Jump to content

Препоръчани коментари

преди 2 минути, Administrator каза:

Освен това трябва да делим гледанията на брой песни. Щото ако например Галена е пуснала 10 песни, а Преса 2, и са с почти равни резултати.... 

Не искаш да играеш тази игра ако е само на соло песни, щото тук е обратното. 😅

Галена освен 2017 и 2024 последните 10 години няма година с повече от две соло песни в нея.

преди 1 минута, Willy каза:

Ако цитираш мен с това за броенето на гледания, моите постове буквално почват от 2013 насам и мненията ни съвпадат.

Не съвсем. Просто се изписаха доста фантасмагории, че Галена, едва ли не, от 2007-8 е над Преслава.. абсурд. Към днешна дата я харесвам много и старите и песни също. 
Мисълта ми е, че тогава 2008-9-10, една Андреа беше над Галена като продукция и хитове, а Преслава, която беше целенасочено спирана да пуска песни през 2010, пак имаше 2 големи хита. Вече към края на годината пусна Мръсно и полека, след нея Как ти стои и видяхме какво стана.. 

Нека си припомним и думите на самата Преслава на наградите за 2009, че през 2010 вече няма да е номинирана за Певица на годината.. просто от тогава се опитваха да я пенсионират, но уви. 

преди 4 минути, Willy каза:

И какво като има? Все едно Живко е направил Хаваната хит, или Саби който друг хит няма.

Но, щом така го искаш, Галена пуска по-рядко соло и пак води 8:5 на години:

2013
Галена: 19.8M
Преслава: 7.8M

2014 
Галена: 29.5M
Преслава: 61.2M

2015
Галена: 49.9M
Преслава: 45.3M

2016
Галена: 17.7M
Преслава: 32.7M

2017
Галена: 70.8M
Преслава: 49.0M

2018
Галена: 47.4M
Преслава: 46.0M

2019
Галена: 32.3M
Преслава: 83.0M

2020
Галена: 31.6M
Преслава: 52.4M

2021 
Галена: 52.2M
Преслава: 25.0M

2022
Галена: 30.9M
Преслава: 16.5M

2023
Галена: 33.3M
Преслава: 35.8M

2024
Галена: 76.8M
Преслава: 60.1M

2025
Галена: 11.1M
Преслава: 7.0M

За мен тези сметки и бройки въобще не ми излизат, дето ги правите. Не само за Галена и Преслава, но пък в техния случай, Галена пуска 6 песни, а Преслава 2 и много ясно, че едната че ума повече гледания или пък обратното. За да са реални, трябва да са пуснали еднакъв брой клипове. Всички знаем, че последните години Галена пуска по повече песни, а Преслава по 2, 3, като изключим 2024 с албума. Гледанията не са фактор. 

преди 5 часа , Andrew Cunanan. каза:

От 2002-ра до 2005-та е ходила при Алис според Фокси.

Алис се пропила след работата си с Кама. От безсилие и отчаяние.

Трябва да спрете да броите гледания и да се чудите коя е най - добрата, защото 2019 беше последната година с яки песни. 0т 2020 насам е тотал щета, цигании, кючеци, еднотипни песни, няма лидер, няма връх. Имаше някакви хитови песни, но няма нищо открояващо се. Да се молим да почнат да правят яки песни, че положението е трагично. Стимул ли нямат, нови композитори ли трябват, но нещо трябва да се случи, защото аз се отчаях! 🙄

преди 1 минута, MizerMusic каза:

За мен тези сметки и бройки въобще не ми излизат, дето ги правите. Не само за Галена и Преслава, но пък в техния случай, Галена пуска 6 песни, а Преслава 2 и много ясно, че едната че ума повече гледания или пък обратното. За да са реални, трябва да са пуснали еднакъв брой клипове. Всички знаем, че последните години Галена пуска по повече песни, а Преслава по 2, 3, като изключим 2024 с албума. Гледанията не са фактор. 

2025 - Галена 5 песни, Преслава 3 + фолклорна

2024 - Галена 11 песни, Преслава 7 песни + фолклорна

2023 - Галена 5 песни, Преслава 4

2022 - Галена 4 песни, Преслава 4

2021 - Галена 5 песни + акустик, Преслава 4

2020 - Галена 3 песни, Преслава 2

2019 - Галена 4 песни, Преслава 8

2018 - Галена 4 песни, Преслава 3

2017 - Галена 5 песни, Преслава 3

2016 - Галена 3 песни, Преслава 3

2015 - Галена 6 песни + 2 фолклорни и коледна, Преслава 7 песни + фолклорна

2014 - Галена 6 песни, Преслава 5 песни

2013 - Галена 5 песни + две фолклорни, Преслава 2 песни

В почти всички години разликата е твърде голяма за да се стопи, дори и да имат равен брой на песни. Просто трябва да се признае че след 2013 Галена е всяка година по-хитова от Преслава, с изключение на 2019.

