zuzara Публикувано на Ноември 14 Report Сподели Публикувано на Ноември 14 Просто питанка - коя е по- добрата от двете ? Защо не е анкета ? Ами просто така , просто хрумка нямат много общо , освен една думичка - Alby Shaza___Ana_Alby_Dab Tamer-Hosni - Alby-Ghaly Цитирай Report Времето поставя всяко нещо и Всеки на мястото му ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Ноември 14 Report Сподели Публикувано Ноември 14 Shaza___Ana_Alby_Dab Тая повече ми харесва И винаги съм харесвал женските гласове пред мъжките... А, какво означава тази думичка? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bolqrkata_82 Публикувано Ноември 14 Report Сподели Публикувано Ноември 14 Определено е по добра Tamer-Hosni - Alby-Ghaly по нежна е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
zuzara Публикувано Ноември 15 Author Report Сподели Публикувано Ноември 15 Чесно казано нямам никаква идея какво значи Алби , но толкова нежно и благозвучно ми звучи ... че понахаресвам песни в които изпъква тя Ако някой има идея или превод на думичката ще сме благодарско ! А ако някой пък има желание може тук да добави още някоя песен с Алби ;-) може и без линк ПО темата - харесвам много и двете и незнам на коя да се спра , и двете имат различно "излъчване" , затова реших да въпросна > Дали да не направя някоя друга анкета с думичката Цитирай Report Времето поставя всяко нещо и Всеки на мястото му ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DilQRa` Публикувано Декември 3 Report Сподели Публикувано Декември 3 Чесно казано нямам никаква идея какво значи Алби , но толкова нежно и благозвучно ми звучи ... че понахаресвам песни в които изпъква тя Ако някой има идея или превод на думичката ще сме благодарско ! А ако някой пък има желание може тук да добави още някоя песен с Алби ;-) може и без линк ПО темата - харесвам много и двете и незнам на коя да се спра , и двете имат различно "излъчване" , затова реших да въпросна > Дали да не направя някоя друга анкета с думичката Аз мисля, че ми я преведоха като душа; я елби - моя душа...нещо такова. За по - сигурно питайте Дезерт Принцес - тя е по арабските думички Цитирай Report Сърцето следва пътища, които разумът не може да обясни... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivon Публикувано Декември 16 Report Сподели Публикувано Декември 16 Песента на Tamer, ме докосна повече, изпалнена с много чувство, дори чувство на тъга и несподелена любов. Това е, което усетих . Цитирай Report "Най-голямото щастие е да бъдеш обичан заради самия тебе или по-точно, да си обичан въпреки тебе." Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
zuzara Публикувано Декември 16 Author Report Сподели Публикувано Декември 16 Песента на Tamer, ме докосна повече, изпалнена с много чувство, дори чувство на тъга и несподелена любов. Това е, което усетих . и при мен така ******* Диляра - тенкз , може да се окаже наистина това превода Цитирай Report Времето поставя всяко нещо и Всеки на мястото му ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
oriental princess Публикувано Декември 20 Report Сподели Публикувано Декември 20 Alby е душа моя! Точно така Диляра, афферим! Цитирай Report Подписа ви надвишава допустимия размер! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
zuzara Публикувано Декември 20 Author Report Сподели Публикувано Декември 20 Alby е душа моя! Цитирай Report Времето поставя всяко нещо и Всеки на мястото му ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.