Victor Публикувано на Септември 30 Report Сподели Публикувано на Септември 30 🎼 Музикални кредити: Музика: Илия Георгиев, Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция и визуализер: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎤 ТЕКСТ – “Zhiv Sum " Погледна ли в очите ти красиви, аз виждам само спомени щастливи. И дал бих всичко, дето имам, от твоята любов да взимам. За мене ти си сътворение и от реалността спасение. Дори земята да гори на клада, за теб изгарям със наслада. Не ме обичай, имай ме за даденост, умирам аз за миговете крадени, в които мога нежно да те гушна и твоя дъх така да слушам. Жив съм и живея с тебе само, аз и ти и друг да няма. Жив съм за да те боготворя, за това родих се на света. Жив съм и живея с тебе само, аз и ти и друг да няма. Жив съм за да мога да изричам колко много те обичам. Не си жена, за мене си едно обичащо ме божество, и този свят лежи в краката ни, както в твоите - душата ми. За мене ти си сътворение и от реалността спасение. Дори земята да гори на клада, за теб изгарям със наслада. Не ме обичай, имай ме за даденост, умирам аз за миговете крадени, в които мога нежно да те гушна и твоя дъх така да слушам. Жив съм и живея с тебе само, аз и ти и друг да няма. Жив съм за да те боготворя, за това родих се на света. Жив съм и живея с тебе само, аз и ти и друг да няма. Жив съм за да мога да изричам колко много те обичам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 30 Report Сподели Публикувано Септември 30 От толкова секс с мен - няма време даже клип да снима! Това се казва мъж! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Октомври 1 Report Сподели Публикувано Октомври 1 @Victor Супер! А Йоргос има ли и неромантична страна? Дали го носи в себе си да прави песни ала “Острието“ на Константин? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Victor Публикувано Октомври 1 Author Report Сподели Публикувано Октомври 1 Има и такива песни още не са пуснати 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.