Jump to content


~ Christina Aguilera ~


Препоръчани коментари

Такам , създадохме тема за всичко за Бритни , и си мисля , че и нейната достойна конкурентка , също го заслужава !!! Това е темичката за нея :girl_in_love:

Топик ТУ :derisive:

 

НАЧАЛО

 

5xxi2rc.jpg

Кристина Мария Агилера (на английски: Christina María Aguilera) е американска вокалистка.

 

Биография

 

Родена на 18 декември 1980 г. в район Стейтън Айлънд на град Ню Йорк, САЩ. Баща ѝ е военен служител, а майка ѝ е пианистка, която постоянно е на турнета из Европа със симфоничния си оркестър.

 

 

Като малка Кристина пътува много. Живee е в щатите Флорида и Ню Джърси, преди трайно да се установи в Уексфорд - предградие на Питсбърг. Прочута е с изключително силния си глас, както и със скандалната си визия.

 

От малка започва да се занимава с музика. Отначало Кристина пее по училищните представления. На 8 години се явява на националния конкурс за млади таланти. На 10 пее в църковния хор в Питсбърг, а на 12 години получава възможност за участие в "New Mickey Mouse Club" заедно с Бритни Спиърс, Джъстин Тимбърлейк, Джей Си и звездата от "Felicity" Кери Ръсел.

 

След две години в седмичното шоу на Дисни Кристина отпътува отвъд океана, за да усъвършенства музикалните си способности. Записва "All I Wanna Do" в дует с японската поп звезда Кейзо Наканиши и прави турне в Япония.

 

Професионална кариера

 

 

Нейният дебютен албум излиза през 1999 година, когато е на 18. Изключителна известност постига с втория си албум "Stripped", който постига големи продажби. През 2005 г. се омъжва за Джордан Бaтманл

 

Последният ѝ албум е "Back to Basics", който излиза през лятото на 2006 година. Самата певица споделя, че той е посветен на нейния съпруг. В албума са вплетени мотиви от музиката на 20-те, 30-те и 40-те години - джаз и соул.

 

 

Дискография

  • Christina Aguilera: 1999
  • Mi Reflejo: 2000
  • My Kind of Christmas: 2000
  • Just Be Free: 2001
  • Stripped: 2002
  • Back to Basics: 2006

 

Времето поставя всяко нещо и Всеки на мястото му !
Link to comment
Сподели в други сайтове

Разгледайте сайтовете за нея на български :)

 

lo_1713050.jpg

 

http://aguilerka.dir.bg/_wm/diary/?df=46

 

 

logo01.jpg

logo_new.jpg

 

 

http://www.carwash.hit.bg/

 

 

logo1,1.gif

 

http://aguilera-bg.hit.bg/

Времето поставя всяко нещо и Всеки на мястото му !
Link to comment
Сподели в други сайтове

Link to comment
Сподели в други сайтове

http://cristinaaguilera.start.bg/

Дискография

Други

История

Клипове

Новини

Официални сайтове

Снимки

Текстове на песни

Фен сайтове

Филмова Музика

Форуми

 

 

 

 

Бременната Кристина Агилера се съблече гола за списание

29.11.2007 12:19 0000044385-article.jpg

Кристина Агилера стана поредната бъдеща майка, която хвърли дрехите и разголи коремче, предаде tialoto.bg. 26-годишната дива, която чака първото си детенце през януари, последва примера на Деми Мур и колежката си Бритни Спиърс и свали дрехите. Русокосата певица украси с предизвикателната поза корицата на януарския брой на списание "Мари Клер". Кристина разкрива, че изобщо не е планирала бременността, когато със съпруга си Джордан Братман открили, че ще стават родители за първи път. "Смятахме да започнем опитите за бебче след края на турнето ми "Back to Basics" в края на ноември тази година. Но така се случи и съм толкова щастлива", споделя носителката на Грами пред списанието. Кристина открила, че е бременна точно насред концертната обиколка. Въпреки че много се уплашила за бебето, Кристина решила да бъде много внимателна и да не отменя турнето си. "Превърнах се в параноичка. Можеха обаче толкова много неща да се объркат – някой да се подхлъзне, да падне, аз можех да падна. Ужас!", споделя певицата. Крис обаче намерила решение на проблема като сложила специален монитор, който да следи сърдечната дейност на бебето. Устройството било специално сложено под сценичните костюми, за да не се забелязва и да не тревожи публиката. "Бременна жена на сцената? Всички щяха да се побъркат от притеснение", добавя Кристина. Всички от екипа – музикантите и танцьорите обаче са знаели. Въпреки че е бременна, певицата не пропуска и любимата си тема за сексуалността. "Аз имам много страни. Понякога искам да съм агресивна, понякога искам да почувствам моята сексуалност, а друг път – уязвимостта си. Искам да изкарам всичко на показ", споделя Кристина за начина, по който чувства сексуалността си.

