petrohancho Публикувано Декември 7 Report Сподели Публикувано Декември 7 :fish: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 7 Author Report Сподели Публикувано Декември 7 Лесно ви е на вас,а аз сега изпадам в питаницата;Заминал ли е или да? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 7 Report Сподели Публикувано Декември 7 Влака тръгва точно в този момент Aми тогава, утре стягаш багажа и отиваш при него Лесно ви е на вас,а аз сега изпадам в питаницата;Заминал ли е или да? Да се надяваме, че не е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 7 Author Report Сподели Публикувано Декември 7 Aми тогава, утре стягаш багажа и отиваш при него Все си мисля,че може и да не е заминал...най много се надявам да се е запил някъде :shy:Някой да ми е пускал ЛС ?Обаче без да иска да го е адресирал до друг потребител ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 7 Report Сподели Публикувано Декември 7 Вярвай в чудеса и те ще ти се случат Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 7 Author Report Сподели Публикувано Декември 7 Някой да ми е пускал ЛС адресирано до мен,но без да иска попаднало на друг потребител? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 7 Report Сподели Публикувано Декември 7 Някой да ми е пускал ЛС адресирано до мен,но без да иска попаднало на друг потребител? Аз не съм Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 7 Report Сподели Публикувано Декември 7 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 7 Author Report Сподели Публикувано Декември 7 Добре че е попаднало на подходящ човек ибеше любезен да ми го препрати,наш Викторчо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 7 Report Сподели Публикувано Декември 7 Tи ли сиДобре че е попаднало на подходящ човек ибеше любезен да ми го препрати,наш Викторчо как те е объркал със него пък Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 7 Report Сподели Публикувано Декември 7 sorry Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 7 Report Сподели Публикувано Декември 7 sorry Е не е кой знай каква грешка, ама добре че е попаднало на Влади, а не на някой нехранимайко Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 7 Author Report Сподели Публикувано Декември 7 sorry Няма нищо,важното е че е при мен и ти благодря страшно много! И сега щес и пусна една песничка,знаеш коя... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 7 Report Сподели Публикувано Декември 7 Дано ти оправи настроението Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 7 Author Report Сподели Публикувано Декември 7 Дано ти оправи настроението Вече съм по-добре И мисля,че не всичко е свършено,дори да е заминал,ще пътувам утре и аз към него Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kиро Публикувано Декември 7 Report Сподели Публикувано Декември 7 Добър вечер ако ваобще има някой Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 7 Author Report Сподели Публикувано Декември 7 Кръвна захар-9.0 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 7 Report Сподели Публикувано Декември 7 Здрасти, то станало вече утре.Честит празник на всички студенти и весел празник.Па дано някой се сети да почерпи. Кръвна захар-9.0 По добре от 11.1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 7 Author Report Сподели Публикувано Декември 7 Здрасти, то станало вече утре.Честит празник на всички студенти и весел празник.Па дано някой се сети да почерпи.По добре от 11.1 Аз ям диабетично блокче с лешници,искаш ли не съм студентка,никога не съм била и няма да бъда-така че някой друг да черпи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 7 Report Сподели Публикувано Декември 7 Благодаря за поканата.Никога не съм ял диабетичен шоколад и не знам ще ми хареса ли.А на теб явно ти помага.За около 2 часа 2 единици надолу.Леля ми беше диабетик в начален стадий и когато усетеше, че и пресъхва устата, вземаше сутрин на гладно лъжица кисело мляко и една ванилия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 7 Author Report Сподели Публикувано Декември 7 Благодаря за поканата.Никога не съм ял диабетичен шоколад и не знам ще ми хареса ли.А на теб явно ти помага.За около 2 часа 2 единици надолу.Леля ми беше диабетик в начален стадий и когато усетеше, че и пресъхва устата, вземаше сутрин на гладно лъжица кисело мляко и една ванилия. Ми две единици надолу с хапче,сега пих още едно.А това за ванилията и мялкото какво е-за сваляне ли Аз знам,че канелата сваля Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 7 Report Сподели Публикувано Декември 7 Да за сваляне и не пазеше диета. Стана време за лягане.Лека нощ на всички. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 7 Author Report Сподели Публикувано Декември 7 Да за сваляне и не пазеше диета. Ето че научих нещо ново Аз не ям 100 000 нещаааааааааааа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Декември 7 Report Сподели Публикувано Декември 7 Ми две единици надолу с хапче,сега пих още едно.А това за ванилията и мялкото какво е-за сваляне ли Аз знам,че канелата сваля Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 7 Author Report Сподели Публикувано Декември 7 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари