Jump to content


Линк: Ceca Razniatovic - Novogodisnji Show


Препоръчани коментари

1aef78d8391ad2bd.jpg

 

Ceca Razniatovic - Novogodisnji Show

 

 

 

Ceca Razniatovic

 

НОВОГОДИШНИ КЛИПОВЕ

 

Светлана Цеца Величкович-Ражнaтович e родена na 14 юни 1973 година. Тя е една от най-популярните турбо фолк певици на Балканите. Светлана Величкович е родена в Житорадже, град в южна Сърбия.Още от малка тя се увлича по музиката.За пръв път стъпва на сцена на 5 години. От тогава пее по празници. Дебютира на фестивала Илиджа през 1988 година с песента "Cvetak zanovetak", където почели наградата на публиката.Още на следващата година Цеца издава първият си албум. Тя е само на 15 годишна възраст. Първите й албуми се отличават с жизнерадостност, свежа, бърза и ритмична музика. Най-известните и песни от този период са "Lepotan", "Ludo srce". Паралелно с пеенето, Цеца учи във Ветеринарно-медицински техникум, специалност свинарство. В училище е добра и старателна ученичка.

 

В периода на тийнейджърските си години, създава хита "Hej, vrsnaci", "babaroga", "Pustite me da ga vidim. След няколко месеца отсъствие, Цеца се завръща с много шум на сцената. С нея започват да работят Марина Туцакович и Александър Радулович-Фута. Цеца издава албума си "Sta je to u tvojm venama" и тръгва на турне. В албума си включва и песента "Kukavica", която била отхвърлена от фолк кралицата Весна Змиянац. Песента се превръща в тотален хит, и безспорно един от най-големите хитове в историята на сръбската музика.

 

В края на годината се запознава с Желко Ражнатович-Аркан. Дълго крият връзката си, когато най-накрая я обявяват публично. Няколко месеца по-късно, на 19 февруари 1995 година сключват брак. За разлика от мненията на повечето хора, Желко не просто не попречва на нейната кариера, но и дава идеи, пише сценариите за нейни клипове, определя стила й. В този период създава албумите "Fatalna ljubav" и песните "Beograd", "Fatalna ljubav", "Nije monotonija" и албума "Emotivna luda", които включва големите хитове "Kad bi bio ranjen", "Neodoljiv, neumoljiv". През 1997 излиза и албума "Маскарада", с големите хитове "Maskarada", "I bogati placu", "Vreteno", "Nevaljala" и др.

 

През декември 1996, Цеца ражда сина си, Велко. Година и половина по-късно, през май 1998, Цеца ражда и второто си дете- дъщеря си Анастасия. През същата 1998 година, заедно със съпруга си вземат футболният клуб "Обилич".

Едно от най-големите нещастия, които сполетяват голямата звезда е убийството на съпруга й на 15 януари 2000 година. Повече от 18 месеца Цеца не се появява на сцената, не излиза от дома си, дори забранява нейни клипове да бъдат излъчвани по телевизията.

 

Но макар да се зарича никога повече да не пее, тя се появява отново на сцена в края на 2001 с албума "Decenija" и голям концерт, посветен на покойния й съпруг. Пред 70,000души Цеца се покланя заедно със двете си деца на стадион "Црвена звезда". От албума й се раждат два мегахита-песните "Zabranjeni grad", "39,2" и "Dragane moj". През 2002 година предпиема голямо европейско турне, което завършва с мегаконцерта на стадион "Маракана" пред над 100,000 души!

за жалост още на следващата година я сполетява поредното нещастие-цеца е обвинена за незаконно притежание на оръжия и прекарва в затвора 121 дена. Някои свързват името й с похищението на сръбският премиер Зоран Джинджич. "Това е част от моята автобиография, но не и от живота ми", казва Ceca . След като бива оправдана и излиза от затвора, издава поредният си албум, пълен с хитове-"Gore og ljubavi"(2004).

 

Нейния музикален стил е доминиращ по време на управлението на Слободан Милошевич и често пъти асоцииран с войната, мафията и мачистката култура която ги съпровожда. През лятото на 2002тя събира на стадион Маракана в Белград над 80 000 фена (по други сметки над 200 000)

 

 

 

Технически параметри :

 

 

General

Complete name Ceca Novogodisnji Show.avi

Format : AVI

Format/Info : Audio Video Interleave

Format/Family : RIFF

File size : 700 MiB

PlayTime : 1h 20mn

Bit rate : 1208 Kbps

Video #0

Codec : DivX 5

Codec/Family : MPEG-4

Codec settings/BVOP : Yes

Codec settings/QPel : No

Codec settings/GMC : 0

Codec settings/Matrix : Default

PlayTime : 1h 20mn

Bit rate : 1067 Kbps

Width : 640 pixels

Height : 480 pixels

Aspect ratio : 4/3

Frame rate : 25.000 fps

Resolution : 8 bits

Chroma : 4:2:0

Interlacement : Progressive

Bits/(Pixel*Frame) : 0.139

Title : Video

Writing library : DivX503b1307p

Audio #1

Codec : MPEG-1 Audio layer 3

Codec profile : Joint stereo

PlayTime : 1h 20mn

Bit rate : 128 Kbps

Bit rate mode : VBR

Channel(s) : 2 channels

Sampling rate : 44 KHz

Resolution : 16 bits

Title : Audio

С Уважение

 

 

СВАЛИ - XtreeMe 2 TorrenT

 

 

Ако желаете можете да използвате Поканата отдолу като Поканата важи за ВСИЧКИ НОВИ Потребител и може да я разпространявате на приятели, ако желаят да се Регистрират :

 

http://xtreeme2.info/signup.php?pokanaot=pepe ( Копирате Линка и го поставяте във Вашият Браузър )

Редактирано от Danatada
Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...