 

Кристина Агилера и Никол Ричи родиха почти едновременно

 

0000046048-article.jpg

 

13.01.2008 10:37

Телевизионната звезда Никол Ричи роди първото си дете в петък в медицинския център Cedars-Sinai в Лос Анджелис.По-късно стана ясно че и поп певицата Кристина Агилера е станала майка – в същия ден, в същата болница, предаде Фокс нюз.Ричи, дъщеря на певеца Лайънъл Ричи, е родила момиченце.Полът на бебето на Кристина пък не е известен.Щастливата майка и съпругът й – Джордан Братман, били лаконични в съобщението си до приятели - „Бебето се роди. То и майка му са в добро състояние".Никол Ричи и нейният съпруг Джоел Мадън са нарекли детето си Харлоу Уинтър Кейт Мадън и скоро ще напуснат болницата, заяви техен говорител.По време на съдебния процес срещу нея, по обвинение за шофиране под въздействието на наркотици, 26-годишната Ричи съобщи, че е бременна.По-късно тя беше осъдена на 4 дни затвор, но остана зад решетките точно 82 минути. Телевизионната звезда заяви миналата година, че бременността й е помогнала да порасне.

Времето поставя всяко нещо и Всеки на мястото му !
Link to comment
Сподели в други сайтове

Кристина Агилера си има момченце

 

14.01.2008 09:08

 

0000005888-article.jpg

 

 

Мама Кристина си има момченце. Снимка: Скинс

 

Кристина Агилера и съпругът й Джордан Братман вече са родители на здраво и атлетично момченце,съобщава Фимейлфърст.

Макс Лирон Братман тежи близо три килограма, дълъг е 52 сантиметра и дойде на бял свят в неделя в болница в Лос Анджелис.

 

 

Двамата му родителите са безкрайно щастливи, а мама Кристина е написала в сайта си, че се чувства добре, но все още си почива след раждането.

 

 

По време на бременността си Кристина не спря да сипе радост и щастие около себе си и двамата с Джордан наистина бяха двойка за пример.

 

 

Певицата дори се снима за корицата на списание по примера на Деми Мур от преди десетина години и толкова хареса голите снимки, че реши да си ги закачи в хола и всички да й се радват.

Вероятно съвсем скоро ще видим Кристина с бебе на ръце на корицата на някое списание, но това едва ли ще е изненада за някого.

 

 

В същия ден, но няколко часа по-рано роди и друга звездна дама – Никол Ричи.

 

 

Никол Ричи и нейният съпруг Джоел Мадън са нарекли детето си Харлоу Уинтър Кейт Мадън и скоро ще напуснат болницата, заяви техен говорител.

 

 

Времето поставя всяко нещо и Всеки на мястото му !
Link to comment
Сподели в други сайтове

тая ако й е конкуренция, ще се самозастрелям :1000 (29):

 

тва беше леко майтапче :derisive:

Link to comment
Сподели в други сайтове

тая ако й е конкуренция, ще се самозастрелям :1000 (29):

 

тва беше леко майтапче :derisive:

 

 

откъм глас я минава отвсякъде :girl_witch: Няма как да не и се води конкуренция , помисли .

 

 

 

п.с. .. нали знаеш че Офф-топиците се трийкат :derisive:

Времето поставя всяко нещо и Всеки на мястото му !
Link to comment
Сподели в други сайтове

откъм глас я минава отвсякъде :girl_witch: Няма как да не и се води конкуренция , помисли .

п.с. .. нали знаеш че Офф-топиците се трийкат :derisive:

тва си е коментар, не офтопик, на мен в темата за Бритни, това ми беше мисълта, всеки да споделя каквото си иска относно Брит, но за тази твойта тема ти си решаваш :)

Link to comment
Сподели в други сайтове

Aguilera благодари на феновете си по интернет

16 януари 2008

85417.jpg

 

Певицата, която наскоро стана майка, благодари на съпруга си и феновете в завладяващ нов видеофилм Агилера е включила във филма непоказвани досега кадри от приготовленията за сватбата й, както и клипове от предишни нейни видео филми.В някои от клиповете се вижда, че тя е само по бельото, което е носила под булчинската си рокля, и че се гримира за сватбата си през ноември 2005 г. Песента на Агилера в чест на съпруга й Джордан Братман Save Me From Myself е използвана като музикално оформление на филма. Информацията е от БТА.