преди 6 минути, MizerMusic каза:

Трябва да спрете да броите гледания и да се чудите коя е най - добрата, защото 2019 беше последната година с яки песни. 0т 2020 насам е тотал щета, цигании, кючеци, еднотипни песни, няма лидер, няма връх. Имаше някакви хитови песни, но няма нищо открояващо се. Да се молим да почнат да правят яки песни, че положението е трагично. Стимул ли нямат, нови композитори ли трябват, но нещо трябва да се случи, защото аз се отчаях! 🙄

Абсолютно същото се повтаря всяка година от 2013-2014 насам когато Оцко влезе в Пайнер и всички мрънкаха, че всичко е еднотипно и чалгата умира.

Ако вече не ти харесва музиката, значи вероятно просто си излязъл извън таргет аудиторията.

преди 5 минути, MizerMusic каза:

Това какво общо има с нас? 🥲

Те са си виновни че останаха без нови и свежи композитори и текстописци, защото 10 години работят с точно 3 имена.

преди 1 минута, Willy каза:

2025 - Галена 5 песни, Преслава 3 + фолклорна

2024 - Галена 11 песни, Преслава 7 песни + фолклорна

2023 - Галена 5 песни, Преслава 4

2022 - Галена 4 песни, Преслава 4

2021 - Галена 5 песни + акустик, Преслава 4

2020 - Галена 3 песни, Преслава 2

2019 - Галена 4 песни, Преслава 8

2018 - Галена 4 песни, Преслава 3

2017 - Галена 5 песни, Преслава 3

2016 - Галена 3 песни, Преслава 3

2015 - Галена 6 песни + 2 фолклорни и коледна, Преслава 7 песни + фолклорна

2014 - Галена 6 песни, Преслава 5 песни

2013 - Галена 5 песни + две фолклорни, Преслава 2 песни

В почти всички години разликата е твърде голяма за да се стопи, дори и да имат равен брой на песни. Просто трябва да се признае че след 2013 Галена е всяка година по-хитова от Преслава, с изключение на 2019.

Феновете на Галена са като тези на ГЕРБ, не може да се спори с тях. Мен не ме интересува, коя има повече гледания, интересува ме да има хубави песни, а то няма! 

преди 3 минути, Emanuela.Carey каза:

Абсолютно същото се повтаря всяка година от 2013-2014 насам когато Оцко влезе в Пайнер и всички мрънкаха, че всичко е еднотипно и чалгата умира.

Ако вече не ти харесва музиката, значи вероятно просто си излязъл извън таргет аудиторията.

На Оцко еднакви, но поне бяха мелодични, на Ганев не са мелодични, този го изтъркаха като евтини маратонки! 

преди 6 минути, Willy каза:

Кел файда и да бълваш толкова продукция, ако всичко е шит.

image.png.ffafd84f793a64bd2cd4bb868475dc89.png

Ужас... 6 флопа. Поне прави нещо. Например Ивана колко нови песни има? Последно помня нещо в цирка беше снимала :D 

Някаква нова версия на Не искам да знаеш е пуснала последно гледам. В началото на 2025 май и някакви песни от Деян Асенов беше издала.

Ванча няма нуждя от нови песни щото си е забила в една стилистика и от 20 години не мърда от там. Щом дори Гюрга се разписа с хит пък и макар в залеза на Ютюб ерата значи смятайте. Добре че поне дискографията на Ивана е една от най-запазените и ще я изхранва доживот.

Редактирано от xroflx9
преди 14 часа , asylum каза:

Важното е, че Рени е шеста! Калканджиевата на попфолка!

Рени нова песен ли има? Че и шеста?? Явно съм в грешното измерение 😂😁

преди 4 минути, Euphoria. каза:

Рени нова песен ли има? Че и шеста?? Явно съм в грешното измерение 😂😁

Миличка, най-големият хит по празниците беше СВЕТЛИНА, която вече е с 2 милиона за по-малко от 10 дни. Чак сега ли изтрезня хихих

преди 11 часа , Willy каза:

2015?? 😵‍💫

Това е зверски хит и до ден днешен, супер запазена и се видя от представянето в национален ефир, концерта, виждаме го и на участията. Няма смисъл да се спори коя е с по-голям хит 2015та. Повече от ясно е. 

