Видеоклипове
Коментирайте най-новите поп-фолк клипове.
4055 теми в раздела
-
- 2 отговора
- 38 преглеждания
🎵 Music: Mario Laze 🎚️ Arrangement: Spas Lazarov 📜 Lyrics: Mario Laze & Anastasiya Mavrodieva
Last reply by asylum, -
- 0 отговора
- 38 преглеждания
Last reply by DevilWish, -
- 0 отговора
- 38 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music © Redehaka Studio 2025 Всички права запазени. 🎤 ТЕКСТ – “ Big Problem" автор: Герго Милов Забрави ме, но не щеш. Остави ме да съм скреж. Ще ми липсваш в други ден. Ти си прикачен за мен. Мале, ква сме излагация! С теб сме като на пробация. Искаме се, не съвсем. Имаме със теб проблем. Проблем, проблем, имаме проблем! Най когато сме сами, влюбени сме до уши. Проблем, проблем, имаме със теб проблем! Щом наред е между нас, търсиш драми, търся …
Last reply by Victor, -
- 0 отговора
- 37 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Герго Милов, Илия Георгиев Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция и визуализер: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎤 ТЕКСТ – “Stoi, be! Stoi " Стой, бе, стой, в очите ми кажи — друга може ли да ти прости. Върви, върви, върви, на майната си ти върви. Стой, бе, стой, в очите ми кажи — друг на теб дали ще ти прости. Върви, върви, върви, на майната си ти върви. Да носиш на врата табела — с надпис: „Всичко съм му взела.“ Ти оказа се, че си хиена и брутално подигра се с мене. Не изкарвай се сега жертва ти, че по мен лича…
Last reply by Victor, -
- 0 отговора
- 35 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 1 отговор
- 34 преглеждания
🎵 Music / Музика: Ilia Georgiev ✍️ Lyrics / Текст: Gergo Milov 🎼 Arrangement & Production / Аранжимент и продукция: Redehaka Studio 🎬 Video Director / Режисьор: Mega Vision 📸 Cinematography / Оператор: Mega Vision
Last reply by Karma93, -
- 0 отговора
- 34 преглеждания
ЧАЛГА МИКС 2025 🍉 ПОП ФОЛК ХИТ МИКС 2025 🆕 CHALGA HIT MIX 2025
Last reply by KrasyoZlobarQ, -
- 0 отговора
- 34 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Iliya Georgiev Текст: Iliya Georgiev Аранжимент: Iliya Georgiev Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio © Redehaka Studio 2025 Всички права запазени. 🎤 ТЕКСТ – "MAGIYA" От теб само стрес събрах, всеки път проклинам онзи миг, в който те видях. Напразно чаках, напразно себе си виних. Колко пъти се пропих, колко пъти други нараних. Заради теб увяхвам, губя се, а ти се правиш, че не ме виждаш. Не поглеждаш в очите ми, и ми става толкова тъжно. С магия отрови кръвта ми, с магия уби любовта ни, с магия разби радостта ни. Ти — красиво проклятие, ти демон опас…
Last reply by Victor, -
- 0 отговора
- 33 преглеждания
🎤 Artist / Изпълнител: ANNA DAMERAN 🎵 Song Title / Заглавие: NE SAMO TI © & ℗ Redehaka Studio 2025 / GM Music 📀 Digital Distribution / Дигитална дистрибуция: DistroKid 🎚 Mix & Master / Микс и Мастър: Redehaka Studio 🎛 Production / Продукция: Redehaka Studio 📝 Lyrics / Текст: Герго Милов 🎼 Music / Музика: Герго Милов 🎹 Arrangement / Аранжимент: Redehaka Studio 🎤 ТЕКСТ – “ NE SAMO TI" автор: Герго Милов Не ме попита как минал е денят ми, пропусна и кошмарите в съня ми. Не ти направи впечатление дори, когато виждаше в очите ми сълзи. Все аз бях тази, дето се интересува какво през всеки ден те развълнува. „Добре ли си…
Last reply by Victor, -
Anna Dameran feat. Kyllo - Zhik-Tak / Анна Дамеран feat. Кайло - Жик-Так | Official Audio 2025
by Victor- 0 отговора
- 32 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music © Redehaka Studio 2025 Всички права запазени. 🎤 ТЕКСТ – “ Zhik-Tak" автор: Герго Милов Жика-жика-так Давам ти знак – жика-жика-так. Пробвай се пак – жика-жика-так. Имаш мерак – жика-жика-так. Ама с мерака – жика-жика-така, май се прецака – жика-жика-така. Май ще ти треперят тази вечер коленцата, много си отворена, ама само до вратата. После да не кажеш: „Ама аз не съм такава.“ Утре не бъди, днеска не прощавам. Ще те правя влажна като Ниагара,…
Last reply by Victor, -
- 0 отговора
- 30 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 0 отговора
- 29 преглеждания
🎼 Музикални кредити Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент, смесване и мастъринг: Redehaka Studio Концепция и продукция: Mega Vision © & ℗ Redehaka Studio, Bulgaria. All rights reserved.
Last reply by Victor, -
- 0 отговора
- 26 преглеждания
🎤 Artist / Изпълнител: ANNA DAMERAN 🎵 Song Title / Заглавие: NOVO NACHALO © & ℗ Redehaka Studio 2025 / GM Music 📀 Digital Distribution / Дигитална дистрибуция: DistroKid 🎚 Mix & Master / Микс и Мастър: Redehaka Studio 🎛 Production / Продукция: Redehaka Studio
Last reply by Victor, -
Persiana & Kyllo - ISKAM DA ZABRAVYA / Персияна & Кайло - ИСКАМ ДА ЗАБРАВЯ | Official Video 2026
by Victor- 0 отговора
- 23 преглеждания
Музика: Konstantinos Pantzis, Yiannis Liontos Текст: Дени Лазарова (Денис), Никол Аранжимент, смесване и мастъринг: Redehaka Studio Концепция и продукция: Mega Vision
Last reply by Victor, -
- 1 отговор
- 22 преглеждания
🎼 Музика: Илия Георгиев, Герго Милов ✍️ Текст: Герго Милов 🎛 Аранжимент: Илия Георгиев Digital Distributed by: DistroKid 🎬 Video Director / Режисьор: Mega Vision 📸 Cinematography / Оператор: Mega Vision
Last reply by Andrew Cunanan.,