stereoto_ Публикувано на Май 13 Report Share Публикувано на Май 13 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Браво Ивена ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Много яка песен! Мелодична и запомняща се, а Ивена изглежда страхотно! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 От "Моля за внимание" Ивена не е имала по-хубава песен. Хареса ми. Не е като старите им неща, които са правили с Оцко, но и това е доста добро. Успех! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Ако белият подиум беше в морето, а не в тази локва щеше да изглежда много по-яко. Песничката е приятна, прилича ми на старите от Оцко. Браво! Напомня ми за една песен, пак на Оцко, но е нормално. Дано се забележи, готина е. Успех на парчето. :1000 (30): п.с. Логото на Хит Микс не беше ли отляво? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Нещо не ме грабна... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Нетърпимо е да се слуша. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Само на мен ли започна да ми става трудно да слушам песни на Оцко,голяма какафония е ,ужас Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Много е яка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Супер. Много ми харесва! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.