Зона Рамания
Място за теми посветени на потребителите на форума.
561 теми в раздела
-
- 11 отговора
- 513 преглеждания
Снощи бях на участието на Преслава тука в Плазата ... Нещо не останах съвсем доволен. Преславка беше много яка, с рокличка черна, косата пак така завъртяна стил "Риана". Започна в 1 и 30 и около час пя. Че праи шоу е ясно, но нещо контакта с публиката го нямаше Само "Dose" за гърците долу на бара, върху който пееше и това е. Е за една песен попита публиката и изпя "От добрите момичета". Иначе от хитовете си изпя "Дяволско желание", "Феномен", "Нямам право", "Новата ти", "Последен адрес", "Бързо ли говоря", но заложи и на много нови, а хората не ги знаят още - започна с "Наивница на годината", пя и "Не можеш да си влюбен", а завърши с "Умирам" ... Исках да чуя "Откакто те…
Last reply by wedgewood, -
- 7 отговора
- 547 преглеждания
Изживях едно наистина уникално преживяване, което няма да забравя. Дискотеката беше просто фул, имаше адски много хора, Галена едва се разминаваше с тях. Две седмици преди участието всички места бяха заети. Получи си голям купон, в който никой не се е съмнявал. Пя над час и половина, изцяло на живо, въпреки, че по принцип пеят около час. Започна със " За последно ", която определено се радва на голям успех и завърши с " Лоша ли съм ", като остави присъстващите без думи. През цялото време всички танцуваха и се кефеха като за последен път. Освен споменатите песни изпълни : " Дяволът ме кара " , " Дозата ", " Чупката ", " Нещастница ", която беше на…
Last reply by alexche, -
- 1 отговор
- 239 преглеждания
Yves Larock и Jaba направиха private парти в една от залите на клуб Опера, Атланта на 1-ви Май 2009. Шоуто беше на макс, запознах се и с двамата. Yves е страхотен, смя се доста след като почти успях да му съборя апаратурата. Jaba пя на живо цяла вечер и докато почиваше си пиеше пиенето с нас. Наистина разкошно парти. Клипче на Jaba как изпълнява Rise up. http://www.youtube.com/watch?v=oFIEuKynbtQ Yves Larock in the mix: http://www.youtube.com/watch?v=4gdJnptHAL8
Last reply by djivyan, -
- 5 отговора
- 359 преглеждания
Лъжа е Омръзна ми Червена точка Знам диагнозата За крадец не ставаш сине Кючек Страшен купон беше!Хората се забавляваха супер много.Преслава се даржа много мило,не отказа на никой снимка въпреки,че малко бързаше,защото нещо е болна и не й беше добре. Снимките и клипчетата са поздрав за всички фенове на Преслава.
Last reply by Saki4a, -
- 6 отговора
- 331 преглеждания
1-ви април 2009. Armin van Buuren просто избухна в клуб Opera, Атланта. Достъп имаха определен брой хора. Към края на вечерта пича се беще качил на пулта и се кефеше на макс. Ето и видео. Извинявам се кофти качеството, ама за без пари толкова Другия път ще гледам да снимам с нещо по-подходящо. http://www.youtube.com/watch?v=mM3wQyXrQbQ http://www.youtube.com/watch?v=WI4jzTsgYgc...re=channel_page
Last reply by H'ELLBOY, -
- 0 отговора
- 171 преглеждания
Честно казано, очарован съм от Софи и от Миро. Първо Софи - уникален глас, много добре се представи, много сладка и неподправена! Миро направи страшен купон - знае как да весели хората. Аксиния само 2 песни изпя, хубава е, хубаво пее, но песните нещо куцат. Не се отпуснаха хората някак си при нея. Мишо пък и той големите си хитове изпя, забавно беше да гледаш отстрани поклонниците му..
