kruc Публикувано Януари 3 Report Сподели Публикувано Януари 3 Мерси Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 4 Report Сподели Публикувано Януари 4 Може ли името ми да се промени на жоро_88 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Нелина Публикувано Януари 4 Report Сподели Публикувано Януари 4 Момо може ли да бъда прекръстена на Нелина Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DJ Vasko Публикувано Януари 4 Report Сподели Публикувано Януари 4 а мойто на DJ Vasko ако е възможно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Petroff Публикувано Януари 5 Report Сподели Публикувано Януари 5 аз искам .::Ballantine`s™::. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Януари 6 Report Сподели Публикувано Януари 6 Значи първо аз искам да се извиня за неудобството! но ще попитам дали може шефа да ми смени името на Sherlock Holmes Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Petroff Публикувано Януари 7 Report Сподели Публикувано Януари 7 благодарско мн яко стои тва балантайнс Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Януари 7 Report Сподели Публикувано Януари 7 Значи първо аз искам да се извиня за неудобството! но ще попитам дали може шефа да ми смени името на Sherlock Holmes По точно .::Sherlock Holmes::. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Януари 8 Report Сподели Публикувано Януари 8 Абе какво толкова си го харесахте това с .::точките::. Ще ти сменя ника, но за последен път, така че ти давам до края на седмицата време за размисъл какъв точно да бъде Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Януари 8 Report Сподели Публикувано Януари 8 (редактирано) Абе какво толкова си го харесахте това с .::точките::. Ще ти сменя ника, но за последен път, така че ти давам до края на седмицата време за размисъл какъв точно да бъде оставяй го така както е сега няма кой да си играе остави го така хах Редактирано Януари 8 от Jack Daniel's Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Март 4 Report Сподели Публикувано Март 4 Сори, че пак нахалсвам, ама ако може да стана Жоро` Мерси предварително, ше почерпя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Март 18 Report Сподели Публикувано Март 18 Ще по моля към потребителското ми име да бъде добавено едно "`"(fearless`) . При регистрацията ми излезе някаква грешка... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Март 18 Report Сподели Публикувано Март 18 Айде и аз да сменя малко на -=[ТиХчУ]=- ако може :Д Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Март 19 Report Сподели Публикувано Март 19 искам и аз точки около ника си :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Март 19 Report Сподели Публикувано Март 19 хахахахахаххаха, не щеш ли запетайки ,,черна,котка,, хахахах Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sofiya` Публикувано Март 31 Report Сподели Публикувано Март 31 При регистрацията не ми позволи да използвам символа "`",а гледам, че има никове, които го съдържат, та ще помоля от Sofiyaaa да стане Sofiya`. Благодаря. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SuPerFeN Публикувано Април 6 Report Сподели Публикувано Април 6 Емии ако оставам още във форума.. :1000 (29): ако може ника да ми е <NaI-GoLemiQ> Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
1ooqN Публикувано Април 7 Report Сподели Публикувано Април 7 100QN aко може Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SuPerFeN Публикувано Април 9 Report Сподели Публикувано Април 9 Емии ако оставам още във форума.. :1000 (29): ако може ника да ми е <NaI-GoLemiQ> 100QN aко може Добре защо аз попитах преди него за смяна....неговия е сменен-моя не?????? Ве4е усещам разли4но отношение :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Април 10 Report Сподели Публикувано Април 10 Чакам да размислиш, изгониха го, до 2-3 седмици никой няма да го помни, така че не виждам смисъл в тоя ник А, и вземи да спреш да пишеш с 4-ки, дразнещо е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
burg@zliata Публикувано Април 10 Report Сподели Публикувано Април 10 Аз искам да помоля за една @ в ника - burg@zliata Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Април 14 Report Сподели Публикувано Април 14 Момо, смени името в профила на Джордан на кирлица, моля те! Че нали утре ще влиза http://www.ramania-bg.com/index.php?showuser=2766 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
H'ELLBOY Публикувано Април 15 Report Сподели Публикувано Април 15 Showtek 10x =)) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Април 17 Report Сподели Публикувано Април 17 DrAkO мерси предварително Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
vladeto Публикувано Април 19 Report Сподели Публикувано Април 19 Може ли ника ми да ми го смените на vladeto ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари