Victor Публикувано на Октомври 31 Report Сподели Публикувано на Октомври 31 🎼 Музикални кредити: Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Герго Милов Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music © Redehaka Studio 2025 Всички права запазени. Хас, хас, хас, хас, хас — мишесте! Ми чай сарая — хас мишесте! Айде, мамо — хас мишесте, Сарая, мамо — хас мишесте. Айде, мамо — хас мишесте, Хас мишесте, мишесте! Айде, мамо — хас мишесте, Сарая, мамо — хас мишесте. Айде, мамо — хас мишесте, Хас мишесте, мишесте! Айде, мамо — хас мишесте, Сарая, мамо — хас мишесте. Айде, мамо — хас мишесте, Хас мишесте, мишесте! Айде, мамо — хас мишесте, Сарая, мамо — хас мишесте. Айде, мамо — хас мишесте, Хас мишесте, мишесте! Хас, хас, хас, хас, хас — мишесте! Ми чай сарая — хас мишесте! Хас, хас, хас, хас, хас — мишесте! Ми чай сарая — хас мишесте! Хас, хас, хас, хас, хас — мишесте! Ми чай сарая — хас мишесте! Хас, хас, хас, хас, хас — мишесте! Ми чай сарая — хас мишесте! Цитирай Report Link to comment https://www.ramania-bg.com/topic/119087-kyllo-x-anna-dameran-has-misheste-%D0%BA%D0%B0%D0%B9%D0%BB%D0%BE-x-%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BD-%D1%85%D0%B0%D1%81-%D0%BC%D0%B8%D1%88%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B5-official-audio-2025/ Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.