Jump to content


Online: Устата - Друг [официално видео] Full HD


Препоръчани коментари

Устата вече е "Друг".
Виж новата визия на рапъра през обектива на Александър Моллов

След продължително отсъствие един от утвърдените и отдавна доказали се режисьори на музикални видеопродукции у нас – Александър Моллов – се завръща с най-новия си проект – 4-минутният екшън видеоклип на Устата "Друг".
Освен Устата във видеото към "Друг" участват топмоделът на Визаж Олга Модева и професионалният ММА боец и актьор Борис Балев. Подготвяйки се за ролите си, двамата прекарват няколко дни в зала, където провеждат специални тренировки за снимките на бойните сцени.
Самият рапър, който е автор на текста на парчето (музиката е дело на Светлин Къслев), отново експериментира с визията си, този път с помощта на топ-гримьорката Грета Великова.
Нейното име се свързва с най-големите кино и ТВ продукции, снимани в България, като 300: Rise of an Empire, Conan the Barbarian, номинираният за Оскар 2010 в категория грим The Way Back, "Мила от Марс", "Пълна лудница" и очаквания наесен ТВ сериал "Четвърта власт", в който променя до неузнаваемост нашумелия актьор Михаил Билалов, познат като Джаро от "Под прикритие".

източник:Avtora.com






Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...