Jump to content

Препоръчани коментари

Абе я се разкапай с тъпите си теории. Дългият подписа септевмври за нови 5 години с БТВ, а той ми говори за провали само щото се изгаврил с някакви чалга кифли. Ми са не ходят при него като им се струва, че се ебава с тях и ги унижава.

Той и за 15 може да подпише, за момента БТВ не са намерили друга алтернатива явно. Тя и Силвия имаше 100 годишен договор с Пайнер, това определяше ли я като най-най през целия период от време?

Във вторник и четвъртък когато дават Х фактор, едва ли някой гледа Слави. За Брадъра беше същото положение.

Само погледни какво се прави за всяко изпълнение на сцената на фактора и сравни с Гласа...пусни и гостуване на чалгарка преди 10 години и днешно...и не е само за чалгарките, отдавна интервютата са съкратени на макс и са хипер безсмислени.

От време на време правят по някакъв формат, който има смисъл и приковава вниманието. Ако не са актьорската вечер, скечовете, свързани с политиците и понякога колегията като изтепоса в ефир е загубен.

• Отговори 55
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Той и за 15 може да подпише, за момента БТВ не са намерили друга алтернатива явно. Тя и Силвия имаше 100 годишен договор с Пайнер, това определяше ли я като най-най през целия период от време?

Във вторник и четвъртък когато дават Х фактор, едва ли някой гледа Слави. За Брадъра беше същото положение.

Само погледни какво се прави за всяко изпълнение на сцената на фактора и сравни с Гласа...пусни и гостуване на чалгарка преди 10 години и днешно...и не е само за чалгарките, отдавна интервютата са съкратени на макс и са хипер безсмислени.

От време на време правят по някакъв формат, който има смисъл и приковава вниманието. Ако не са актьорската вечер, скечовете, свързани с политиците и понякога колегията като изтепоса в ефир е загубен.

Знам, че си много надъхан от връщането на Деса в компанията на тъпкача и, а също така си доста сигурен, че като си бил на концерт пълен с цигани (по твои думи), вече си безкрайно компетентен и можеш да ми цитираш като едни тролчета тук всеки пост. Но преди да ми се дървиш трябваше да отговориш на въпроса, който зададох в тази тема и едно модераторче харесващо очите на Дани Кики изтри половината тема, за да не се говори, че Фейди е педал. А въпросът е: - Защо като Галена знае какво ще е отношението на Слави, отива при него? Това е сентенцията на драмата от оная вечер, от която видно доста хора сте недоволни? Какво прави при него Галка? Що не го игнорира?

Знам, че си много надъхан от връщането на Деса в компанията на тъпкача и, а също така си доста сигурен, че като си бил на концерт пълен с цигани (по твои думи), вече си безкрайно компетентен и можеш да ми цитираш като едни тролчета тук всеки пост. Но преди да ми се дървиш трябваше да отговориш на въпроса, който зададох в тази тема и едно модераторче харесващо очите на Дани Кики изтри половината тема, за да не се говори, че Фейди е педал. А въпросът е: - Защо като Галена знае какво ще е отношението на Слави, отива при него? Това е сентенцията на драмата от оная вечер, от която видно доста хора сте недоволни? Какво прави при него Галка? Що не го игнорира?

Даже не съм я гледал Галена, просто ми е ясно какво ще да е било гостуването. 5 мин, от които 4 е песента, 20 секунди представянето и през останалото време глупости. Отива за реклама, за какво може, то лоша реклама няма...нали имат и неква договорка с Пайнера?

Ми явно е готова да го изтърпи, за да я видят и чуят повече хора, на тези, които не следят, да им напомни, че работи.

Специално в случая още повече няма да ѝ пука за отношението на Слави, за да се покаже, че има съвместен проект с що-годе известен австралийски певец. Още повече че заради другата версия на "Хабиби" и факта, че нейната няма клип, имаше хора, които смятаха, че Галена едва ли не я е окрала или нещо такова, имаше коментари, че Фейди не знаел, че има дует с Галена. :1000 (29):

• 1 month later...
Беше много интересно и забавно интервю! Слави как се шегуваше с Faydee. Редактирано от famous92
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...