Jump to content


Keisha Buchanan напусна!


Препоръчани коментари

2686.jpg Шугабебс до сега (Кийша, Хейди и Амел)

След дълги догатки в британските медии за напускането на Амел Бераба, на 21.09.2009г. стана ясно, че Кийша напуска групата. Още от 19ти Септември таблоида Сън съобщава за скандалите в Шугабейбс. Изданието твърди, че между Амел и Кийша се е завихрил люд скандал, свързан главно с участието на Бераба в проект с Тичи Страйдър. След това сестрата на Амел съобщава, че тя е в депресия и се замисля за бъдещето си в групата. Преста на Острова гръмва на следващият ден. На 20 септември ства ясно, че напускащата е единствения оригинален член на Шугабейбс. В страницата си в Туитър, Кийша съобщава, че е напуснала Шугабейбс не по собствено желание, а просто не са й оставили друг избор. Бюканън е подписала договор за соло кариера с Island, досегашният лейбъл на групата.

По-ранните слухове за нов член се оказват прави. На официалният сайт на групата се съобщава, че новото захарче ще е Джейд Юън, по-известна с това че представи Великобритания на последната Евровизия. Това е третата промяна в състава на най-успешната група във Великобритания за това десетилетие. През 2001 Хейди Рандж се присъедини, замествайки Сайобан Донахи, след което следва големият удар на групата. През 2005г. Мутиа Буена напуска групата и на нейно място идва Амел Бараба.

Групата тъкмо беше завършила седмият си студиен проект, който трябва да бъде и първият им презокеански албум. На 23ти Ноември ще излезе албума, но с променено заглавие Sweetness и с вокали на новият член. Сега албума се презаписва и скоро ще бъде представен вторият сингъл от албума, но първи с Юън. Get Sexy се оказва последният сингъл на групата с оригинален член и последен с Кийша, която остава с добри чувства и пожелава успех на момичетата.

Шугабейбс имат 6 сингъла достигнали номер 1 в Обединеното Кралство, 17 топ 10 сингъла (което ги прави най-успешна гърл банда) и 4 платинени албума. Момичетата имат номер 1 хитове в 15 държави и се считат за най-успешната европейска момичешка група на новото десетилетие.

jade-ewen(01).jpg Джейд Юън на Евровизия 2009

Редактирано от dakish
Link to comment
Сподели в други сайтове

Много по-добра е About a Girl, ама премиерата на видеото ще е през средата на октомври чак. Днес четох, че британските медии искат да си сменят името. Тая новата не е толкова яка като Кийша.

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...
То от тази група,кой остана никой,направо да си сменят и името на групата.

 

Поне имат нов сингъл за разлика от Рики,който вече 5 години няма такъв....

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...