Видеоклипове
Коментирайте най-новите поп-фолк клипове.
3838 теми в раздела
-
- 2 отговора
- 62 преглеждания
НЯКЪДЕ ПО СВЕТА | Текст | Нова песен 2025 | Чалга 2025 | Поп фолк Хитове 2025 | Popnable
Last reply by KrasyoZlobarQ, -
Anna Dameran feat. Kyllo - Zhik-Tak / Анна Дамеран feat. Кайло - Жик-Так | Official Audio 2025
by Victor- 0 отговора
- 21 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music © Redehaka Studio 2025 Всички права запазени. 🎤 ТЕКСТ – “ Zhik-Tak" автор: Герго Милов Жика-жика-так Давам ти знак – жика-жика-так. Пробвай се пак – жика-жика-так. Имаш мерак – жика-жика-так. Ама с мерака – жика-жика-така, май се прецака – жика-жика-така. Май ще ти треперят тази вечер коленцата, много си отворена, ама само до вратата. После да не кажеш: „Ама аз не съм такава.“ Утре не бъди, днеска не прощавам. Ще те правя влажна като Ниагара,…
Last reply by Victor, -
- 12 отговора
- 237 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 3 отговора
- 57 преглеждания
Last reply by Сцената обичам лудо, -
- 0 отговора
- 41 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 1 отговор
- 60 преглеждания
Музика: Traditional Текст: Pavel Gregoriev Аранжимент, смесване и мастъринг: Redehaka Studio Концепция и продукция: Redehaka Studio & GM Music 📩 Контакт: redehakastudio@yahoo.com © & ℗ Redehaka Studio, Bulgaria. All rights reserved. 🎤 ТЕКСТ – "Marathon" Ах, любовта ми е маратон, аз съм първи на финала. Ах, другият не те заслужава – как да спра този огън във мен? Ден и нощ вървя след теб, с поглед ме гледаш ти царски. Аз като маратон бягам все, без почивка, без граници. Маратон в любовта, аз загубих, ти спечели. Маратон без награда, друг открадна моята мечта. Ах, ден и нощ те гоних аз, ти си студена и надмен…
Last reply by DevilWish, -
- 2 отговора
- 85 преглеждания
Last reply by Сцената обичам лудо, -
- 3 отговора
- 104 преглеждания
🎼Music: Daniel Dimitrov 🎼Arrangement: Daniel Dimitrov 🎼Mix & Master: Spas Lazarov 🎼Recording: Spas Lazarov 🎼Lyrics: Melani Mladenova
Last reply by asylum, -
- 9 отговора
- 285 преглеждания
Last reply by Lelqtian, -
- 0 отговора
- 40 преглеждания
🎼 Музика: Ilia Georgiev ✍️ Текст: Герго Милов 🎛 Аранжимент: Redehaka Studio Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio © & ℗ Redehaka Studio 2025 ♪ Digital Distributed by: DistroKid 🎤 🎵 VIP Карам S-класа с Кен за украса. Имам кеш фул, скача като питбул. Само ме изпробвай, първо се назобвай, за да бягаш с двеста, аре, прай место! Вип, вип! Вип персона, на, излъскай моята корона! Вип, вип! Вип персона, на ти да захлебиш два три бона. Вип, вип! Вип персона, на, излъскай моята корона! Вип, вип! Вип персона, на ти да захлебиш два три бона. Нямам скрупули, кой не …
Last reply by Victor, -
- 6 отговора
- 157 преглеждания
Този абсурд някой коментирал ли го е? Защо тази е направила безсрамен кавър на "За контакти", ама 1:1, и защо тази Йоана се е писала като автор на музиката, като песента реално си е на Кости? Това не е кражба, това си е мазна кражба вече. Пуснах си ex-Пеевска веднага след тоя вой да си оправя слуха. Цвета може да е всякаква, ама поне има талант, за разлика от това мънкащо под носа wannabe.
Last reply by ribaton, -
- 3 отговора
- 73 преглеждания
1. Гот ми е 2. Искам да пия 3. Pi Tu Pi 4. Влез 5. Мъни мъни 6. Se Perno Gia Na Sou Po
Last reply by asylum, -
- 9 отговора
- 522 преглеждания
Музика и текст Andon, Alper, Vladi, Grozdenka Аранжимент, запис, mix & master - Andro In The Building
Last reply by Marin, -
- 5 отговора
- 209 преглеждания
Музика и текст Bilyanish Аранжимент, запис, mix & master - Andro In The Building
Last reply by alisali1234, -
- 16 отговора
- 414 преглеждания
music: Mr. Juve arrangement: Mr. Juve mix | master: Lenko Draganov lyrics: Anastasia Mavrodieva, Rosen Dimitrov
Last reply by Thecranfan,