Видеоклипове
Коментирайте най-новите поп-фолк клипове.
4055 теми в раздела
-
- 11 отговора
- 437 преглеждания
Музика: Marsel Gunga, Мирела Текст: Мирела, Станислава Василева Аранжимент: Павел Казаков
Last reply by Marin, -
- 31 отговора
- 1,9k преглеждания
Music: Asterios Xronits Lyrics: Anastasiya Mavrodieva, Djena Arrangement: Deyan Asenov Оригинал:
Last reply by asylum, -
- 2 отговора
- 87 преглеждания
Last reply by FolkEmpire, -
- 6 отговора
- 215 преглеждания
- 2 отговора
- 107 преглеждания
🎼 Музикални кредити Музика: Ани Петрова Текст: Ани Петрова Аранжимент, смесване и мастъринг: Redehaka Studio Концепция и продукция: Redehaka Studio & GM Music 🎤 ТЕКСТ – "PARANOIA " Виждам сенки в тъмното, човече, шепнат ми какво да не забравя. Дишам — уж съм жив, а в мене някой влачи ме надолу, бавно. Всички казват: „Стига, дръж се!“, а аз мълча — не знаят що е. Вътре в мен крещи гласът ми, който нощем идва да ме вземе. И бягам, бягам — няма път назад. И пак се връща — този страх, този ад. Не мога да се скрия, не мога да избягам, от себе си не мога да избягам… Параноя — влиза, викам, плача. Параноя — шепне ми…
Last reply by Victor, -
- 6 отговора
- 417 преглеждания
- 18 отговора
- 451 преглеждания
music: Medi lyrics: Medi | Petya Radeva arrangement: Aleksandar Asenov | Deyan Asenov rec | mix | master: Deyan Asenov
- 3 отговора
- 134 преглеждания
Mузикa : Борил Илиев и Румен Борилов Tекст : Румен Борилов Aранжимент : Румен Борилов
- 5 отговора
- 122 преглеждания
- 12 отговора
- 321 преглеждания
Музика: Foivos Текст: Радостин Радостинов и Диона Аранжимент: Томислав Петров
- 12 отговора
- 337 преглеждания
Music: Калоян Коцев - Коки Lyrics: Люси Иларионов, Филип Иванов Arrangement: Калоян Коцев - Коки
- 17 отговора
- 564 преглеждания
music: Hristian Sashkov - Madjuna arrangement: Alexandar Asenov rec | mix | master: Reptilla SRP studio lyrics: Petar Petrov, Aleksandar Popov
- 2 отговора
- 99 преглеждания
ИЗГОНИ Я | Нова песен 2025 | Чалга 2025 | Поп фолк Хитове 2025 | Popnable
- 10 отговора
- 225 преглеждания
- 2 отговора
- 108 преглеждания
Last reply by FolkEmpire,