актуална. Думите ми бяха извъртяни, и се дадоха за пример наградите му от преди 5 години. Океееееей.
  4. 81 официално обявени до края на Авгусг.
  5. То си личи кой е с паник атаките и кой сън не спи, влиза в профилите, намира снимките с най-малко харесвания, поства тука - вярва си. После влиза в ютуб, рови, търси, прави се на забавен, на оригинален. И някое лапе като му обърне малко внимание или му се засмее на тъпите шеги си вярва, че е разбил за пореден път някакви психики. Абе, коте, от толкова психики които “разби” последните месеци, май твойта е най-разбита.🤣🤣🤣🤣 Целувки и успешен ден! 🥰
  6. Мале, мале сън не е спал, за да почне рано-рано да пръска злоба и да чака някой да му отговори. Ама то снощи опита да се заяде и с други форумци, но те вече не го отразяват, защото са по-зрели и по-адекватни от него🤣 Трагично положение простоо... и това хора с “бизнеси” на 30 годишна възраст. Положението е мноого трагично, щом единствения в този форум който ти обръща внимание и ти отговаря на шегите е 16 годишен сърбин, също с не особено адекватно поведение и коментари. Давай, давай.. продължавай да се излагаш.. но на мене, бейби:
  7. Да съска, това да е някой нормален 30 годишен да водиш спор. Но то е някакво недорасло дете, което не приема и не предава, а само злобее. важного е ние да сме на ниво, и да сме ТОП !!
  8. Лека нощ мило, слушай кифленските песни и припкай извкъщи като балерина. Нямам гордост, важното е че ти нямаш акъл. 🤣😂
  9. Взимай една вана и лягай, слънце. Много ти се насъбра🥰
  10. Мале.. мале положението е трагично. Да се надсмиваш над проблемите на хората е не само тъпо, но и много жалко. Зрението и очилата ми тук нямат нищо общо, а просто само си доказваш злобата отново пред целия форум и се излагаш супер много. Иначе пак не, стимулиращо НЕ. Не се получава бе човек, нямаш усет за нещата. Сам се сещаш че тази песен не е правена за тотален хит, но се правиш на по-зле отколкото си явно. Хитове и да желаеш, и да не желаеш има и ще има. Така че ти си успокоявай нервите и потърси някаква помощ. Лека нощ, не ме цитирай и не търси диалог, както е казала жестоката Марчелис в един формат.
  11. Недей говори така, той сега е в пика си. Стораро няма да го остави. Ще го стегне !! Я виж тука какъв некадърен фотошоп е ударил, милия иска да е Андреа, но тя е икона, а той е безинтересен и никой не го отразява.. ма нищо, той Стораро ще оправи.
  12. Искаш и ти като мен, ама не става..😌 На възраст си вече, не ти отива. Аз съм от младата вълна на мен ми е разрешено, но ти си човек на положение и изглежда смешно да искаш да правиш такива “иронизиращи” коментари, и на всичкото отгоре да не се получа. Насочи се към нещо, което ще ти се получи🤣🙄 Набираме ли все повече скорост към върха?
  13. Ами нека даде.. но към днешна дата не е сред топ имената. Съжаляваме, next please П.С Брат му Емрах събира повече лайкове в инстаграм а има със 170К по-малко последователи. Всеки изкуствено надут балон рано или късно се пука, и тогава най-много си проличават фейк гледанията, фейк последователите и т.н, и когато публиката започне да те отхърля и игнорира, не Стораро ми който ще да дава мило и драго - не става. Отпадаш🥰
  14. Да, а Фики ще изкара хит от ранга на “Хабиби” много скоро!! Очаквайте...
×
×
  • Create New...