 

 

14 февруари 2007

 

Aguilera "за" френската любов54276.jpg

 

Певицата е записала песен, в която възпява оралната любов

Въпреки че парчето F**k You, S**k You е записано в студио, то няма да излиза на пазара. "Записахме песента една нощ в студиото под въздействието на уиски. Линда (продуцентката на Кристина Агилера) иска да издаде песента от името на друг", признала певицата в частен разговор по време на церемонията за връчване на наградите Грами миналата седмица.Въпреки желанието на продуцентката Линда Пери, Кристина категорично е отказала песента да излиза на бял свят. Пикантният текст ще бъде чут само от избрани хора

Времето поставя всяко нещо и Всеки на мястото му !
Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...
Ей жестока е тая Агилера бе - страшен глас,страшни песни (макар и в стилл 30-те) ;)
еее , не всички песни са и ретро стил :derisive: Не забравяй , че изгря като тийн-ка , тогава беше адски сладка и невинна :girl_in_love: artist-163.jpgpic3.jpg

 

После започна да става малко по - малко Дъртии

 

Christina-Aguilera-foto-7413.jpgaguileranudehd9.jpg

Времето поставя всяко нещо и Всеки на мястото му !
Link to comment
Сподели в други сайтове

Christina Aguilera - Hurt

May 16th, 2007

Filed under Lyrics

 

pic3.jpg

 

 

Christina Aguilera - Hurt

 

Seems like it was yesterday when I saw your face

You told me how proud you were, but I walked away

If only I knew what I know today

Ooh, ooh

 

I would hold you in my arms

I would take the pain away

Thank you for all you've done

Forgive all your mistakes

There's nothing I wouldn't do

To hear your voice again

Sometimes I wanna call you

But I know you won't be there

 

Ohh I'm sorry for blaming you

For everything I just couldn't do

And I've hurt myself by hurting you

 

Some days I feel broke inside but I won't admit

Sometimes I just wanna hide 'cause it's you I miss

And it's so hard to say goodbye

When it comes to this, oooh

 

Would you tell me I was wrong?

Would you help me understand?

Are you looking down upon me?

Are you proud of who I am?

 

There's nothing I wouldn't do

To have just one more chance

To look into your eyes

And see you looking back

 

Ohh I'm sorry for blaming you

For everything I just couldn't do

And I've hurt myself, ohh

 

If I had just one more day

I would tell you how much that I've missed you

Since you've been away

Ooh, it's dangerous

It's so out of line

To try and turn back time

 

I'm sorry for blaming you

For everything I just couldn't do

And I've hurt myself by hurting you

Времето поставя всяко нещо и Всеки на мястото му !
Link to comment
Сподели в други сайтове

Scorsese събра Jagger и Aguilera

 

 

На пръв поглед Мик Джагър от Ролинг Стоунс и певицата Киристина Агилера се изявяват в съвсем различни музикални стилове

 

 

86582.jpg

Връзки

Въпреки това режисьорът Мартин Скорсезе ги събра в странен дует във филма „Shine a Light", който ще бъде представен при откриването на фестивала в Берлин на 7 февруари.

 

В Shine a Light са включени неизлъчвани кадри от концерта в Бийкън Тиътър в Ню Йорк, подплатени с видео зад кулисите и архивни материали. На концерта Кристина Агилера, която според мнозина фенове на Стоунс е пълно отрицание на рока, се появява на сцената облечена в прилепнал панталон и бяла риза и прави дует с Джагър на песента Live With Me. Първоначално резервираните фенове накрая бурно аплодирали Агилера, толкова забележително било нейното изпълнение. Информацията е от БГНЕС

Времето поставя всяко нещо и Всеки на мястото му !
Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 2 months later...

Кристина Агилера се обсипа с бижута по Хичкок

0000006119-article.jpg

Кристина Агилера, която ние страшно много уважаваме заради това, че не се пропи и не полудя като колежката си Бритни, а се радва на здраво семейство, отново се върна на работа след раждането.

 

 

Криси се снима в реклама на бижута на известната компания Стивън Уебстър. Цялата кампания е сякаш излязла от някой филм на Хичкок и нашето момиче е наистина много стилно.

 

„Двамата със Стивън сме приятели от много години и работата заедно беше истинско удоволствие“, разказва певицата пред списание W.

 

Освен, че е рекламно лице на бижута, Кристина планира да влезе в студио съвсем скоро.

 

„Раждането на Макс ме вдъхнови да започна отново работа. Чувствам се пълна с енергия и желание за изява“, споделя певицата.

 

Надяваме се горещо в новия й албум да няма сърцераздирателни балади като Hurt, защото няма да издържим толкова мъка отново.

искам да те имам винаги до мен щом си тук света е необикновен всичко се променя и причината си ти себе си да виждам в твоите очи
235688J.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 1 year later...

Новото около Кристина Агилера е много. Първо почти е записала следващия си студиен албум, който се очаква да излезе или късно тая година или в началото на следващата. Lights and Darkness ще бъде в съвсем различна посока от Back to Basics. С електроненна ориентация.

Другата гореща новина около Бейби Джейн е че ще се снима във филм. Догодина се очаква филмовия дебют на Мис Агилера, във филма Burlesque, а най-невероятното е че ще и партнира не кой да е, а самата Шер.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...