Видеоклипове
Коментирайте най-новите поп-фолк клипове.
3838 теми в раздела
-
- 5 отговора
- 97 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Илия Георгиев, Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция и визуализер: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music Видео реализация: Redehaka Studio 📩 Контакт: redehakastudio@yahoo.com © & ℗ Redehaka Studio, Bulgaria. All rights reserved. 🎤 ТЕКСТ – “Obich moya " Избърши сълзите, ангел мой, вече в миналото ти е той. Няма начин да те нарани, днес животът ти се промени. Аз ще бъда твоята утеха и ще давам, дето взеха. И като скала ще съм опора от природа и от хора. Искам да ти заблестят очите, да си върнеш п…
Last reply by Karma93, -
- 16 отговора
- 441 преглеждания
Music: Tedi Aleksandrova, Daniel Ganev, Silvestar Mateev - Silver Arrangement: Daniel Ganev Lyrics: Tedi Aleksandrova, Silver, Siana Director: Nikolay Skerlev
Last reply by asylum, -
- 1 follower
- 22 отговора
- 473 преглеждания
Кати избухва с римейк на златния си хит „Най ми е добре“
Last reply by asylum, -
- 0 отговора
- 46 преглеждания
ЧАЛГА МИКС 2025 🍉 ПОП ФОЛК ХИТ МИКС 2025 🆕 НОВИ ПЕСНИ 2025
Last reply by KrasyoZlobarQ, -
- 6 отговора
- 149 преглеждания
music - Yoanna Byuylekova arrangement - Pitar Raynov - SpaceSound lyrics - Yoanna Byuylekova rec | mix | master - Pitar Raynov - SpaceSound
Last reply by DevilWish, -
- 4 отговора
- 157 преглеждания
музика: Димитър Топузов текст: Станимира Костова - Мира аранжимент: Димитър Милев
Last reply by Marin, -
- 3 отговора
- 60 преглеждания
Last reply by Lelqtian, -
- 15 отговора
- 219 преглеждания
текст | Галин Маринов музика | Галин Маринов аранжимент | Галин Маринов
Last reply by pacho, -
- 11 отговора
- 255 преглеждания
Аранжимент: Калоян Коцев Музика: Георги Куртев Текст: Петя Радева
- 5 отговора
- 159 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Илия Георгиев, Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция и визуализер: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 📩 Контакт: redehakastudio@yahoo.com © & ℗ Redehaka Studio, Bulgaria. All rights reserved. 🎤 ТЕКСТ – “Moeto vsichko " Искам да попия с устни твоите сълзи, Искам твойта болка мен да ме гори. Искам да те гушна, в мене да заспиш И от любовта ми да се преродиш. Искам с теб да дишаме в ритъм И да се погубя, докато опитвам. Всичко, дето искам, свързано е с тебе – Няма ли те, значи няма ме и мене. Не те об…
- 3 отговора
- 59 преглеждания
- 8 отговора
- 103 преглеждания
🎼 Музика: IG, Dragan Brajović Braja, Dejan Kostić ✍️ Текст: Герго Милов; Dragan Brajović Braja (Serbian) 🎛 Аранжимент: Redehaka Studio Смесване и мастеринг: Redehaka Studio © & ℗ Redehaka Studio 2025 ♪ Digital Distributed by: DistroKid Producer: Redehaka Studio Ltd. All rights reserved: (C) & (P) Redehaka Studio 🎤 🎵 Легитимно Знаете го и двамата – Мое ли е, нейно няма да е никога. Затова на мене ми е все едно – И с тебе, и без теб, очевидно. Малко по-добър грим и е готова, Това ѝ трябва. Тя не е като мен, огън във кръвта ѝ няма. Аз не съм виновна, че избра я, даже може би спаси ме. И че с татус нов криеш мойт…
- 1 отговор
- 76 преглеждания
- 2 отговора
- 73 преглеждания
- 6 отговора
- 142 преглеждания
музика: Питър Райнов - Spacesound текст: Полина Петкова и Моан аранжимент: Питър Райнов - Spacesound
Last reply by Сцената обичам лудо,