Wild_Style Публикувано на Април 20 Report Сподели Публикувано на Април 20 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Април 20 Report Сподели Публикувано Април 20 Яко видео, но почва да ми писва от зърната на Риана в всеки клип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Април 20 Report Сподели Публикувано Април 20 Колкото и да ми е любима, вече прекалява. Супер гнусарския клип. От BBHMM клиповете й са само цици, задници, търкане, убийства, кървища. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 20 Report Сподели Публикувано Април 20 Тъпооо, но като идея по-добър от предните два Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 20 Report Сподели Публикувано Април 20 Брутална песен! Със сигурност заслужаваше клип, много се радвам, че го получи! Браво! Ще мачка здраво Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Април 20 Report Сподели Публикувано Април 20 Поредният брутален клип. Мачкай, Рианаа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Април 20 Report Сподели Публикувано Април 20 Кралице! Уникален видеоклип, много ме изкефи. Песента почнах да я приемам така, харесва ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.