Jump to content

Препоръчани коментари

arx1378790973v.jpg

РЕЗЮМЕ: В центъра на сюжета на телевизионния сериал са четири добри приятелки – Савана, Ейприл, Карън и Джослин. Ейприл е вдовица и майка на две деца, Джослин е брокер на недвижими имоти, Карън е психиатърка измъчвана от смъртта на пациент с когото е имала връзка, а Сави е омъжена адвокатка и сестра на Джослин.

Всички тези жени се замесват във вълна от сложни, тайни и непредсказуеми любовни взаимоотношения с най-различни мъже.

Отдавна си го бях набелязал този сериал, но чаках да се понатрупат епизоди, за да го гледам. За 2 дни изгледах всичко. Сериалът е уникален. Нарежда се сред най-любимите ми. Днес излезе и последният епизод от първи сезон, който направо ме втрещи. Жесток финал! Дано да го подновят за втори сезон.

Между другото, вчера сериалът започна да се излъчва в България по FOXLife.

• 2 weeks later...

След като приключа сезона на "Devious Maids", ще му дам шанс. Изглежда ми много интересен!

Има ли новини за втори сезон?

След като приключа сезона на "Devious Maids", ще му дам шанс. Изглежда ми много интересен!

Има ли новини за втори сезон?

Официално е подновен за втори сезон.
  • 11 months later...

Няма много интерес към сериалчето в този форум, но аз да си напиша - невероятен втори сезон. Даже мисля, че беше по-силен от първия. Карън Ким е уникална!!! 1000%20(29).gif Финалът малко не ми допадна, защото исках нещата около Джос да се развият по различен начин, но и така става. Надявам се да има и трети сезон.

Няма много интерес към сериалчето в този форум, но аз да си напиша - невероятен втори сезон. Даже мисля, че беше по-силен от първия. Карън Ким е уникална!!! 1000%20(29).gif Финалът малко не ми допадна, защото исках нещата около Джос да се развият по различен начин, но и така става. Надявам се да има и трети сезон.

Аз също много харесвам сериала. В началото на втори сезон бях разочарован с това прескачане на няколко месеца, но след 2-3 епизода нещата станаха страшно интересни.

Какво ли ще са ни подготвили за евентуален нов сезон?

Може би кавги между Сави и Джос? Как ли ще се оправи Ейприл с дъщеря си?

Имам някакво усещане, че Карън ще се окаже бременна...

Всички са страхотни, но моята любимка е Ейприл.

Да, и аз мисля, че Карън ще се окаже бременна и ще вкарат историята "кой е бащата". Надявам се да има нов сезон догодина, защото сериалчето е много интересно, а и се нуждаем от завършек на историите.

• 1 month later...

Забравих да пиша... Ще има нов сезон, но без Алиса Милано! :X

Да, донякъде се зарадвах, че няма да участва в новия сезон. Харесвам я като актриса, но във втория сезон поради бремеността й, не се обръщаше особено внимание на нейния персонаж и ми беше много излишна в цялата история. Надявам се да вкарат нови интересни персонажи и третия сезон да бъде интересен, както предишните.

• 1 month later...
Много добре, че ще я махнат тая. Толкова гнусен и противен персонаж няма просто...героинята и е адски дразнеща...накрая чак започнах да превъртам сцените с нея. Много гадно същество.
  • 9 months later...

Трети сезон смазва, жесток е! Сериалът може би е най-интересният от всички, които следя в момента, страшно ми е любим. Интригата покрай новия персонаж - Калиста - е супер мистериозна, аз лично още не мога да разкрия какво точно е станало и нямам търпение за финала на сезона другата седмица. Последните няколко минути от епизода щели да бъдат много шокиращи, но не се и съмнявам, винаги ни оставят с много въпроси, за да тръпнем до следващия сезон.

• 2 weeks later...
Сезон 2 има ли го с БГ Аудио?

Не са го качили него с бг аудио, само първи. Във vbox обаче го имаше качен преди време.

Не са го качили него с бг аудио, само първи. Във vbox обаче го имаше качен преди време.

Е жалко, тъкно ми стана интересен. А така свикнах на БГ и не ми се чете.

Е жалко, тъкно ми стана интересен. А така свикнах на БГ и не ми се чете.

Да, като си гледал с бг аудио, после е малко кофти докато свикнеш с истинските гласове. Иначе не се отказвай, заслужава ди гледането. За мен, втори и трети сезон са най-силни. Надявам се да има и четвърти догодина, но засега не се знае.

• 2 weeks later...

Сериалът е подновен за четвърти сезон, който ще се излъчи в САЩ през лятото на 2016 и ще съдържа 14 епизода.

Сериалът е подновен за четвърти сезон, който ще се излъчи в САЩ през лятото на 2016 и ще съдържа 14 епизода.

Страхотна новина!

• 3 weeks later...
Такива големи паузи правят, че се оливат чак... Честно казано като започна 3-ти сезон, не помних почти нищо от 2-ри :mf_surrender:
  • 10 months later...

Много се изложиха сценаристите с четвъртия сезон и за мен той беше най-слабия досега. Абсолютно безсмилени и скучни сюжетни линии, безинтересни нови персонажи, а това, че решиха да убият един от главните и най-запомнящи се герои беше голяма грешка.

Много странно свърши всичко. Как така Карън умря толкова бързо, много изненадващо, и каква е тая дето се представя за нея? Много въпроси останаха, дано има 5-ти сезон. Тоя сезон беше много скучен и точно последната серия изникваха въпросите.

Няма да има пети сезон, сериалът е прекратен.

Донякъде се очакваше, а пък и реално краят си беше доста завършен, като изключим последната минута, в която се появи новата Карън. Но при всички положения вариантът Карън да е жива отпада, защото самата актриса беше заяеила, че напуска сериала.

Като цяло беше един страхотен сериал с изключителни персонажи. Трети сезон си ми остава най-любим!

Жалко, че това беше всичко. Аз много го харесвам сериала, нищо, че последния сезон си беше скучен.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...