Видеоклипове
Коментирайте най-новите поп-фолк клипове.
3838 теми в раздела
-
- 2 отговора
- 73 преглеждания
Last reply by FolkEmpire, -
- 2 отговора
- 73 преглеждания
Last reply by DevilWish, -
- 2 отговора
- 73 преглеждания
🎼 Музика: Герго Милов ✍️ Текст: Герго Милов 🎛 Аранжимент: Герго Милов Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎤 🎵 НЕПОРОЧНА Persiana (текст: Герго Милов) ----------------------------------------------------- Като ме погледнеш — точиш лиги, като те погледна — и не мигаш. Айде, нека турим с тебе бас — ти ли ще ме водиш в къщи, или аз? Колко си прозрачен, ако знаеш — с "малката" опитваш да играеш. Ала малката не се поддава — ще те купи и ще те продава. Припев: Непорочна, непорочна — в твоите очи съм точна. Само да ти кажа, да си знаеш — на гледачка о…
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 2 отговора
- 72 преглеждания
- 2 отговора
- 72 преглеждания
🎼 Музикални кредити: Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music © Redehaka Studio 2025 Всички права запазени. 🎤 ТЕКСТ – “ MIRNO" автор: Герго Милов Влизам и ви правя сами да си говорите. Коя е най-добрата? Няма с мен да спорите! Аре, всички кифли да бегат във забрава! Аз съм тая, дето днеска ще решава какво да става. Падай на коляно, гледай мене само, ще те правя хрисим, господин зависим. Мирно, всички мишки! И без грам въздишки! Да не чувам звук, докато съм тук! Мирно, мирно! Мирно, всички мишки! И б…
Last reply by KrasyoZlobarQ, -
- 3 отговора
- 72 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 0 отговора
- 72 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 3 отговора
- 72 преглеждания
- 1 отговор
- 71 преглеждания
- 1 отговор
- 71 преглеждания
- 0 отговора
- 71 преглеждания
Music: Yavor Yanakiev Arrangement: Yavor Yanakiev Lyrics: Yavor Yanakiev - 100 KILA Mix & Mastering: Bogi Palermo
Last reply by Marin, -
- 3 отговора
- 71 преглеждания
- 4 отговора
- 71 преглеждания
- 3 отговора
- 69 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 4 отговора
- 69 преглеждания