Jump to content

Поп-фолк скандали (ноември, 2025)

Препоръчани коментари

Синковецът се справя по-добре от Жив Комикс. Яки са 

WWW.FACEBOOK.COM

Галена и нейният син Алекс изпяха заедно “Хавана Тропикана”💚 Концерт | 💜EUPHORIA💜- 08.11.2025 | АРЕНА 8888

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, asylum каза:

WWW.FACEBOOK.COM

Галена и нейният син Алекс изпяха заедно “Хавана Тропикана”💚 Концерт | 💜EUPHORIA💜- 08.11.2025 | АРЕНА 8888

Голям селянин се очертава. 🫣

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, asylum каза:

WWW.FACEBOOK.COM

Нула концепция. Никаква подготовка. Все едно е в дискотеката. 

Поне публиката се опитва да се забавлява на тая тъпня. Себестойност - 10 лева. Еуфория, фанфари, големи приказки - накрая едно голямо познато НИЩО. Ако съм фен на номер 1 звезда у нас и получа това - никога повече не бих й стъпил на концерт. В чалга клуб - само на вход свободен.

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Administrator каза:

Дали публиката няма да й го върне, на Пепа имам предвид, или предварително са се надцаквали? Едната с парчета пици, другата с топли вани на входа.

Ами аз от клиповете видях основно да подвиква или да липсинква върху лайв записи.

пхахахаха, егати жалката работа.

И простия народ си дава парите за тези треторазрядни певачки.

Да дам над 100 лв за да слушам плейбек и подвиквания ....

Сподели в други сайтове

Още от сборните концерти на Планета я знаем Галена, че нещо на голямата сцена не успява да се справи. Сценично шоу - да, но нещо липсва. Глас ли е, харизма ли е, не знам. Преслава почти на всеки концерт я отвяваше с прием.

Редактирано от user_169416
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, koskicha0 каза:

пхахахаха, егати жалката работа.

И простия народ си дава парите за тези треторазрядни певачки.

Да дам над 100 лв за да слушам плейбек и подвиквания ....

Ами то при нея е по-добре на плейбек, щото на живо грачи нетърпимо. То и тук подвиква и разваля плейбека. Едно хубаво нещо и него да съсипе.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, user_169416 каза:

Още от сборните концерти на Планета я знаем Галена, че нещо на голямата сцена не успява да се справи. Сценично шоу - да, но нещо липсва. Глас ли е, харизма ли е, не знам. Преслава почти на всеки концерт я отвяваше с прием.

А как си обясняваш, че и шоу няма тук? Освен това че е излязла от тавана като таласъм? 

Тя на тия сборки повече се стараеше. Сега какво ли си е казала - каквото и да правя на сцената - достатъчно е. 

Къде й е екипът? Наистина ли това е максимумът, на който са способни?

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Administrator каза:

А как си обясняваш, че и шоу няма тук? Освен това че е излязла от тавана като таласъм? 

Тя на тия сборки повече се стараеше. Сега какво ли си е казала - каквото и да правя на сцената - достатъчно е. 

Къде й е екипът? Наистина ли това е максимумът, на който са способни?

Трудно ми е да преценя от тези записи. Трябва да го гледам след като го монтират. Но от видяното не съм впечатлен. Тя не прави разлика между клубна и концертна сцена, а не са едно и също. Ако по кръчмите да вика над плейбека и да се чекне минава, на концерт изглежда нелепо.

Сподели в други сайтове

Току що, user_169416 каза:

Трудно ми е да преценя от тези записи. Трябва да го гледам след като го монтират. Но от видяното не съм впечатлен. Тя не прави разлика между клубна и концертна сцена, а не са едно и също. Ако по кръчмите да вика над плейбека и да се чекне минава, на концерт изглежда нелепо.

Именно. И това да имаш 100 човека дето да подскачат зад теб не е нито достатъчно, нито е иновация. Но от последните й клипове се вижда, че и идейно вече са изгубени нещата. И все пак не очаквах толкова ниско ниво. Не личи никакво старание. Ка моли уважение към публиката й. 

Сподели в други сайтове

Галена е един образ по клипове и социални мрежи. На сцената нещата лъсват.

Сега очакваме Уили утре да ни убеждава каква междугалактическа изява е било как се е разтопил като кубче лед.

Сподели в други сайтове

Току що, user_169416 каза:

С Малина е на плейбек и викат отгоре.

А с Цура? Мъко моя... даже се разминава липсинга й. И се чува достатъчно ясно колко е намален звука на микрофона й. Уж има някакъв бенд, защо? Никаква логика.

Сподели в други сайтове

Току що, DarkChild каза:

Галена е един образ по клипове и социални мрежи. На сцената нещата лъсват.

Сега очакваме Уили утре да ни убеждава каква междугалактическа изява е било как се е разтопил като кубче лед.

Според мен влага прекалено много в клипове и фотосесии, за да компенсира липсата на останалото. Но на концерт лъсва всичко - нито присъствие, нито глас има. 

Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Mr. Greshen каза:

А само Меди ли е пропуснала от дуетите? Странно.

А Криско-Дриско? Въпреки че и той не я покани на неговите концерти.

Сподели в други сайтове

Да, не се преценили, че тая сцена е неоправдано огромна за тези скучни пърформанси. По-назад дадох линк към едно от турнетата на Бионсе с такава сцена, където подир нея върви куп народ, но то и тя е като пожар на сцената - а Галена няма как да е.

Иначе е готино, че е поканила доста колеги и си пеят дуетите и трио-тата. Трябваше да забият и Алармата с Емилия.

Рафи е сценарист или там каквото се води на концерта. 

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Administrator каза:

А с Цура? Мъко моя... даже се разминава липсинга й. И се чува достатъчно ясно колко е намален звука на микрофона й. Уж има някакъв бенд, защо? Никаква логика.

Да, би трябвало като има Бенд да свирят с нов аранжимент и да пее с тях, а аз доколкото чувам вървят синбеците на песните.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, pacho каза:

Да, не се преценили, че тая сцена е неоправдано огромна за тези скучни пърформанси. По-назад дадох линк към едно от турнетата на Бионсе с такава сцена, където подир нея върви куп народ, но то и тя е като пожар на сцената - а Галена няма как да е.

На Мадона в Рио на Vogue излезе една сюрия народ да я следва и играе с нея. Беше много ефектно

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, user_169416 каза:

Да, би трябвало като има Бенд да свирят с нов аранжимент и да пее с тях, а аз доколкото чувам вървят синбеците на песните.

Чуха се няколко свирни на живо. Хаваната ясно

Току що, Mr. Greshen каза:

Пяха новата песен с Преса, сега Бутилка с Борис

Въй, чак Борко е викнала. Най-селската песен в дискографиите и на тримата.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, pacho каза:

Иначе е готино, че е поканила доста колеги и си пеят дуетите и трио-тата. Трябваше да забият и Алармата с Емилия.

Емилия е в Испания на някакво арабско парти, което за предпочитане пред тази любителска вечеринка

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, user_169416 каза:

Не, дрънкат или са записали дрънкането. Май на Мъко моя и Сърце беше. Тоест хем има нещо там, но нито пее, нито бендът е някакъв фактор. Не се вижда или поне аз не го мернах. Какафония. 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...