Jump to content

Препоръчани коментари

преди 1 час , Willy каза:

Концерта е свършил за по-малко от 2 часа и е пяла само 10-15 нейни песни. Все повече вярвам, че е просто вокалист на Куку...
И с Орлин Горанов е пяла. Подгряващата май не е била Паола, но е изпяла доста песни в началото и после е пяла и със Софка.

Напълно нормално времетраене на концерт, а и това й е третият концерт в Арена - нищо не доказва на никого, кефа си го е правила и преди. И още 3 концерта предстоят… 

преди 2 часа , Willy каза:

?

Разгледай Меринджей профила. Отделно Женя Койчева рекламира шоуто на Стояна. 

преди 1 час , Willy каза:

Дано на следващият концерт изпълнят и Боже хит, вместо Флоп(к)ой!
image.png.91bf700555e3c11111030997c124da9c.png

Хитов хит

преди 9 часа , Willy каза:

Концерта е свършил за по-малко от 2 часа и е пяла само 10-15 нейни песни. Все повече вярвам, че е просто вокалист на Куку...
И с Орлин Горанов е пяла. Подгряващата май не е била Паола, но е изпяла доста песни в началото и после е пяла и със Софка.

От това, което видях - абсолютен миш-маш, чак се е мъчила да изпълни "Катерино моме". Радващо е, че най-накрая от протест има 10 пъти повече сторита, отколкото от чалга концерт. Има надежда. 

Аз видях доста умряла публика. Струва ми се, че е по-възрастна и това не е чалга контингенът, който пълни арени напоследък. 

От това което видях като клипчета доста претупан ми се струва концерта на Софка. По-скоро е като някаква подгрявка преди концерта на 5ти когато ѝ е рождения ден, но в такъв случай не виждам смисъл от разтягане и много дати.

Галена е била топ артист на над 23 хиляди слушатели в Spotify, както и топ 5 на почти 100 хиляди. 

Да готви стадиона!

преди 1 час, Willy каза:

Галена е била топ артист на над 23 хиляди слушатели в Spotify, както и топ 5 на почти 100 хиляди. 

Да готви стадиона!

Къде го пише? Дай  и за други.

преди 1 час, KrasyoZlobarQ каза:

Къде го пише? Дай  и за други.

Галена сама си качва от Spotify официален wrapped за артисти. Има го в профила й.

преди 13 минути, Administrator каза:

Къде е Ваня пеликова?

...и Екстра Нина, и Луна, и Емануела? К'ви са тез' араби!?

преди 1 час, asylum каза:

@Emanuela.Careyизгори ме на клада!

IMG_3918.png

IMG_3914.png

IMG_3913.png

После ме критикуваш, че аз не слушам Ломска!

преди 26 минути, Administrator каза:

Къде е Ваня пеликова?

Монахиня излезе много късно. Скъсвам я от октомври ежедневно. Ще излезе догодина

преди 6 минути, Emanuela.Carey каза:

После ме критикуваш, че аз не слушам Ломска!

Хак да ти е! Макар че според мен тия класации са грешни. Тези песни ги слушах докъм юли

преди 13 минути, Qvor каза:

...и Екстра Нина, и Луна, и Емануела? К'ви са тез' араби!?

Дъното копай явно ми го е зачислило към Теда, а Манол е аут. На Нина и Луна слушам различни песни, не набивам някоя определена.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...