Видеоклипове
Коментирайте най-новите поп-фолк клипове.
3838 теми в раздела
-
- 18 отговора
- 293 преглеждания
Скъпи приятели, Поднасям ви клипа на песента “Утрото няма да изгрее” с много любов. Той е създаден с помощта на изкуствен интелект, но във всеки кадър има и частица от мен, защото активно участвах в неговото създаване. Знам, че технологиите будят различни мнения, но вярвам, че музиката е преди всичко емоция и начин да се докоснем един до друг. В днешно време е все по-трудно един артист да си позволи традиционни клипове – затова търся нови начини да подаря изкуство и красота на тези, които ме обичат. Надявам се да усетите душата ми в тази песен и да оставите любовта да бъде по-силна от предразсъдъците.
Last reply by KrasyoZlobarQ, -
- 0 отговора
- 32 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 1 отговор
- 36 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Berkan Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция и визуализер: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎤 ТЕКСТ – “SULZI " На прага пред вратата съм, аз гостенин неканен съм и никой ме не чака днес, но аз дойдох във ваша чест. И вятърът проплаква с мен, от болката ми натъжен, и всеки спомен на света ми връща вашите лица. Припев: Здравейте, майко, татко, днес синът ви се прибра. Оставил си душата на пътната врата. Гледам ви щастливи, все едно сте живи. Моля ви, простете ми за греховете. Сълзи по снимките течът, аз…
Last reply by DevilWish, -
- 0 отговора
- 27 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Kostas Miliotakis Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music ℗ 2007 HEAVEN MUSIC S.A. © Redehaka Studio 2025 Всички права запазени. 🎤 ТЕКСТ – “ KRAYAT NA SVETA" автор: Герго Милов Ако днес те загубя — ще обичам ли пак? Ще усетя ли някога от утрото знак? Скитница бледа във любовта, лутаща се в тъмнина. Ако днес те загубя — аз дали ще вървя във посоката вярна, без да следвам следа, или ще се загубя, като малко дете — без посока и без цел? Ще бродя аз чак до края на света, да питам хората за любовта — дали са …
Last reply by Victor, -
- 1 отговор
- 42 преглеждания
🎼 Музика: Димитрис Контопулос (Dimitris Kontopoulos) ✍️ Текст: Ивайло Вълчев (Ivaylo Valchev) 🎛 Аранжимент: Redehaka Studio Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio 🎤 🎵 Greshish totalno Грешиш тотално... Грешиш тотално... Грешиш тотално... Грешиш тотално – не ме наричай малка. Грешиш тотално – това е много жалко. Аз вече зная, аз вече се научих какво желая и как да го получа. Грешиш тотално... Грешиш фатално... Не ме познаваш – ще съжаляваш! Объркал си тотално! Грешиш тотално, че нищо не разбирам. Грешиш тотално, а любовта умира. Грешиш тотално и губиш нощи цели, …
Last reply by DevilWish, -
- 0 отговора
- 34 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 15 отговора
- 242 преглеждания
Music: Mihail Rakintzis Lyrics: Marieta Angelova Arrangement: Sasho Danielov Sashov - Sandrito
Last reply by asylum, -
- 23 отговора
- 410 преглеждания
Music: Sandrito Danielov Lyrics: Anastasia Mavrodieva
Last reply by asylum, -
- 2 отговора
- 73 преглеждания
Last reply by FolkEmpire, -
- 0 отговора
- 31 преглеждания
Last reply by Marin, -
- 31 отговора
- 905 преглеждания
Музика: Весела Думанова Текст: Весела Думанова Аранжимент, запис, микс и мастър: Павел Казаков
Last reply by Just_Me, -
- 2 отговора
- 102 преглеждания
Last reply by pacho, -
- 3 отговора
- 102 преглеждания
Музика: Марчело Несторов Текст: Марчело Несторов, Петър Петров, Александър Попов,Роксана Аранжимент: Марчело Несторов
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 3 отговора
- 80 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 0 отговора
- 72 преглеждания
Last reply by asylum,