Last reply by forlon, -
- 0 отговора
- 179 преглеждания
30 Април, 2009, Robbrie Rivera гост DJ в нощен клуб Опера, Атланта. Изживяването наистина си заслужаваше. Бях на няколко крачки от него и имах щастието да наблюдавам как работи. Роби беше нещо не на кеф в началото, но с времето се отпусна и накара тълпата да вика името му над музиката. Имах честа да се запозная с него и ми се стори доста земен човек. Миксираше прекрасно и забелязах, че се кефи много на Гета. Роби е един от любимите ми DJ и то напълно заслужено. Ето и едно клипче правено от мен: http://www.youtube.com/watch?v=BwUFWiaVOMs...re=channel_page Ето и Live микса на Роби. P.S. Не обърщайте внимание на тоя, дето се опитва да флиртува от разстояние …
Last reply by Tina, -
- 1 отговор
- 211 преглеждания
НА 04.04.09 ходих да чуя и видя легендите от Astral Projection...двамата израелци които от 1994-та година правят тъй нареченият сайкъделик транс. Траци траци като "people can fly"които само съм слушал успях да чуя на живо в столичният клуб Ескейп...ЛУДНИЦАТА БЕШЕ ПЪЛНА...оставям снимките да говорят сами за себеси Ето ги и пичовете от Astral Projection
Last reply by BEHA, -
- 1 отговор
- 287 преглеждания
Искам само да споделя,че повече няма да стъпя на нейно участие!Направих го само заради една приятелка,която искаше да отиде,да я види на живо и да се снима с нея! Беше пълна трагедия!Дискотеката беше почти празна,явно покрай Айдъла още повече са я заобичалиПя на пълен плейбек през цялото време,само свои песни,2 по-нови,другите някакви ретро от албума "Мария",ужас просто!През цялото време циклеше с две фрази "Наздраве" и Хайдеее",които повтаряше непрекъснато,до болка!Направо ми е жал за нея!Накрая на участието дори отказа снимка на моята приятелка,вика й "Офф,хайде след малко..."... Препоръчвам ви да не правите никога грешката да отидете на нейно участие!Загуба на врем…
Last reply by Shh... It's a secret, -
- 3 отговора
- 1,6k преглеждания
Здравейте! Искам да ви разкажа за участието на Елена на 21.02 в клуб "Amor" - София, където присъствах. Значи Елена пристигна с една розова къса рокличка - мисля, че беше роклята от този концерт но не съм сигурен. Започна с "Под прикритие". Останалите нейни песни, които изпълни, са: "Не ме лъжи", "Първата - последната", "Тук и сега", "Стой на място", "Безумна лудост", "Достатъчно", "Кой ще сложи края", "Не на мене тия". Изпълни и нещо като китка с чужди песни: "Новата ти" на Преслава, "Обичаш другата" на Бони, "Скасе, скасе", "Очи, очи" и др. Мисля, че не пя всичко на живо (от нейните) но не може на всяко участие да пее на живо. В началото не чу желанието за поздрав на е…
Last reply by valennceto, -
- 6 отговора
- 682 преглеждания
Аз бях в Органза снощи... От Бургас съм аз... Ние си имаме "Вселена Хит Клуб"... Ами.. в Органза беше същото... Фул макс... Нямаше къде да мръднем... Целият под беше в стъкла... Някакви се правеха на велики... Охраната постоянно мъкнеше някой навън... Мда... Просто разкош...
Last reply by NyLoN_BoY, -
- 10 отговора
- 600 преглеждания
Здравейте безбройни и неуморни ФолкРаманиаци. Аз бях там,Скопје,РПМ клуб,на участие на Камелия. Страхотен купон на 6.Жената е уникална,прави невероятен купон. Страшно красива.Пееше през цялото време на живо,старите и и нови хитови,Луда по тебе,Огън момиче,Никотин,Усещам те още,Забранена зона и много други.След това покани колегата Пламен и той свиреше и пяха Йорговани,На срце ми лежи и още няколко съвсем на живо. Не дочаках края,бе много късно,започна да пее някаде към 1.30. Ето снимчици: Ето тук бебето разби горилската охрана и се качи при Виповете и се пикна в кафеза при Камелчето. Ето сме аз,Камелия и …
Last reply by DenFevgo, -
- 2 отговора
- 364 преглеждания
Ето ви галерията NIGHT CLUB DREAM
Last reply by Saki4a, -
- 8 отговора
- 688 преглеждания
И такам... В събота бях във Велико Търново, и бяхме в "Music Place Negro" За сега мога да дам снимки само от сайта на дискотеката. http://www.negro.bg/gallery-76.html/page/1 аз съм на 9-та (целият в синьо ) снимка и по-нататъка пак ни има.. Имам и клипче, обаче много, много не се вижда, но някой ако иска да ни скив, ще го кача. Тази седмица (в събота) съм в Свищов Клуб "Славяни" ако има някой от там да заповяда, по-другата седмица съм пак във Велико търново в клуб "Bally" Елате мЪ вижте хаха...
Last reply by lucas, -
- 4 отговора
- 422 преглеждания
Снимки от промоцията на Кали - The best of Kali - ремиксирай ме! Кали пя почти през цялото време на живо, но ако не сте били там ще чуете сами скоро по БТВ. Специални гости бяха Я-я и Илиян, като последния се включи в няколко песни. АЗ БЯХ ТАМ Там бяха още: Джина Стоева, Пепа, Ивена, Габриела, Карлос, Стефани... А сигурно и някой от вас? Началото - Моме, Малино СЕКС с Илиян: Фалшива:
Last reply by tanq_raina,