Jump to content


Свършиха билетите за Буена Виста - Хавана Лаундж!


Препоръчани коментари

Свършиха билетите за Буена Виста - Хавана Лаундж!

24.01.2008 / 10:24

 

Кубинският бенд обещава да разкриe тайната на дълголетието на шоуто си у нас

 

 

1713.jpg

 

 

Билетите за шоуто "Лайв Фром Буена Виста - Хавана Лаундж" свършиха преди няколко часа.

 

"Няма и от най-скъпите - тези по 70 лв.", казаха от билетния център на НДК, София.

 

"Дойдох да купя билети за мен и за двама мои познати от Пловдив, но... малшанс, очевидно практиката на българина да купува всичко в последния момент не е правилната. Ще пробваме на "Търси се", разочаровано призна софиянката Гергана Томова, която "MySound.bg" засече на касата за билети.

 

Концертът е на 6 февруари в зала 1 на столичния НДК.

 

Знойните кубинци пристигат у нас в добро настроение и превъзходно здраве.

 

Хулио Алберто Ернандес, Хулиен Овиедо Санчес и Янко Пизако, недокоснати от годините, смело ще демонстрират своите вокални, инструментални и най-вече танцувални умения, на които тукашните им връстници, а и не само те, смело могат да завидят, заричат се организаторите от "Жокер Медия".

 

Верни на максимата, че „aко искаш да живееш дълго и щастливо на земята, не трябва да се щадиш за нищо", признатите в цял свят артисти и колегите им от групата Афро-Кюбан Олстарс ще разкрият пред българската публика безценната тайна на здравето и дълголетието.

 

Шоуто от Куба, страната на столетниците, ще достави голяма доза горещи страсти, емоции и разнообразие от ритми, с цел да повдигне на тонуса и осигури добро настроение.

 

А неповторимият глас на гранддамата Тереза Гарсия Катурла, като истински елексир на младостта, ще накара всеки в залата да остави болката си пред вратата, допълниха организаторите.

 

 

 

Тереса Гарсиа Картула застава на фронта на Хавана Лаундж

 

 

1639.jpg

 

Тереса Гарсиа Картула ще участва в концерта "На живо от Буена Виста - Хавана Лаундж".

 

Шоуто на екзотичните музиканти е на 6 февруари в зала 1 на НДК, София.

 

Заедно с познатите ни Хулио Алберто Ернандес, Хулиене Овидо Санчес и Янко Пизако от филма на Вим Вендерс - "Буена Виста Соушъл Клъб", трябваше да участва още една от звездите на киношедьовъра - Пио Лейва, но той почина малко преди началото на световното турне.

 

Именно неговото място в това шоу ще заемат Тереса, определена като Великата дама на кубинската музика, и Алберто Валдес.

 

Тереса е пяла с Афро Кюбан Ол Старс.

 

Изпълнителката е дъщеря на световноизвестния композитор, диригент и музикант Алехандро Гарсия Катурла.

 

"София ще стане Хавана", обещават артисти от "Хавана Лаундж", цитирани от организаторите "Жокер Медиа". Световно известните музиканти пристигат в стъпките на румба и кубинска салса.

 

Билетите за концерта са на цени от 15 до 70 лв.

 

Те могат да бъдат закупени чрез разплащане с кредитна/дебитна карта директно от сайта на "Тикетстрийм", България, които могат да се разпечатат на обикновен принтер.

 

Стандартни билети за концерта се предлагат и в местата за продажба на билети "Тикетстрийм", България.

 

 

Времето поставя всяко нещо и Всеки на мястото му !
Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Зала 1 се оказа тясна за Live from Buena Vista – The Havana Lounge”

 

2008-02-01 12:53:00

0000001884-article.jpg

 

 

Седмица преди шоуто на легендарните кубинци, обявено за 6-ти февруари в зала 1 на НДК, организаторите обявиха, че няма нито едно свободно място.

 

Обичаните и уважавани в цял свят артисти, ще изгреят на най-голямата сцена в НДК, пред няколко хиляди развълнувани български фена. Зала 1 се оказа тясна, за всички желаещи да се докоснат до магнетичните артисти от страната на Фидел.

 

В шоуто “Live from Buena Vista – The Havana Lounge” щастливците в препълнената зала, ще чуят и видят иконите на кубинската салса - Julio Alberto Fernandez и Yanko Pizaco, от филма “Buena Vista Social Club”. И напук на загубата на някои от неповторимите членове, необикновените артисти от Хавана ни най-малко не губят от енигмата и чара, които задължително витаят около тях.

 

За да не се окажеш в опашката от чакащи да си купят билет и за предстоящите концерти, на Крис Риа – 5-ти март и на Дзукеро - 4-май, организирани от Жокер медиа, не подминавайте касите на Билетния център на НДК, или ticketstream.bg и eventim.bg.

Времето поставя всяко нещо и Всеки на мястото му !
Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 4 months later...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...