преди 9 часа , RamaNews каза:
📰 Новини
Росица Енева отпразнува рожденния си ден със своето семейство. Само преди няколко дни певицата добави още една година към живота си. Партито бе в уютната
signalbg • 3 Януари 2026

Коя е Росица Енева? Уважаем паяк, моля да даваш и обяснения като ни представаш разни неизвестници.. 🤭😁

преди 5 часа , Andrew Cunanan. каза:

Категорично нищо не става на Рени след 2007!

Недей, коя друга може да се похвали с провален концерт в НДК, коя? 

преди 9 минути, Administrator каза:

Миличка, най-големият хит по празниците беше СВЕТЛИНА, която вече е с 2 милиона за по-малко от 10 дни. Чак сега ли изтрезня хихих

Щом аз не съм я слушала и отразила, значи не важи! 😁

преди 10 часа , Willy каза:

Аз, @Emanuela.Carey и @Andrew Cunanan. като нас*ани след като нито една от любимките ни не е в топ 5 най-слушани за 2025:

FB-IMG-1767468616193.jpg

че то, ако Гален, Емануил и Персил не са - то КОЙ?

преди 11 часа , Runevski каза:

IMG_3465.jpeg

Рени с леката си следобедна закуска, преди да я опука като гладна лъвица:

602285198_25473592225631794_3868272269252087900_n.jpg

преди 10 часа , Administrator каза:

Тая Десита се е изпокарала с половината? Явно не е читава.

не са се карали, просто Дрисня изчука гаджетата им и те вече не ѝ говорят.

преди 8 часа , GSA каза:

Разкажи повече защо забавят клипа на Райна за сметка на този на Галена.

Галена много работи през 2008-ма и след п0рното получи огромен пиар, който умно капитализира в добри и хитови проекти, които я наложиха като име, а с "Дозата" изби рибата. Заслужаваше номинация на 100%.

През 2009-та имаше "Дявола ме кара" и "Мой", които и бяха топ хитовете.

"Нещастница", "Много сладко", "За последно" и "Лоша ли съм" бяха пълнежи като популярност.

2009-та е може би най-категоричната година на Преслава като лидер. Целият албум "Пази се от приятелки", турнето. "Феномен", "Не ми пречи" - изяде ги!

преди 8 часа , Administrator каза:

Да кажем, че 2010-2012 беше в топ 3 с Андри и Преса. Там и Цура влизаше чат-пат, но тя не беше точно с кариера :D И Анелия през 2012. На награди вечно нещо не й достигаше.

Но да, истинска лидерка стана там някъде. 

Топ 3 откъм продукция през 2010-та се формираше от Андреа, Галош и Цура. Преслава беше № 1 откъм участия. Анелия беше нормално силна, Елена - също. Емануела бе супер сила, Алисия покрай пиара с Николета и Валери също.
2011 - Преслава и Галена (цирка на наградите - "Какво съм ви дала толкова", албумът "Аз") и Андреа. Анелия имаше огромен хит в лицето на "Проба-грешка" и по-малък в лицето на "Така ме кефиш". "Игри за напреднали" беше флоп. Андреа направи най-добрите си и мащабни проекти, но инерцията по нея беше започнала да намалява. Джена също набра популярност, но бе много далеч от топ 3/5. Тук имаме и ултра силна Емануела с огромни хитове от Оцко. Алисия също размаза с "Той не е за мен" и "На ти ми говори", турнето на Фен ТВ.

2012 - Преслава, Галена и Анелия, с моментно включване от Андреа, Джена, Цура.

Редактирано от Andrew Cunanan.
преди 8 часа , Administrator каза:

Еми да, ама виж какво се случва. Вече не е толкова доминираща, когато гледаме соловите проекти! Затова говорим. 

Освен това трябва да делим гледанията на брой песни. Щото ако например Галена е пуснала 10 песни, а Преса 2, и са с почти равни резултати.... 

Обаче вижте 2025 - никога не са имали по-слаба година и двете :D 

2022-ра и 2025-та Преслава има точно 1 соло песен. А Галена по 2.

преди 5 часа , Euphoria. каза:

Това е зверски хит и до ден днешен, супер запазена и се видя от представянето в национален ефир, концерта, виждаме го и на участията. Няма смисъл да се спори коя е с по-голям хит 2015та. Повече от ясно е. 

В дългосрочен план - да, към 31.12.2015-та, обаче песента на Преслава бе по-голям хит. 
В дългосрочен план и "Душата ми крещи" има повече гледания от "И когато съмне", но всички знаем коя взе "Песен на годината" и коя изобщо не беше номинирана.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...