Denis Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Много яка песен. Има потенциал за голям хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Следващият сингъл. Яд ме е, че клипът на Beg For It се провали. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Много почнах да се кефя на това момиче... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Като цяло не ми допада. Не харесвам жанра, не харесвам излъчването й, рапирането й. Fancy естествено ми харесва, както и новата с Godney,но се надявам в бъдеще да се зАпре, че ми омръзна от нея Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Като цяло не ми допада. Не харесвам жанра, не харесвам излъчването й, рапирането й. Fancy естествено ми харесва, както и новата с Godney,но се надявам в бъдеще да се зАпре, че ми омръзна от нея Абсолютно съм съгласна с теб. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Много ме кефи "Fancy" дано скоро разбие с толкова голям хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 "Team" е много силна, не знам защо не се наложи. Тръгна добре принципно, но утихна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 "Team" е много силна, не знам защо не се наложи. Тръгна добре принципно, но утихна. И мен много ме кефи, просто трябваше директно с видео да я пусне. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Switch е потенциален хит, не трябваше да я зарязва така... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.