Видеоклипове
Коментирайте най-новите поп-фолк клипове.
3839 теми в раздела
-
- 0 отговора
- 414 преглеждания
Muzika: Daniel Ganev Tekst: Tea Tairović Aranžman: Daniel Ganev
Last reply by Marin, -
- 0 отговора
- 177 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 0 отговора
- 159 преглеждания
Last reply by Lelqtian, -
- 0 отговора
- 101 преглеждания
Music: Ilia Georgiev Lyrics: Ilia Georgiev Arrangement: Ilia Georgiev Текст: Yo, it's Кайло ... on the rise, Pharaoh vibes, no disguise. Gold in my hands, dreams in my eyes, The throne is mine – watch me thrive! В пустинята се нося, златото ми блести, Силата в мене – ще те изгоря. Бързи коли, носят ме към върха, Моята корона , Game-changer. Припев x2: Фараон съм, брат – власт и мечти, Злато по ръцете, кинти троша всяка нощ, всяка иска пачки, раздавам само по стотачки! На трона съм king, за теб съм бог Game strong – не чакам, влизам и всичко взимам, Dream big – надминавам всяка ваша мечта. С мен са моите хора – …
Last reply by Victor, -
- 0 отговора
- 51 преглеждания
🎼 Credits: • Music: Ilia Georgiev • Lyrics: Gergo Milov – @GergoMilov333 • Arrangement: Ilia Georgiev • Mixing and mastering: Redehaka Studio • Label / Producer: Redehaka Studio Ltd. 📌 All rights reserved: (C) & (P) Redehaka Studio Ltd. 📝 Текст на песента „Догоре ми сипи“ Като болен ходя без да знам къде и на Бог се моля да ме разбере Остави ме да съществувам да не знам защо ме има и като безпризорен да вървя без път сега Блъскам чупя и не помага Луд ли съм вече или греша Тука отляво нещо ме стяга просто върни ми само съня Давай брат догоре ми сипи да забравя колко ме боли Трезвен няма как да понеса …
Last reply by Victor, -
- 0 отговора
- 126 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 0 отговора
- 61 преглеждания
📝 Credits: • Музика: Илия Георгиев, Герго Милов • Текст: Герго Милов • Аранжимент: Илия Георгиев • Продукция и видео: Redehaka Studio Ltd. © & ℗ Redehaka Studio 2025 – Всички права запазени. 🔥 Влез в света на ТРИО ПАК - Persiana, Anna Dameran и Kyllo – свят на хумор, провокация и футуристичен поп-фолк звук.
Last reply by Victor, -
- 0 отговора
- 44 преглеждания
ЧАЛГА МИКС 2025 🎶 ПОП ФОЛК ПЕСНИ 2025 🆕 ЧАЛГА ХИТОВЕ 2025
Last reply by KrasyoZlobarQ, -
- 0 отговора
- 48 преглеждания
• Music: Gergo Milov, Ilia Georgiev • Lyrics: Gergo Milov • Arrangement: Ilia Georgiev • Mixing and mastering: Redehaka Studio • Label / Producer: Redehaka Studio Ltd. 📌 All rights reserved: (C) & (P) Redehaka Studio Ltd. 📝 Текст на песента „Зависим“ Искам да съм зависим. Докосвай ме със устни, докосвай ме с ръце. Целувките ти вкусни – навсякъде по мен. Изгаряй ме със поглед, побърквай ме от страст. Без тебе да не мога да съществувам аз. Зависим, зависим – от теб да съм зависим и всяка частица в мен да бъде в твоя плен. Зависим, зависим – от теб да съм зависим. Най-сладката присъда – едно със теб да бъд…
Last reply by Victor, -
- 0 отговора
- 177 преглеждания
❤️❤️❤️
Last reply by borisslav1, -
- 0 отговора
- 326 преглеждания
Last reply by DevilWish, -
- 0 отговора
- 40 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 0 отговора