Jump to content


Таня Паскова & Dreben G в дует


Препоръчани коментари

Тази седмица Таня Паскова и Дребен Джи снимаха и видеото към песента „Няма светлина”. Част от снимките се реализираха на самолета на Тодор Живков, който след това бе потопен под вода във Варна. Клипът на „Няма светлина” ще се завърти по музикалните телевизии до две седмици, а Таня вече работи над нови две песни, като едната от тях ще бъде със световноизвестен изпълнител, чието име Таня все още пази в тайна.

Таня Паскова е родена на 17 юли в град Варна. От ранна детска възраст ходи на уроци по народни песни и танци и участва на фестивали за таланти в родния си град,от които печели множество награди.

Като ученичка в Техникум по облекло в гр. Варна се записва на курс за модели. Яркото й присъствие на подиума не остава незабелязано и Таня започва да получава покани за участия не само по ревюта, а и в конкурси за красота. От 1997г. до 2000г. тя печели титли, сред които са „Мис Пролет-Варна”, „Мис Варна”, „Мис Албена” и др. През 1999г. се явява на конкурса „Мис Пентхаус” – Варна. Печели първо място, което я класира след претендентките за „Мис Пентхаус” – 1999г. През есента на същата година Таня добавя към многобройните си отличия и титлата „Мис Пентхаус” –красавицата единодушно е избрана от журито и печели безспорно първото място.

През тези години, обаче, Таня не се отказва и от музиката. Записва няколко народни песни, една от които е „Ела се вие, превива”. За нещастие заболява от рядка болест на сърцето и това я „вади” от социалния живот за няколко години. През това време на отчаяние и обикаляне по различни медицински заведения, Таня не се предава и когато има възможност, пее – макар и само за собствено удоволствие. За щастие след успешна операция в Германия, младата жена надвива рядката, коварна болест, и днес е в добро здраве. Преди няколко месеца записва съвместна песен с рапъра Дребен Джи, която се казва „Няма светлина”. Текстът е дело на самата Таня Паскова и Иво НМ, а музиката и аранжимента са на Петър Песев,който е и продуцент на парчето.

 

Клипа може да видите тук</FONT></SPAN>

Link to comment
Сподели в други сайтове

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...