Видеоклипове
Коментирайте най-новите поп-фолк клипове.
3840 теми в раздела
-
- 3 отговора
- 107 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 5 отговора
- 107 преглеждания
Last reply by FolkEmpire, -
- 3 отговора
- 107 преглеждания
Музика: Марчело Несторов Текст: Марчело Несторов, Петър Петров, Александър Попов,Роксана Аранжимент: Марчело Несторов
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 2 отговора
- 106 преглеждания
Явно е напуснал лейбъла на Бизоноксана. Мяца е виновна!
Last reply by asylum, -
- 5 отговора
- 106 преглеждания
- 2 отговора
- 106 преглеждания
Last reply by pacho, -
- 8 отговора
- 105 преглеждания
🎼 Музика: IG, Dragan Brajović Braja, Dejan Kostić ✍️ Текст: Герго Милов; Dragan Brajović Braja (Serbian) 🎛 Аранжимент: Redehaka Studio Смесване и мастеринг: Redehaka Studio © & ℗ Redehaka Studio 2025 ♪ Digital Distributed by: DistroKid Producer: Redehaka Studio Ltd. All rights reserved: (C) & (P) Redehaka Studio 🎤 🎵 Легитимно Знаете го и двамата – Мое ли е, нейно няма да е никога. Затова на мене ми е все едно – И с тебе, и без теб, очевидно. Малко по-добър грим и е готова, Това ѝ трябва. Тя не е като мен, огън във кръвта ѝ няма. Аз не съм виновна, че избра я, даже може би спаси ме. И че с татус нов криеш мойт…
Last reply by DevilWish, -
- 3 отговора
- 105 преглеждания
Last reply by alisali1234, -
- 2 отговора
- 104 преглеждания
- 3 отговора
- 104 преглеждания
https://youtu.be/XHQPGHRi8go?si=tGVQbTfdNnEHzjMU
- 5 отговора
- 104 преглеждания
Last reply by DevilWish, -
- 3 отговора
- 103 преглеждания
Хит!
Last reply by asylum, -
- 0 отговора
- 102 преглеждания
Music: Ilia Georgiev Lyrics: Ilia Georgiev Arrangement: Ilia Georgiev Текст: Yo, it's Кайло ... on the rise, Pharaoh vibes, no disguise. Gold in my hands, dreams in my eyes, The throne is mine – watch me thrive! В пустинята се нося, златото ми блести, Силата в мене – ще те изгоря. Бързи коли, носят ме към върха, Моята корона , Game-changer. Припев x2: Фараон съм, брат – власт и мечти, Злато по ръцете, кинти троша всяка нощ, всяка иска пачки, раздавам само по стотачки! На трона съм king, за теб съм бог Game strong – не чакам, влизам и всичко взимам, Dream big – надминавам всяка ваша мечта. С мен са моите хора – …
Last reply by Victor, -
- 3 отговора
- 102 преглеждания
Last reply by Сцената обичам лудо, -
- 2 отговора
- 102 преглеждания
текст: Петя Радева аранжимент: Иван Йосифов
Last reply by FolkEmpire,