Видеоклипове
Коментирайте най-новите поп-фолк клипове.
4055 теми в раздела
-
- 0 отговора
- 48 преглеждания
🎼 Музикални кредити Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент, смесване и мастъринг: Redehaka Studio Концепция и продукция: Redehaka Studio & GM Music © & ℗ Redehaka Studio, Bulgaria. All rights reserved. 🎤 🎵 PEPELYANKA Ако се прехапеш — ще ли се отровиш? Дама или миска с тази поза змийска? Името ти е Пепи — май език разцепи. Клъвнат ли — си хепи, после яко трепи! Припев: Мале, мале, ква си, пе-пе-пепелянка! Нова мода — пе-пе-пепелянка! Едновременно по двама ги кълвеш, но не тровиш — теглиш кеш! Мале, мале, ква си, пе-пе-пепелянка! Нова мода — пе-пе-пепелянка! Едновременно по двама ги кълвеш…
Last reply by Victor, -
- 1 отговор
- 49 преглеждания
Last reply by DevilWish, -
- 2 отговора
- 47 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Илия Георгиев Текст: Герго Милов Аранжимент: Redehaka Studio Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция и визуализер: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music © & ℗ Redehaka Studio, Bulgaria. All rights reserved. 🎤 ТЕКСТ – “SPOMENUT" Старите снимки шептят ми от крина; вече ги чувам, докато спя. Техният глас направо ме срина и ме превърна в развалина. Гледам ги, плача и после се стягам, за да покажа, че се държа. Искам отчаяно аз да избягам, дето ще чувствам по-малко вина. Споменът — споменът е като камшик, и след него — само вик, сам в бедите си зарит. Спомен…
Last reply by Karma93, -
- 1 отговор
- 84 преглеждания
Last reply by DevilWish, -
- 0 отговора
- 33 преглеждания
🎤 Artist / Изпълнител: ANNA DAMERAN 🎵 Song Title / Заглавие: NE SAMO TI © & ℗ Redehaka Studio 2025 / GM Music 📀 Digital Distribution / Дигитална дистрибуция: DistroKid 🎚 Mix & Master / Микс и Мастър: Redehaka Studio 🎛 Production / Продукция: Redehaka Studio 📝 Lyrics / Текст: Герго Милов 🎼 Music / Музика: Герго Милов 🎹 Arrangement / Аранжимент: Redehaka Studio 🎤 ТЕКСТ – “ NE SAMO TI" автор: Герго Милов Не ме попита как минал е денят ми, пропусна и кошмарите в съня ми. Не ти направи впечатление дори, когато виждаше в очите ми сълзи. Все аз бях тази, дето се интересува какво през всеки ден те развълнува. „Добре ли си…
Last reply by Victor, -
- 3 отговора
- 86 преглеждания
Last reply by Administrator, -
- 14 отговора
- 367 преглеждания
Music: Vesela Dumanova Lyrics: Vesela Dumanova Arrangement, Mix & Master: Pavel Kazakov
Last reply by joni, -
- 4 отговора
- 119 преглеждания
Last reply by FolkEmpire, -
- 17 отговора
- 631 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 3 отговора
- 341 преглеждания
- 6 отговора
- 149 преглеждания
Music: Daniel Dimitrov, Branko Amzic Lyrics: Sasho Dimitrov - Jokera, Sasha Sandra Arrangement: Daniel Dimitrov
- 5 отговора
- 170 преглеждания
Last reply by Administrator, -
- 12 отговора
- 304 преглеждания
music: Daniel Ganev arrangement: Daniel Ganev lyrics: Petar Petrov,Siana,Miroslav Mitev
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 20 отговора
- 554 преглеждания
музика: Даниел Ганев, Джордан аранжимент: Даниел Ганев текст: Сиана, Йордан Гергов
Last reply by joni, -
- 4 отговора
- 93 преглеждания
Last reply by Сцената обичам лудо,