Видеоклипове
Коментирайте най-новите поп-фолк клипове.
4055 теми в раздела
-
- 2 отговора
- 88 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music © Redehaka Studio 2025 Всички права запазени. 🎤 ТЕКСТ – “ MIRNO" автор: Герго Милов Влизам и ви правя сами да си говорите. Коя е най-добрата? Няма с мен да спорите! Аре, всички кифли да бегат във забрава! Аз съм тая, дето днеска ще решава какво да става. Падай на коляно, гледай мене само, ще те правя хрисим, господин зависим. Мирно, всички мишки! И без грам въздишки! Да не чувам звук, докато съм тук! Мирно, мирно! Мирно, всички мишки! И б…
Last reply by KrasyoZlobarQ, -
- 0 отговора
- 33 преглеждания
🎤 Artist / Изпълнител: ANNA DAMERAN 🎵 Song Title / Заглавие: NE SAMO TI © & ℗ Redehaka Studio 2025 / GM Music 📀 Digital Distribution / Дигитална дистрибуция: DistroKid 🎚 Mix & Master / Микс и Мастър: Redehaka Studio 🎛 Production / Продукция: Redehaka Studio 📝 Lyrics / Текст: Герго Милов 🎼 Music / Музика: Герго Милов 🎹 Arrangement / Аранжимент: Redehaka Studio 🎤 ТЕКСТ – “ NE SAMO TI" автор: Герго Милов Не ме попита как минал е денят ми, пропусна и кошмарите в съня ми. Не ти направи впечатление дори, когато виждаше в очите ми сълзи. Все аз бях тази, дето се интересува какво през всеки ден те развълнува. „Добре ли си…
Last reply by Victor, -
- 0 отговора
- 26 преглеждания
🎤 Artist / Изпълнител: ANNA DAMERAN 🎵 Song Title / Заглавие: NOVO NACHALO © & ℗ Redehaka Studio 2025 / GM Music 📀 Digital Distribution / Дигитална дистрибуция: DistroKid 🎚 Mix & Master / Микс и Мастър: Redehaka Studio 🎛 Production / Продукция: Redehaka Studio
Last reply by Victor, -
- 2 отговора
- 98 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Илия Георгиев, Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music © Redehaka Studio 2025 Всички права запазени. 🎤 ТЕКСТ – “Паднал ангел" автор: Герго Милов Да имах право на молба към Бога, бих дала всичко за единствен звук – в прегръдките си майчини да мога да чуя просто: „Мамо, аз съм тук!“. Да имам право на една усмивка и после да остана без очи, тогава бих била щастливка, усмихнатият ако беше ти. Няма по-голяма празнота – майка щом погребе сина. Бог те взе, но с теб и мене взе, този свят без тебе мъ…
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 1 отговор
- 114 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов - @GergoMilov333 Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music © Redehaka Studio 2025 Всички права запазени. 🎤 ТЕКСТ – “ Razbitoto surtse" автор: Герго Милов Разбитото сърце от болка стене, във оковите, които стягат мене. А някъде ти, може би, празнуваш... Сълзите ми са бисери от мъка, попили във прахта на нашата скука. Ръцете ми не смогват да ги бършат, те друго нищичко не вършат. Не бий, сърце, пръсни се на парчета, да свърши моята съдба проклета. Аз вече съм останала без сили, и чувствата във мен …
Last reply by DevilWish, -
- 0 отговора
- 75 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция и визуализер: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music
Last reply by Victor, -
- 0 отговора
- 59 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Redehaka Studio Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎤 ТЕКСТ – “Shterka na Pirina " Там, де Пирин гордо се изправя, и хладните потоци с бързеи текат, там една мома с дух жарава разцъфнала е в благодат. В косите ѝ си вятърът играе, във очите ѝ небе блести. Там и старите чукари знаят – тя носи ген от своите деди. Щерка на Пирина, слиза от Балкана, с красота омайна – българка незнайна. Щерка на Пирина, слиза от Балкана, с красота омайна – българка незнайна. Чанове звъ…
Last reply by Victor, -
- 0 отговора
- 38 преглеждания
