Видеоклипове
Коментирайте най-новите поп-фолк клипове.
3840 теми в раздела
-
- 3 отговора
- 91 преглеждания
Last reply by DevilWish, -
- 9 отговора
- 208 преглеждания
- 16 отговора
- 276 преглеждания
- 5 отговора
- 230 преглеждания
Music: Marseli Serjani Arrangement: Andrean Stefanov /Andro/ Mix and mastering: Andrean Stefanov /Andro/ Lyrics: Metodi Panov, Andro, Petya Radeva Оригинал:
Last reply by Victor, -
- 1 отговор
- 63 преглеждания
🎼 Музика: Traditional ✍️ Текст: Герго Милов 🎛 Аранжимент: Redehaka Studio Смесване и мастеринг: Redehaka Studio ℗ Diapason Records 2002 © & ℗ Redehaka Studio 2025 ♪ Digital Distributed by: DistroKid Producer: Redehaka Studio Ltd. All rights reserved: (C) & (P) Redehaka Studio 🎤 🎵 Greshna li sum Горя и чезна в дълбока бездна, а гласът ми има мъка негасима. В безкрайни нощи те чакам още – не издържам вече, ти си тъй далече. Разбрах – не мога без тебе на света... И за теб ли е така? Грешна ли съм, че така боли ме? Грешна ли съм, моля те, спаси ме. Грешна ли съм, защо сме разделени? Дните ми са пусти, тъжни и ст…
- 14 отговора
- 253 преглеждания
Last reply by KrasyoZlobarQ, -
- 1 отговор
- 71 преглеждания
- 0 отговора
- 33 преглеждания
ЧАЛГА МИКС 2025 🆕 ПОП ФОЛК ХИТОВЕ 2025
Last reply by KrasyoZlobarQ, -
- 1 отговор
- 36 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music © Redehaka Studio 2025 Всички права запазени. 🎤 ТЕКСТ – “ V TUMNOTO" автор: Герго Милов В тъмното избухват страсти, в тъмното сме с теб опасни. В тъмното ще стане нещо, в тъмното ще е горещо. Светлото не е за нас, в светлото с теб сме пас. Светлото е за сухари, щото в тъмното им пари. Пожелай ме, пожелах те, наиграй ме, наиграх те. Съблечи ме, остави ме, гола да мълвя: "Люби ме." (x2) В тъмното ще бъдем диви, в тъмното ще сме щастливи. В тъм…
- 5 отговора
- 94 преглеждания
Ебо и Анал 😍
Last reply by asylum, -
- 23 отговора
- 817 преглеждания
Music: Hari Tonchev, Stavri Stefanov Lyrics: Hari Tonchev, Stavri Stefanov Arrangement: Pavel Kazakov Session Musician: Alex Toploto
Last reply by BULGARIANXTRASH, -
- 3 отговора
- 71 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 5 отговора
- 98 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Илия Георгиев, Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция и визуализер: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music Видео реализация: Redehaka Studio 📩 Контакт: redehakastudio@yahoo.com © & ℗ Redehaka Studio, Bulgaria. All rights reserved. 🎤 ТЕКСТ – “Obich moya " Избърши сълзите, ангел мой, вече в миналото ти е той. Няма начин да те нарани, днес животът ти се промени. Аз ще бъда твоята утеха и ще давам, дето взеха. И като скала ще съм опора от природа и от хора. Искам да ти заблестят очите, да си върнеш п…
Last reply by Karma93, -
- 8 отговора
- 193 преглеждания
Текст: ANDREIKATA , MURGAVIQ, INA Инструментал : TISHEV Музика: Пламен Велинов Mix & Master: D-Zasta
- 0 отговора
- 46 преглеждания
ЧАЛГА МИКС 2025 🍉 ПОП ФОЛК ХИТ МИКС 2025 🆕 НОВИ ПЕСНИ 2025
Last reply by KrasyoZlobarQ,