Victor Публикувано на Декември 18 Report Сподели 18 декември 2025 🎼 Музикални кредити: Музика: Iliya Georgiev Текст: Iliya Georgiev Аранжимент: Iliya Georgiev Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio © Redehaka Studio 2025 Всички права запазени. 🎤 ТЕКСТ – "MAGIYA" От теб само стрес събрах, всеки път проклинам онзи миг, в който те видях. Напразно чаках, напразно себе си виних. Колко пъти се пропих, колко пъти други нараних. Заради теб увяхвам, губя се, а ти се правиш, че не ме виждаш. Не поглеждаш в очите ми, и ми става толкова тъжно. С магия отрови кръвта ми, с магия уби любовта ни, с магия разби радостта ни. Ти — красиво проклятие, ти демон опасен. С магия отрови кръвта ми, с магия уби любовта ни, с магия разби радостта ни. Ти — красиво проклятие, ти демон опасен. Ти — красиво проклятие, ти демон опасен. И всеки път си спомням онзи час, в който те видях — ослепителна, като луна над мрак. А аз увяхвам, сянка под дъжда, а ти минаваш — чужда, без следа. Заради теб увяхвам, губя се, а ти се правиш, че не ме виждаш. Не поглеждаш в очите ми, и ми става толкова тъжно. С магия отрови кръвта ми, с магия уби любовта ни, с магия разби радостта ни. Ти — красиво проклятие, ти демон опасен. С магия отрови кръвта ми, с магия уби любовта ни, с магия разби радостта ни. Ти — красиво проклятие, ти демон опасен. С магия отрови кръвта ми, с магия уби любовта ни, с магия разби радостта ни. С магия уби любовта ни, с магия разби радостта ни. Ти — красиво проклятие, демон опасен. В очите ми влизаш и правиш ме страстен. Ти — красиво проклятие, ти демон опасен. Цитирай Report Link to comment https://www.ramania-bg.com/topic/119290-kyllo-magiya-%D0%BA%D0%B0%D0%B9%D0%BB%D0%BE-%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B8%D1%8F-official-audio-2025/ Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.