🎤 Artist / Изпълнител: ANNA DAMERAN 🎵 Song Title / Заглавие: SURDITI DA IMA © & ℗ Redehaka Studio 2026 / GM Music 📀 Digital Distribution / Дигитална дистрибуция: DistroKid 🎚 Mix & Master / Микс и Мастър: Redehaka Studio 🎛 Production / Продукция: Redehaka Studio 📝 Lyrics / Текст: Герго Милов 🎼 Music / Музика: Илия Георгиев 🎹 Arrangement / Аранжимент: Redehaka Studio
Last reply by Victor, -
- 4 отговора
- 210 преглеждания
Music: Gergo Milov Lyrics: Gergo Milov Arrangement: Ilia Georgiev Director: Redehaka Studio Screenwriter: Redehaka Studio Video production: Redehaka Studio
Last reply by FolkEmpire, -
- 1 отговор
- 50 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music © Redehaka Studio 2025 Всички права запазени. 🎤 ТЕКСТ – “ V TUMNOTO" автор: Герго Милов В тъмното избухват страсти, в тъмното сме с теб опасни. В тъмното ще стане нещо, в тъмното ще е горещо. Светлото не е за нас, в светлото с теб сме пас. Светлото е за сухари, щото в тъмното им пари. Пожелай ме, пожелах те, наиграй ме, наиграх те. Съблечи ме, остави ме, гола да мълвя: "Люби ме." (x2) В тъмното ще бъдем диви, в тъмното ще сме щастливи. В тъм…
- 2 отговора
- 95 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Traditional Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎤 ТЕКСТ – “ Vyarvam v lyubovta" автор: Герго Милов Като жива вода, сред пустинната жажда, ти в душата ми вля сила, дето преражда. И по твоите следи аз уверено крача. Има обич, нали, щом от щастие плача? Искам просто така да вярвам в теб и зная — ти си мойта съдба, началото и края. Ти прогони страха и аз отново вярвам, вярвам в любовта. Искам просто така да вярвам в теб и зная — ти си мойта съдба, началото и края. Ти прогони страха и аз …
Last reply by DarkChild, -
- 0 отговора
- 98 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Герго Милов Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎥 Видео екип: Продуцент: Redehaka Studio Режисьор: Redehaka Studio Сценарист: Redehaka Studio Концепция и видео: Redehaka Studio Видеореализация: Redehaka Studio 🎤 ТЕКСТ – “Zmiya v pazvata" Приятелството да ти имам! След него депресанти взимам. Когато имаш нужда, слушам, когато нямаш – съм послушна. Най-правата и най-разбираща, обсебваща и провокираща – това ли си, приятелко, кажи го, или както винаги, спести го? Змия във п…
Last reply by Victor, -
Anna Dameran feat Yorgos - VLYUBENI / Анна Дамеран feat. Йоргос - ВЛЮБЕНИ | Official Video 2025
by Victor- 1 отговор
- 101 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Илия Георгиев, Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎬 Видео екип Режисьор: Илия Георгиев Сценарий: Redehaka Studio Монтаж, цветови корекции, постпродукция: Redehaka Studio Продукция: Redehaka Studio © Redehaka Studio 2025 Всички права запазени. 🎤 ТЕКСТ – “VLYUBENI" автор: Герго Милов Като капка от нечакан дъжд, извалял се изведнъж, аз случайно се загубих и видях те, и се влюбих. Като стон от нежна песен, лист от вятъра понесен, за секунда те видях и по тебе полудях. Ти си мойта …
Anna Dameran feat. Kyllo - Zhik-Tak / Анна Дамеран feat. Кайло - Жик-Так | Official Audio 2025
by Victor- 0 отговора
- 32 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music © Redehaka Studio 2025 Всички права запазени. 🎤 ТЕКСТ – “ Zhik-Tak" автор: Герго Милов Жика-жика-так Давам ти знак – жика-жика-так. Пробвай се пак – жика-жика-так. Имаш мерак – жика-жика-так. Ама с мерака – жика-жика-така, май се прецака – жика-жика-така. Май ще ти треперят тази вечер коленцата, много си отворена, ама само до вратата. После да не кажеш: „Ама аз не съм такава.“ Утре не бъди, днеска не прощавам. Ще те правя влажна като Ниагара,…
Last reply by Victor, -
Anna Dameran feat. Kyllo - Zhik-Tak / Анна Дамеран feat. Кайло - Жик-Так | Official Video 2025
by Victor- 0 отговора
- 53 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music
Last reply by Victor,